Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Merhaba, Yapılan anketlere pek güvenmem ama biraz önce haberlerde vardı. Türbanlı sayısı 4 senede 500 binden 2 milyona çıkmış. Açıkçası benim beklediğimden daha az bir rakam çıktı. 4 milyon falan olmasını falan beklerdim. Başörtülülerin sayısı azalırken türbanlıların sayısı artıyormuş. Aynı zamanda üniversite mezunu türbanlıların sayısında artış yaşanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 4 senede 4 katına çıkmış. Laik modern geçinen bi ülke için fazla bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 84 yılda Çankaya'da türbanlı sayısı 0'dan 1'e çıktı deseler yetermiş bazı şeyleri göstermek için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 zaynindan yargi gelmiş be. eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o sayı başındakini türban olarak tanımlayanların sayısı. Sıkmabaşlar daha kalabalıktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 NERDE KALDI BU ŞERİAT HALA GELMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 otobüsü kaçırmış yarım saate gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 az kaldı abi 30 milyon kadını daha türbanlı yapabilirsek olucak bu iş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Devlet yönetiminde eşinin başı açık olan sadece 3 makam kalmış benim de duyduğuma göre .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bana bugün gelcek dedilerdi akşam oldu gelmedi naapcak bu türkiye şeriatsız...başımıza taş yağacak walla Biri getirsin artık şu şeriatı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 www.gittigidiyor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nasıl anket bu ya. hani % şu kadardan % şu kadara çıktı dese tamamda nüfus sayımı gibi anket olmuş. 7 yıldır nüfus sayımı bile yapılmamışken bu kadar az veriyle böyle net bi sayı. helal valla istatistik çok gelişmiş görmeyeli. neyse işte... rakam düşündüğümden daha az, sırf istanbulda sanki bu kadar var gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kanka helikopterle gezince görüyosun , 4 kişiden 1'inin kafası 3 farklı renkten oluşuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sözkonusu tarhan erdem'in araştırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 daha fazladır gibi geliyo bana her gün kaç kişi görüyorum türbanlı. ben de seyrettim haberlerde onu, gerçi 41 ilde mi araştırmışlar.trend gibi bişey bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 başlığı görünce para sandım ($_$)/ (€_€)/ (£_£)/ ka ching!! değilmiş.. üzüldüm biraz açıkçası para olmadığına.. esas konuya ise diyecek bişiyim yok.. uzar gider de vakit de yok. keşke gerilim tırmanmasa bu kadar hızlı bir şekilde. ama olan biten bu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yüzde 60 ın üstündeymiş başı örtülüler. Başı örtülülere sormuşlar başınızı nasıl örtüyorsunuz diye. AHa bu sayı türban diyenlerin sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Atatürk ne kadar sağlam temellendirmiş 47 yıldır vuruyorlar hala bitmedi şu cumhuriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Kanka helikopterle gezince görüyosun , 4 kişiden 1'inin kafası 3 farklı renkten oluşuyor . punklar da çok çoğaldı artık canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birde şunu düşün, kafasının dışı değil içi örümcek ağlarıyla dolu olan insan sayısı 4 senede kaçtan kaça çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Eee benim de başım örtülü... başımın üstünde tavan var, bi nevi örtülü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İçi dolunca dışını da dolduruyorlar işte . Kampanya var sanırım , getirin dolduralım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 MrMarvelous said: Eee benim de başım örtülü... başımın üstünde tavan var, bi nevi örtülü işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Kanka helikopterle gezince görüyosun , 4 kişiden 1'inin kafası 3 farklı renkten oluşuyor . onlar turbanli degil, renkli vatandas hic degil. afro-turkolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben sırf üni'ye giderken görüyorum 2 zilyon tane türban. Birde desen desen yapıyorlar her mahallenin farklı falan ehehe...(abararak uzaklaşır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar