Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeka soruları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
DadashNik0F said:
mikroskopla küçültürüm

aa yaptılar mı o mikroskopu vay be

özel mikroskop ben tasarladım falan feşmekan. bi sürü esprinin oldugu bi kitap vardı o kitaptan aklıma geldi :)
Mesaj tarihi:
ilk 3 soru için vakit dolmuş son 2 soruya odaklanalım biraz ipucu buldum :)

İPUCU: Buzdolaplarının kapıları açık bırakılmamalıdır.

İPUCU: Son maddedeki kelimeye dünyaları sığdırabilmeniz için yerinizden kalkmanız bile gerekmez. Konu hakkında danışmanlık için bkz. Sigmund Freud =)
Mesaj tarihi:
valla son soruda gayet yaratıcı bi şekilde cevap verdim.

seks: yaparsan dünyalar senin olur, filmi var, ortamı romantikleştirme için müzik koyarsın veya filmlerinde zaten müzik var, insanlar seks yapar (hayvanlarda, ama konu farklı), aşık olan seks yapar genelde, gecede yapar, gündüzde yapar.
Mesaj tarihi:
tamam son soruyu seks olarak kabul edelim, 4. soru nedir peki :P 64 birim sanırım santraç tahtası en yüce olduğu halde sadece tek rakip eleyebilen vezir geliyor aklıma da bütün taşlar sadece tek rakip eliyordu.
Mesaj tarihi:
1)Futbol sahası
2)tek hamle (sadece içeri sokarım, kapıyı kapamaya falan gerek yok sadece içeri sok demiş)
3)
4)Şah
5)Evren

sdfsdfgdsf kastım cevapladım, aslında düşünmedim pek =/ ama 3ü düşündüm yinede bulamadım =(
Mesaj tarihi:
1)Futbol(söylenmiş zaten)
2)Bir(iterim girer, buzdolabının boyutları ve filin inadı belirtilmemiş-gerçi bu da söylenmiş ama...)
3)Bilmiyorum. Y diycem ama abuk olucak=)
4)Şah(bu da söylenmiş...)
5)Televizyon
Mesaj tarihi:
kingpin said:
tamam son soruyu seks olarak kabul edelim, 4. soru nedir peki :P 64 birim sanırım santraç tahtası en yüce olduğu halde sadece tek rakip eleyebilen vezir geliyor aklıma da bütün taşlar sadece tek rakip eliyordu.

oha vezir dedi adam. piyonlar 3 er 3 er mi eliyor lan?! : D.
Mesaj tarihi:
laraken nasıl okuyorsun abi sen yarısını mı okuyorsun cümlenin anlamıyorum ki :P yazdık işte heh. vezir in şah tan daha değerli olduğunu düşünüyorum ayrıca sdfds.
  • Yeni Oluştur...