LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 PClabs sitesinde şu haberi gördüm. Turkcell numara değiştirmeden operatörü değiştirme olayına karşı çıkmış falan filan. Sonra aklıma geldi. Benim numarada 532'li ve oldukça iyi bir numara. Acaba hala piyasası var mı ya bunun? 1-2 sene evvel hatırlıyorum 5000$ 10000$ falan istiyordu millet. Var mı bir bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 numaranin guzel bir numara olmasi lazim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi zamanlar herkes satmaya calısıyodu. bi kaç denyo dışında ilan verenlerin ellerinde patladı numaralar.ilan parasını verdiği gibi kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çoğu insanda sattı direk denyo gibi bir şey yakıştırmakta ayrı bir cinslik fistan.Parası olan için hiç bir şey önemli değil hemde hiç bir şey.532'li hatların özelliği turkcelli ilk hatlarından olması ego tatminiyle başlıyan bu arayış maymun iştahlılık ile devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Numaram neyle baslamis umrumda degil de, sacma bir uygulama yine de. Ben gidicem 0532 birini ariycam, adam Avea cikicak, parasi da bana kat kat giricek, bilsem ben de Avea hattimdan ararim. Nasil is bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 nası ya ? sen mesela turkcell'den avea'ya gectiginde bastaki 53x i saklayabiliyo musun ? ben boyle yalnızca orası degisiyo diye biliyordum bu aynı numara geyiginde, yani 0532 2567171 den avea ya gectiginde 0552 2567171 oluyodur, ama boyle bir sey acayip olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 555 arayınca açmıyorum diyen birisini hatırlıyorum, 532 önemli evet, ama heryerde bulunabiliyor, havuz sistemi olduğu için, kapanan numaralar sürekli tekrar satışa çıkıyor. İstenirse 1. olmazsa 2. dükkanda bulunur 532. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet artık kulanılmayan 532'li numaralar da satılıyor Turkcell tarafından. Bu durumda 2. el yüksek fiyatlara kimse satamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ama sonuçta 532'leri kapan bırakmaz, hala manyakları vardır. Yurt dışına çıkmadan ilan versem mi acep bir yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 532 li numara diel 532 li ozel numaralar pahali mesela 2xx xx xx tipi 200 le baslayan nolar yada 233 66 99 322 44 88 411 22 11 gibi kolay akilda kalir tipte karizma numaralar mesela bi arkadasin abisinde 666 7 666 wardi aradikca bu sefer sictik diyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 konu biraz sapmış ama var öyle bir olay. Turkcell dışındaki servis sağlayıcıları bunun yürürlüğe girmesini istiyor. Eğer girerse herhangi bir kişi numarasını değiştirmeden (başındaki 3 haneli kısımla birlikte 10 hane de sabit kalcak şekilde) servis sağlayıcısını değiştirebilecek. ama buna turkcell karşı çıkmakta. eğer böyle bir şey olursa (ki elbet olacak diye düşünüyorum) insanlar numara değiştirmenin zorluklarından kurtulmuş olcaklar ve şuan "keşke şu servis sağlayıcısını kullansaydım, şu şu özellikleri var. ama şimdi herkese nasıl ulaştırcam numaramı, herkes bunu biliyor, bi de numaram da güzel, senelerdir kullandığım numara" diyenler hiç affetmeden servis sağlayıcısı değiştircek. bu da en çok Turkcell'i zor durumda bırakır bence. sonuçta diğer servis sağlayıcıları turkcell'e göre daha ekonomik haldeler, verdikleri hizmet belki turkcell kadar kaliteli değil fakat insanlar ceplerinden çıkana önem veriyor, zor durumda kaldıklarında operatöre küfretseler de aradan zaman geçince unutuyorlar. böyle bi durum var işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Benim numara 4xx serisinden ama benimkide özel sayılır. Acaip bir numara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geçen gün hatayda(izmir hatay) bir turkcell bayiinde bedava 532li hat dağıtılıyordu. aldım bi tane 4le başlıyo ama unuttum numarasını şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 BonePART said: mesela bi arkadasin abisinde 666 7 666 wardi aradikca bu sefer sictik diyodun (:P) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 satayım alcak varsa 532 310 xy 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 532 2x numara satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bende satabilirim iyi teklif veren varsa asddfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Şhh önce ben sordum, ben satıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şöyle bir şey diyorlardı şebeke kitlendiğinde arama önceliği 532 2x numaralara veriliyor diye... depremde falan mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Viktor said: sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den Arayıp "yollamayın lan" dersen yollamıyorlar. Birşey sölemezsen yüzsüzlükte sınır tanımazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bir de 532 li numaralar dinlenemiyor diye bir dedikodu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sunthewhich said: Viktor said: sirf yolladigi spam SMS ler yuzunden cikciam turkcell den Arayıp "yollamayın lan" dersen yollamıyorlar. Birşey sölemezsen yüzsüzlükte sınır tanımazlar :) Bir kere bana gece yarısı 3te bıdı bıdı cell die msg atmışlardı telefonu duyunca uyku sersemliği falan birde artık kötü bir ruyamı görüyordum nedir, saat gece yarısı kim arar lan kötü birşey mi oldu acaba die kıllandım stress sonra BICIBıcı selle banyo yaparken dk kazanın tarzı bir msg görünce tepem attı aradım müşteri hizmetlerini gece yarısı operatore bağlanan kadar sabırla bekledim operatoru yakalr yakalamaz ağzıma ne geldiyse söyledim bedava mı verdiniz ulan hatları reklama boğuyorsunuz faturadan dusun bari tarzı gereksiz yorumlarımda oldu, sonrasında eleman cvp vermeden kapattım o gun bugundur tek msg gelmedi hatta fatura bilgisi sorduğum msglar bile rötarlı geliyor :P Kısadan hisse arayın spam yapma diyin msg derdinden kurtulun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kertenkel said: şöyle bir şey diyorlardı şebeke kitlendiğinde arama önceliği 532 2x numaralara veriliyor diye... depremde falan mesela... yok öyle bişey. benim 532 2x ama depremde kitlendiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eer bu uygulama olursa arama oncesi bi uyarım msjı olucak mesela ben turkcellden no mu deiştirmeden avea ya gectim beni turkcellden arayanlar once bi msj dinlicekler bıdıbıdı bu numara aveadır bıdıbıdı falan die bolece çözücekler sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar