DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Angelotti said: Ben başucuma koyuyorum portakalları. önce soydunmu peki hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu kadın kıranç'ın karısıydı galiba beklenir bu tarz bi laf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 DoGMeaT said: Angelotti said: Ben başucuma koyuyorum portakalları. önce soydunmu peki hacım. yalan uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rüzgarın kızı değilmi bu ya . motorcu bayanların kraliçesidir bu hatun. tabi isim karıştırmadıysam,köşesini okurken güzel bi kadın olduğu dikkatimi çekmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cons +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kıraç da, bu da, pek bi şuursuz canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 saçma sapan konuşmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Karpuz daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 saat 5:30, insanlar yemek yiyecek be zaynin. of. leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Gerekli arastirmayi yaptiktan sonraki yorum : Bunu portakal kurtarmaz. Manav reyonu gibi serse yine vermezler Altin Portakal. `u suck sorry, lol` diyorum kendisine, cirkin =[ kanka +1 diyorum sana. hatta acmamasi icin vermeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 S.x idolü Kıraç'la berabermiş zaten, portakala ihtiyacı yok başka ne isteyebilir ki rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 xaenin naptın o resim ne ya allahansen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dasdas xaenin dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sıkma portakal kanka . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 xaenin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Sıkma portakal kanka . asdsada biraz fazla sıkmışlar ama,suyu değil pestili çıkmış kadının ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Portakali yok ondan acmiyordur. Mandalinaya ekmek yok memlekette. kavunları olsa bütün ülke tapardı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 utku yilmaz ('yilmaz34' tüm yorumları) 03.12.2007 17:24:40 Ilkokulda ogretmenimiz bize portakali soydum bas ucuma koydum sarkisini soyletince hep Portakali soyup basimin ucuna neden koymak istiyim ki derdim. Ogretmenim hakliymis:) simdi anliyorum ogretmenim sizi. bu nasıl bır yorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bi yerde doğru bi yerde yalnış.bi açıklama her yere çekersin ama angelina falan portakallarını açıcan ben gayet haz duyuyorum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 "Taking Lives" adlı eserde Angelina'nın portakalları ifşa oluyordu yanlış hatırlamıyorsam . Saldırın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Her portakala ödül verecek olsaydık ohooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Angelina'nın en bomba filmi Gia dır tavsiye ederim. Portakal karpuz falan artık Uçan spagetti canavarı ne verdiyse meydanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin isimli genc 3. sayfadaki foton yuzunden kuzenim masaya kafa atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar