Luriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sen olayı hala kavrayamadın fahişeyi küfür olarak kullanmıyolar zamanında sümerlerde fahişeler türban takıyormuş. hakaret yok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 xaenine yıldızlı pekiyi. haftaya da kur'an ve anti-emperyalizmi tartışıcaz, sanayi devrimi ve burjuva devrimi olmadan emperyalizm nası olmuştu o dönem onu incelicez, yeniden görüşünceye dek esen kalın:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LucifeL said: kimse yanlış anlamasın beni ben inançlı bir insan olmama rağmen türbana karşıyımdır çünkü bizim ülkemizde türban zorlama ile giydirilmektedir buda insanların kişisel haklarına tecvüz girer bende ninjaları gerçketen sevmiyorum ama fahişe demek çok ayıp geliyor bana.belki çok klişe ama sizin ailenizde olsa ve bu laf konuşulsa sizde hoş karşılamassınız.sonuçta ninja görünümlü olsa da onlarda insan ailesi var kız kardeşi çoluğu çocuğu vesaire.kimse kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı. İşte senin yanlış anlaman orada . Günümüz ninjalarına kimse fahişe demiyor . Geçmişteki ninjalara veriliyordu o ad , onu demiş arkadaşlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ama onları ninja olarak düşünmek gerçekten çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sir said: xaenine yıldızlı pekiyi. haftaya da kur'an ve anti-emperyalizmi tartışıcaz, sanayi devrimi ve burjuva devrimi olmadan emperyalizm nası olmuştu o dönem onu incelicez, yeniden görüşünceye dek esen kalın:)) Teşekkür ederim :):):) . 41 tane ploreter arkadaşım var gelebilir mi onlar da :):):) asdfghj . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 süper bölünüyosunuz, sağcılardan solculardan bile kolaysınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 insanların dinleriyle dalga geçmemek lazım. bunu türban hedesine yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Razien yaradanın yanına gitti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 @Xaenin hayır ben onu anladım ama başkası yanlış anlayabilir o yüzden öle bi post yazdım ama yanlış yazdıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Asteroth said: Ama onları ninja olarak düşünmek gerçekten çok komik oluyor. Sen bir de geçmiştekilere bak . Hem fahişe , hem ninja . Daha hentai olamazdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 zaten sağ sol kalktı biz böyle manyak olduk milletçe, sağ sol kavgası geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yalnız bizde ekmek yok pasta var ama gelsinler hehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu arada razien hala yok ortalıkta gece gece bize din dersi vermedi ona şaşırdım ben şuanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Laraken said: insanların dinleriyle dalga geçmemek lazım. bunu türban hedesine yazmadım. adamın biri zike daşşağa tapsa dalga geçmeyecek misin allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LathspeLL said: Razien yaradanın yanına gitti. :D A.K.A. Yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 @cicibebe kusura bakma ama birşeye tapmak onu din haline getirmez bence.senin verdiğin örnek inançtan ileriye gitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Oraya hiç girmeyelim lütfen. Yazılacak çoook şey var ama yanlış anlaşılmaya da fazlasıyla müsait, tartışmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 +1 o olaya girersek ema terlikle dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kafadan bi kitap yazarsan din de olur herşey de olur. Pis fahişeler daha o zamanlardan açmışlar başımıza belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yanlış anlaşılma olmasın ben şu anda giyenlere demedim o sözü,herkesin kendi tercihi. konunun içeriği bir dinbilimcinin açıklamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 arkadaslar anlatamiyormuyum islamla herhangi bir hakaret cumlesini ayni cumlede kuallanmiyorsunuz misal islam cok guzeldi ama serefsizler inanamadi derseniz bile islama hakaret olabilir muslumbord auto islama kufur tespit scripti boyle calisiyor o yuzden islamla ilgili cumle kurarken 1 degil 2 degil 3 degil 4 kere kontrol edicez gavurlar ve putperestlere sovmek serbest ama sovun anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LucifeL said: @cicibebe kusura bakma ama birşeye tapmak onu din haline getirmez bence.senin verdiğin örnek inançtan ileriye gitmez... birşeyin din olması için inananlarının olması yeterli, sen onu tanımazsan başkası da senin dinini tanımaz hiçbirşey de diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LathspeLL said: LathspeLL said: Razien yaradanın yanına gitti. :D A.K.A. Yörünge dışı olamaaaz!!! şimdi bizi kim hidayete erdiricek? kim bizi günahtan kurtarıcak? ühühühüh hepimiz yanıcaz!!! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Öyle din olmaz, hak dini var ona gelin. Her varlığın özünde Uçan Spagetti Canavarı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 elaidi said: kafadan bi kitap yazarsan din de olur herşey de olur. alakası yok be abi her yazdığın kitap din olsa ohooo yanmışız biz bu dünyada gerçerli bi din haline gelebilmesi için belli bir kalıptan ziyade misal müslümanlık gibi yıkmayacağın tabulara sahip olması gerekir.bu tabulara örnek bir yaradana inanmak ama biliadamlarının bir yaradan olduğunu ispatlayamaması gibi.sonuçta normal bir insanın bu zamanda yazdığı o tarz bi kitapda bulunan tezleri tabuları çokda zorlanmadan çürütebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar