Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 diaboliq said: -beyfendi fransızlar eiffel kulesini g.tlerine sokup turkiyeden kaçırmışlar..bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?? -eee..gümrük! ahahahahahahaha evet hepiniz uyuoken post kasiorm !! keh keh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gözlüklü eleman iyiymiş bi de tarih öğretmeniyim diyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 allah belanizi versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mortis said: hayır ben anlamıyorum nie kaçırıyorlar ki bence gereksiz izlerken koptuğum andı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ulan taa TGRT lan bu. 96-97 diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nie tahmin ediosun ki 1996 yazıyo zaten vidyonun başında=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arşive alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 karabocek said: nie tahmin ediosun ki 1996 yazıyo zaten vidyonun başında=)) hahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, nedlicek kadar fikirsin insanlara karşıyım arkadaş. fikir sahibi olmadan nereye bilgi koyuyon ediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 karabocek said: nie tahmin ediosun ki 1996 yazıyo zaten vidyonun başında=)) Of gece gece güldüm ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://www.youtube.com/profile_videos?user=aetimur&p=r Hepsini izlemekte yarar var :P Bir teyzeme soruyolar ekmek eczanede satılacakmış ne düşünüyorsunuz diye. Tizem de allahın bileceği iş diyo yuh dedim. Bi dayım da aynı soruya avrupa usülü. Daha güzel olur eczanede diyor. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 karabocek said: nie tahmin ediosun ki 1996 yazıyo zaten vidyonun başında=)) e o zaman öyledir. videoya yarım yamalak göz atınca öyle oluyor tabii... bak ne güzel doğru tahmin etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Iyide piramitlerin kacirilmasi ole cok efsanr bi olay deil ki. Inglizlerin koskoca Artemis tapinagini caldigi dusunulurse ufak bi kac piramitte calabilrlermis hayli hayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 O ufak piramitlerden kaç tane Artemis çıkar biliyonmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo. "gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben ------------------ ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Koskoca Artemis tapınağı, ufacık piramitler? Nasıl bir ölçüm birimi kullandın yahu? Ayrıca milahtan önce kaçbinde yapıldı onlar, dünyada onları dikecek teknoloji yoktu o zaman. AT-AT'ler çalınmaz AT-ST'leri yürütelim mantığıyla düşünsen bile adamlar eşek kadarlarını dikmiş oraya, senden çalma ihtiyacını niye hissetsin adamlar, sorarlar adama!*başbakan üslubu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yazık walla yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Başında gözlük olan genç said: Çünkü biz eserlerimize sahip çıkmıyoruz,bunlar da muhtemelen Avrupa'ya kaçırılırak dışarıda büyük bir fiyata satılıyor. Genç gümrük dedektifi olmuş,yılların tecrübesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Başında gözlük olan genç said: Çünkü biz eserlerimize sahip çıkmıyoruz,bunlar da muhtemelen Avrupa'ya kaçırılırak dışarıda büyük bir fiyata satılıyor....Gümrükle bi bağlantınız olması lazım Avrupa'da didik didik çantanızı arıyorlar... Genç gümrük dedektifi olmuş,yılların tecrübesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 KahnX said: ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo. "gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben ------------------ ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey. Şimdi milliyetçiliğe gerek yok. Türk milletinin %90 ı cahildir Bence! Atatürk ''Türk milleti zekidir, çalışkandır.'' derken ciddi miydi sanıyonuz. Yoo... Sadece milleti gaza getirmeye çalışıyordu. Ehh gaza gelmiş miyiz? Gelmişiz. Hala aynı yalanlarla yaşıyoruz. Belli seninde yazdığından. Genelleme yapmamışlar. Türkiyede ki bir hastalıktan bahsetmişler. Genelleme benim yaptığımdır. Ayrıca çok piste genellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cuce said: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, nedlicek kadar fikirsin insanlara karşıyım arkadaş. fikir sahibi olmadan nereye bilgi koyuyon ediyon yok gayet güzel bilgi sahibi olmadna fikir sahibi olunur. ama sorun fikir sahibi olduktan sonra durmakta zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cuce said: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, nedlicek kadar fikirsin insanlara karşıyım arkadaş. fikir sahibi olmadan nereye bilgi koyuyon ediyon Tabuları yıkıyor video işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 danışıklı bi vidyo zinciri bence,bunların h epsi o dinazorlu emniyet kemerli hepsi.bu kadar aptal değildir çünkü insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu ne ya her biri ayrı efsane sonuncu değil de ondan önceki süper asıl piramitleri ceplerinde kaçırdıklarını sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar