Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saray muhallebicisi ve mutlak iyilik.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Hmm fedaykin saray muhallebicisini bombalayalım o zaman ne dersin? Adiler para kazandırıyorlar topbaşa. Adında meymenet yok zaten. Topbaş.

Ayrıca bolulu hasan ustadan mis gibi kazandibini yedim ama içimde bi kuşku var. Ya hasan usta şeriatçıysa? Muhallebinin içine takıyye katıyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

kiminse kimin.. iyi su muhallebisi yapan her yer süperdir!
edik: çikolatalısı da muhteşem yahu!

aslında kar yağarken sarıyer'e gidip börek+çay üstüne saray muhallebisi yapmak lazım..

hele bi kar yağsın.. öle

edit2: abi adamların su muhallebisine ne kadar methiyeler düzsem azdır.. buradan konuyu açan arkadaşa salyalarımı sunuyorum ve "KLAVYE BATTI LAM TÜKÜRÜKTEN!" diyorum.. sevgiyle kalınız. her neyse, ne diyorduk.. hah su muhallebisi; o gül suyu+pudra şekeri kombinasyonu ile harika ve çikolata desteği ile enfes bi şi! buna rakip bi de laz böreği var.. Allah allah! o da nefis tabii.. bunu da kuruçeşmede -les ottomans'ın arkasında kalıyor- pafuli'de afiyetle yiyebilirsiniz.. tabii mıhlamaları da güzel pafulinin..

aslında cebe öküzcan bi para koyup, bir haftasonu paticik: gırtlaktan ölüyorum ulan zirvesi yapıp öküzler gibi çatlayana kadar her şeyin en güzelini yemek lazım!

öeh! hepinizi salyalarım.. daalın
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
saray'ın menüsünde yazmıyor muydu yahu "bir şey almazsanız 40dk içinde burayı terkedin yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız" tarzında bir şey?

böyle bir kurum isterse "anne sütü yapıyorum" desin, hazzetmem.

nişantaşında yazmıo.

ayrıca isterse kasada erol taş dursun..servisi nuri alço,tatlılarıda tecavüzcü çoşkun yapsın..bu kadar güzel oluna ürünleri , pek mahrum bırakasım gelmiyor kendimi.bitanecik hayatımız var.might aswell enjoy it.

dasaa,çatlayana kadar yiyelim zirvene katılıyorum.listeye bide ocakbaşı olaraktan istiklal gs spor okulu karşısı umut ocakbaşını katalım pls.bide bambi,bide ortaköy kumpiiri,bide ortakoyde waffle,bide...bide karaköyde kokoreç-midye....lan..yenecek ne çok güzel şey var....
Sosyal ağlarda paylaş

oyle demiyor

diyorki oturan herkes birsey siparis etmek zorundadir, su birsey degildir.

Ractamainus said:
saray'ın menüsünde yazmıyor muydu yahu "bir şey almazsanız 40dk içinde burayı terkedin yoksa ağzınızı burnunuzu kırarız" tarzında bir şey?

böyle bir kurum isterse "anne sütü yapıyorum" desin, hazzetmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Saray muhallebicilerine iş yapıyoruz. Orjinal saray muhallebicileri saydıklarım. Diğerleri kuzenlerinin yeğenlerinin felan açtığı yerler. Yani merkezden bağımsız onlar. Yeditepede dahil. Merkezi ve üretim yeri Beyoğlu ve Fatih dir. Diğer birimlere sabahtan taşınır hazırlanmış pastalar börek çörekler vs. Diğer birimlerde pişirilip servis yapılır.
Sosyal ağlarda paylaş

bega said:
Yanındaki değirmen dururken 7tepe saray'a asla gitmem. İnanılmaz cheesecake'leri, hindistancevizli kurabiyeleri ve pastaları var.. Ayrıca yemek çeşitleri de güzel.

eğer ima edilen şu ise; kusura bakmayın ama cheesecake ile hele kurabiye ile su muhallebisini kapıştırmak dil üzerindeki papillalara hakarettir..

az kola içiniz, sigarayı bırakınız ve tat alma hücrelerinizin kendine gelmesi için bir kaç gün tanıyınız. olmazsa atlayın camdan aşağı! öyle ağzının tadı olmadan bir ömür geçmez yahu..

yanlız valla biraz işler rahatlasın kesin "gırtlaktan çatlıyoruz" veya "fazla lezzetten şoka girdiller!" gibi bir operasyon yapalım. toplanıp paso yiyelim!

ancak sadece belli bi mutfak yiyelim (misal I.sinde sadece osmanlı mutfağı II.sinde sadece Uzakdğu III.te ise sadece İtalyan gibi)

ölümüne ölümüne ölümüne yemek yeme!
ha ben leblebi kadar adamım onca yemeğe rağmen onu anlamadım hiç zati.. 68kg/178cm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...