Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ve Amerika'dan cahillik manzaraları

karabocek

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/profile_videos?user=aetimur&p=r

Hepsini izlemekte yarar var :P

Bir teyzeme soruyolar ekmek eczanede satılacakmış ne düşünüyorsunuz diye.

Tizem de allahın bileceği iş diyo yuh dedim.

Bi dayım da aynı soruya avrupa usülü. Daha güzel olur eczanede diyor. O.o
Sosyal ağlarda paylaş

ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Koskoca Artemis tapınağı, ufacık piramitler? Nasıl bir ölçüm birimi kullandın yahu?
Ayrıca milahtan önce kaçbinde yapıldı onlar, dünyada onları dikecek teknoloji yoktu o zaman. AT-AT'ler çalınmaz AT-ST'leri yürütelim mantığıyla düşünsen bile adamlar eşek kadarlarını dikmiş oraya, senden çalma ihtiyacını niye hissetsin adamlar, sorarlar adama!*başbakan üslubu*
Sosyal ağlarda paylaş

Başında gözlük olan genç said:
Çünkü biz eserlerimize sahip çıkmıyoruz,bunlar da muhtemelen Avrupa'ya kaçırılırak dışarıda büyük bir fiyata satılıyor....Gümrükle bi bağlantınız olması lazım Avrupa'da didik didik çantanızı arıyorlar...

Genç gümrük dedektifi olmuş,yılların tecrübesi...
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:
ortalara doğru kaşlarını aldırmış ve yumuşak birisi var, çok ayrıntılı ve bilmiş bi tavırla anlatıyo.

"gümrükten bi bağlantıları olacak ki mümkün olsun" kısmında iptal oldum ben

------------------
ayrıca topiği açıp bu videoyu yapan kişi hakkında da bu insanlar hakında düşündüğümden çok farklı şeyler düşünmem, yurdum insanının azınlığını gösterip, dikkatsizliğini veya cahilliğini kullanarak türkiyeye genelleme yapmak down sendromluların bile yapmayacağı bişey.

Şimdi milliyetçiliğe gerek yok. Türk milletinin %90 ı cahildir Bence! Atatürk ''Türk milleti zekidir, çalışkandır.'' derken ciddi miydi sanıyonuz. Yoo... Sadece milleti gaza getirmeye çalışıyordu. Ehh gaza gelmiş miyiz? Gelmişiz. Hala aynı yalanlarla yaşıyoruz. Belli seninde yazdığından.

Genelleme yapmamışlar. Türkiyede ki bir hastalıktan bahsetmişler. Genelleme benim yaptığımdır.

Ayrıca çok piste genellerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...