Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exclusive Oyunlarda Playstation 3 Geride Kaldı

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Rakamlar bana inandırıcı gelmedi.Ismarlama araştırmadır bu.Forza PS'ken Wii bu kadar eleştiriliyorken rakamlar gerçekçi görünmüyor.

edit: Uzakdoğudaki satış rakamlarının gösterdiğinin tümden yoksayılmasına girmicem hem geçen yıl çıkan bazı PS2 oyunları bile ilk hafta itibariyle XBOX 360 oyunlarından daha fazla satmıştı hadi onları da ayrı yazsınlar.

ısmarlamadır inanmayın bu araştırmaya.

@BioHazarD: Az önce YouTube'daydım.Wii'deki RE 1 Remake'i bile Gun Survivor oyunu varya rezalet olan, aynı ona benzetmişler.Sonrada bu kadar sattık falan diyorlar.Sonuçta bu benim de cevabını aradığım soru, cevabını bulursan bana özel mesaj at dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BioHazarD said:
su nintendonun dandirik oyunlarindan ne anliyolar cok merak ediyorum.

herkes god of war ve gta sevecek diye bir kaide yok.

windowsta solitaire oynayan bir kesim var.
şahsen "sadece solitaire oynayan" tayfadan değilim, ama solitaire gibi, mahjongg gibi oyunlar bana keyif veriyor.
windows 3.1'da vardı mahjongg (tiles), ilkokul zamanlarında deli gibi oynardım.
ne mutlu ki, vista'ya da koymuşlar, çok sevindim görünce.

işte bu solitareci tayfa, wii'de wii cihazına spesifik oyunlar, kart oyunları, board oyunları, super smash bros vs gibi oyunları oynamakta.
"solitareci" kişileri bu kadar umursamaz olma.
gavurlar "casual gamer" diyor ve sims'in en çok satan oyun olmasının arkasındaki neden.

mesela ben de hep super smash bros oyunlarını oynamak istemişimdir. mario'nun klasik platform oyunları ilgimi çekmiyor, ama şu super smash bros'u çok merak ediyorum, sonic felan da gelmiş sanırım.

öte yandan "nintendonun dandirik oyunları" diyorsun da,
bana da gta ve god of war serisi "dandirik" geliyor.
gta'da timerun yapmak, gow'da tuşlara uygun zamanda basmak gibi şeylere uyuz oluyorum.
gerçi "nintendonun dandirik oyunları" dediğin casual gamer'lara hazırlanan oyunlarda da timerun ve tuşlara uygun zamanda basmak olayları var.
belki de bu yüzden ısınamadım hala konsol oyunlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...