Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ve Amerika'dan cahillik manzaraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diaboliq said:
-beyfendi fransızlar eiffel kulesini g.tlerine sokup turkiyeden kaçırmışlar..bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz??
-eee..gümrük!

ahahahahahahaha

evet hepiniz uyuoken post kasiorm !! keh keh..
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/profile_videos?user=aetimur&p=r

Hepsini izlemekte yarar var :P

Bir teyzeme soruyolar ekmek eczanede satılacakmış ne düşünüyorsunuz diye.

Tizem de allahın bileceği iş diyo yuh dedim.

Bi dayım da aynı soruya avrupa usülü. Daha güzel olur eczanede diyor. O.o
Mesaj tarihi:
karabocek said:
nie tahmin ediosun ki 1996 yazıyo zaten vidyonun başında=))

e o zaman öyledir.
videoya yarım yamalak göz atınca öyle oluyor tabii...
bak ne güzel doğru tahmin etmişim.
Mesaj tarihi:
ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.
Mesaj tarihi:
Koskoca Artemis tapınağı, ufacık piramitler? Nasıl bir ölçüm birimi kullandın yahu?
Ayrıca milahtan önce kaçbinde yapıldı onlar, dünyada onları dikecek teknoloji yoktu o zaman. AT-AT'ler çalınmaz AT-ST'leri yürütelim mantığıyla düşünsen bile adamlar eşek kadarlarını dikmiş oraya, senden çalma ihtiyacını niye hissetsin adamlar, sorarlar adama!*başbakan üslubu*
Mesaj tarihi:
Başında gözlük olan genç said:
Çünkü biz eserlerimize sahip çıkmıyoruz,bunlar da muhtemelen Avrupa'ya kaçırılırak dışarıda büyük bir fiyata satılıyor.

Genç gümrük dedektifi olmuş,yılların tecrübesi...
Mesaj tarihi:
Başında gözlük olan genç said:
Çünkü biz eserlerimize sahip çıkmıyoruz,bunlar da muhtemelen Avrupa'ya kaçırılırak dışarıda büyük bir fiyata satılıyor....Gümrükle bi bağlantınız olması lazım Avrupa'da didik didik çantanızı arıyorlar...

Genç gümrük dedektifi olmuş,yılların tecrübesi...
Mesaj tarihi:
KahnX said:
ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.

Şimdi milliyetçiliğe gerek yok. Türk milletinin %90 ı cahildir Bence! Atatürk ''Türk milleti zekidir, çalışkandır.'' derken ciddi miydi sanıyonuz. Yoo... Sadece milleti gaza getirmeye çalışıyordu. Ehh gaza gelmiş miyiz? Gelmişiz. Hala aynı yalanlarla yaşıyoruz. Belli seninde yazdığından.

Genelleme yapmamışlar. Türkiyede ki bir hastalıktan bahsetmişler. Genelleme benim yaptığımdır.

Ayrıca çok piste genellerim.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, nedlicek kadar fikirsin insanlara karşıyım arkadaş.

fikir sahibi olmadan nereye bilgi koyuyon ediyon

yok gayet güzel bilgi sahibi olmadna fikir sahibi olunur. ama sorun fikir sahibi olduktan sonra durmakta zaten :p
Mesaj tarihi:
Cuce said:
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, nedlicek kadar fikirsin insanlara karşıyım arkadaş.

fikir sahibi olmadan nereye bilgi koyuyon ediyon

Tabuları yıkıyor video işte .
  • Yeni Oluştur...