Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0532'nin popüler olması...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

PClabs sitesinde şu haberi gördüm. Turkcell numara değiştirmeden operatörü değiştirme olayına karşı çıkmış falan filan.

Sonra aklıma geldi. Benim numarada 532'li ve oldukça iyi bir numara. Acaba hala piyasası var mı ya bunun? 1-2 sene evvel hatırlıyorum 5000$ 10000$ falan istiyordu millet.

Var mı bir bilginiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu insanda sattı direk denyo gibi bir şey yakıştırmakta ayrı bir cinslik fistan.Parası olan için hiç bir şey önemli değil hemde hiç bir şey.532'li hatların özelliği turkcelli ilk hatlarından olması ego tatminiyle başlıyan bu arayış maymun iştahlılık ile devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

nası ya ? sen mesela turkcell'den avea'ya gectiginde bastaki 53x i saklayabiliyo musun ? ben boyle yalnızca orası degisiyo diye biliyordum bu aynı numara geyiginde, yani 0532 2567171 den avea ya gectiginde 0552 2567171 oluyodur, ama boyle bir sey acayip olmus...
Sosyal ağlarda paylaş

konu biraz sapmış ama var öyle bir olay. Turkcell dışındaki servis sağlayıcıları bunun yürürlüğe girmesini istiyor. Eğer girerse herhangi bir kişi numarasını değiştirmeden (başındaki 3 haneli kısımla birlikte 10 hane de sabit kalcak şekilde) servis sağlayıcısını değiştirebilecek. ama buna turkcell karşı çıkmakta. eğer böyle bir şey olursa (ki elbet olacak diye düşünüyorum) insanlar numara değiştirmenin zorluklarından kurtulmuş olcaklar ve şuan "keşke şu servis sağlayıcısını kullansaydım, şu şu özellikleri var. ama şimdi herkese nasıl ulaştırcam numaramı, herkes bunu biliyor, bi de numaram da güzel, senelerdir kullandığım numara" diyenler hiç affetmeden servis sağlayıcısı değiştircek. bu da en çok Turkcell'i zor durumda bırakır bence. sonuçta diğer servis sağlayıcıları turkcell'e göre daha ekonomik haldeler, verdikleri hizmet belki turkcell kadar kaliteli değil fakat insanlar ceplerinden çıkana önem veriyor, zor durumda kaldıklarında operatöre küfretseler de aradan zaman geçince unutuyorlar.

böyle bi durum var işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:
Viktor said:
sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den
Arayıp "yollamayın lan" dersen yollamıyorlar. Birşey sölemezsen yüzsüzlükte sınır tanımazlar :)

Bir kere bana gece yarısı 3te bıdı bıdı cell die msg atmışlardı telefonu duyunca uyku sersemliği falan birde artık kötü bir ruyamı görüyordum nedir, saat gece yarısı kim arar lan kötü birşey mi oldu acaba die kıllandım stress sonra BICIBıcı selle banyo yaparken dk kazanın tarzı bir msg görünce tepem attı aradım müşteri hizmetlerini gece yarısı operatore bağlanan kadar sabırla bekledim operatoru yakalr yakalamaz ağzıma ne geldiyse söyledim bedava mı verdiniz ulan hatları reklama boğuyorsunuz faturadan dusun bari tarzı gereksiz yorumlarımda oldu, sonrasında eleman cvp vermeden kapattım o gun bugundur tek msg gelmedi hatta fatura bilgisi sorduğum msglar bile rötarlı geliyor :P Kısadan hisse arayın spam yapma diyin msg derdinden kurtulun. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...