eregorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 FU butun konsollara gelio... cikimio derlerse gider o adamlarin kafasina light saber seklindeki wii mote u sokarim... bencede sw:fu bu sene wii alir goturur ve bu arada super mario galaxy satis rekorlari kirio saka gibi dimi? yeni bi zelda gelirse bende wii2 yi beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yalnız birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum bu sene şimdilik hiçbir hit xbox360 oyunu görünmüyor...bakalım bomba var mı? sony ilk kez xbox 360ı geçmiş satışta bakalım...eğer sony 2009a kadar iyi bir çıkış yapamazsa ps3 bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 su nintendonun dandirik oyunlarindan ne anliyolar cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Rakamlar bana inandırıcı gelmedi.Ismarlama araştırmadır bu.Forza PS'ken Wii bu kadar eleştiriliyorken rakamlar gerçekçi görünmüyor. edit: Uzakdoğudaki satış rakamlarının gösterdiğinin tümden yoksayılmasına girmicem hem geçen yıl çıkan bazı PS2 oyunları bile ilk hafta itibariyle XBOX 360 oyunlarından daha fazla satmıştı hadi onları da ayrı yazsınlar. ısmarlamadır inanmayın bu araştırmaya. @BioHazarD: Az önce YouTube'daydım.Wii'deki RE 1 Remake'i bile Gun Survivor oyunu varya rezalet olan, aynı ona benzetmişler.Sonrada bu kadar sattık falan diyorlar.Sonuçta bu benim de cevabını aradığım soru, cevabını bulursan bana özel mesaj at dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Zaten ps3 için pes oyununun çıkmaması çok büyük bir kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 olabilirdi ama çıktı ps3e pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pes cikali sanirim bi kac ay oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pesin grafikleirni gördüm, o seyirciler, 386'da oynadığım utah vs lakers basket oyunundan daha kötüydü... ha bide introda bi yerde ps3 kasıldı böle kare kare oynadı video... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 evet seyirciler cidden cok kotu neden bende anamadim takilma olayi icinde patch cikcak patch cikcak dediler bisi cikmadi walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 konami zaten ps3 için çıkarılan pes2008 in bir geçiş oyunu olduğunu açıkladı ve özür diledi. 2009 da görüşürüz demeyi de ihmal etmedi ehe. 2009 da apışıcaz görürsünüz. ama yalnızca ps3 için olanında, malesef x-box biraz eskiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 BioHazarD said: su nintendonun dandirik oyunlarindan ne anliyolar cok merak ediyorum. herkes god of war ve gta sevecek diye bir kaide yok. windowsta solitaire oynayan bir kesim var. şahsen "sadece solitaire oynayan" tayfadan değilim, ama solitaire gibi, mahjongg gibi oyunlar bana keyif veriyor. windows 3.1'da vardı mahjongg (tiles), ilkokul zamanlarında deli gibi oynardım. ne mutlu ki, vista'ya da koymuşlar, çok sevindim görünce. işte bu solitareci tayfa, wii'de wii cihazına spesifik oyunlar, kart oyunları, board oyunları, super smash bros vs gibi oyunları oynamakta. "solitareci" kişileri bu kadar umursamaz olma. gavurlar "casual gamer" diyor ve sims'in en çok satan oyun olmasının arkasındaki neden. mesela ben de hep super smash bros oyunlarını oynamak istemişimdir. mario'nun klasik platform oyunları ilgimi çekmiyor, ama şu super smash bros'u çok merak ediyorum, sonic felan da gelmiş sanırım. öte yandan "nintendonun dandirik oyunları" diyorsun da, bana da gta ve god of war serisi "dandirik" geliyor. gta'da timerun yapmak, gow'da tuşlara uygun zamanda basmak gibi şeylere uyuz oluyorum. gerçi "nintendonun dandirik oyunları" dediğin casual gamer'lara hazırlanan oyunlarda da timerun ve tuşlara uygun zamanda basmak olayları var. belki de bu yüzden ısınamadım hala konsol oyunlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 dandirik oyun = korkunc kotu grafikli oyunnar nintendo wii ne yazikki hala bu klasmanda aldim baktim sattim ps3 de hd goruntu dururken ne kadar zevkli olrus aolsun gelmez bana ao grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar