Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban rahibe kıyafetidir

Apache

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:
kimse yanlış anlamasın beni ben inançlı bir insan olmama rağmen türbana karşıyımdır çünkü bizim ülkemizde türban zorlama ile giydirilmektedir buda insanların kişisel haklarına tecvüz girer bende ninjaları gerçketen sevmiyorum ama fahişe demek çok ayıp geliyor bana.belki çok klişe ama sizin ailenizde olsa ve bu laf konuşulsa sizde hoş karşılamassınız.sonuçta ninja görünümlü olsa da onlarda insan ailesi var kız kardeşi çoluğu çocuğu vesaire.kimse kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı.

İşte senin yanlış anlaman orada . Günümüz ninjalarına kimse fahişe demiyor . Geçmişteki ninjalara veriliyordu o ad , onu demiş arkadaşlar .
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
xaenine yıldızlı pekiyi. haftaya da kur'an ve anti-emperyalizmi tartışıcaz, sanayi devrimi ve burjuva devrimi olmadan emperyalizm nası olmuştu o dönem onu incelicez, yeniden görüşünceye dek esen kalın:))

Teşekkür ederim :):):) . 41 tane ploreter arkadaşım var gelebilir mi onlar da :):):) asdfghj .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar anlatamiyormuyum

islamla herhangi bir hakaret cumlesini ayni cumlede kuallanmiyorsunuz

misal

islam cok guzeldi ama serefsizler inanamadi

derseniz bile islama hakaret olabilir
muslumbord auto islama kufur tespit scripti boyle calisiyor

o yuzden islamla ilgili cumle kurarken 1 degil 2 degil 3 degil 4 kere kontrol edicez

gavurlar ve putperestlere sovmek serbest ama sovun anasini satiyim
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
kafadan bi kitap yazarsan din de olur herşey de olur.
alakası yok be abi her yazdığın kitap din olsa ohooo yanmışız biz bu dünyada gerçerli bi din haline gelebilmesi için belli bir kalıptan ziyade misal müslümanlık gibi yıkmayacağın tabulara sahip olması gerekir.bu tabulara örnek bir yaradana inanmak ama biliadamlarının bir yaradan olduğunu ispatlayamaması gibi.sonuçta normal bir insanın bu zamanda yazdığı o tarz bi kitapda bulunan tezleri tabuları çokda zorlanmadan çürütebilirsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...