Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 KuddusiMavra said: çocukluğumda yediğim domatesin tadını. karneyle mi alıyodunuz domatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Warcraft Adventures: Lord of the Clans... https://forum.paticik.com/read.php?35,8303884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Fin said: KuddusiMavra said: çocukluğumda yediğim domatesin tadını. karneyle mi alıyodunuz domatları cıvıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Bundan ben de rahatsızım. Çok domates yerdim eskiden artık yiyesim gelmiyor. Organik diye satılanlar bile kalın kabuklu, yeşil/beyaz içli oluyor. Eskiden kokusu yeterdi. Cherry'ler biraz daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ceto cabuk sinirleniyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 *öhö*andro*öhö*poz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 arkadaşlar uzun süredir bilgisayar masası arıyorum, aradığım böyle sadece parçaların koyulduğu kısımlar olacak. mesela ekran mı koyacağım, kocaman bir alana gerek yok, ekranın ayağı kadar bir yer oldu mu tamamdır. şunu bana bulabilen olursa ben de karşılığında bir jest yaparım. günlerdir bakıyorum manyak gibi birşey oldum iyice. google araması yaptım resimle, ulaşamadım sonuca. buna benzer birşey de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Bu tarz masalar kullanışlı değil yalnız. Aşağıda bacağını hareket ettirebileceğin bir alan yok + dizin klavye kısmına vuracaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Abi bu epey bi yüksek. ya bi ara MelihMercan said: kullanıyordu hatta. yani bi ara dediğim on sene önce, kadıköydeki evinde. neyse. gören duyan bilen bulan olursa epey hayra geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ucuz yollu 2.monitör arıyorum 19 inç. satmak isteyenler ulaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 pm attım telefon numaramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Anhora said: Kız arıyorum. Ahahahaha bunu ne düşündün de yazdın lan. Cidden saçmalıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Bak hala ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Dragonfire said: ucuz yollu 2.monitör arıyorum 19 inç. satmak isteyenler ulaşsın lütfen. flam dan ses çıkmadı hala lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Casper, 19 inç. Çok b*ktan bişi. Ben daha mantıklı bişey bekliyordum, utandım sana tekrar yazmaya şöyle bi ekranı. Taktım bilgisayara, film izlerken kenardan hearthstone filan oynamak için o ekranda. Yeni, yepisyeni bir ekran alacam bu aralar ikinci ekranı birinciye eşitlemeyi planlıyorum, alınca sana 2 cs:go anahtarına satarım. Steam hesabım yok dersen hediye ederim. 50-60 lira parayı istemeye ben utanırım, zaten yarısı EFT'de gidiyor. lel. edit: acil değilse biraz beklersin sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 lel acele etmyorum bakıyorum bir yandan düşerse bişey diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 barış mançonun gitar tipi klavyeden arıyorum. daha doğrusu aramıyorum da aklıma geldi, ne diye ararsam bulurum onu? alasım geldi çok fena sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 keytar o Alesisin uygun fiyata olanı var. Paran varsa roland direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 para yok, alesis'e bi bakiyim eyv. üç beş gün harmandalı çalar sonra duvara asarım zaten tahminim edit: oha 1000 liraya buldum bi tane de wireless midi klavyeymiş sanırım o. ben elli yüz liraya oyuncak gibin bişey bakıyodum sdfg edit 2: beş dakika içinde pes ettim ararken ya. bit pazarına gideyim arada bi iyisi mi, belki denk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Dragonfire said: lel acele etmyorum bakıyorum bir yandan düşerse bişey diye =) 17 var istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Flam said: Casper, 19 inç. Çok b*ktan bişi. Ben daha mantıklı bişey bekliyordum, utandım sana tekrar yazmaya şöyle bi ekranı. Taktım bilgisayara, film izlerken kenardan hearthstone filan oynamak için o ekranda. Yeni, yepisyeni bir ekran alacam bu aralar ikinci ekranı birinciye eşitlemeyi planlıyorum, alınca sana 2 cs:go anahtarına satarım. Steam hesabım yok dersen hediye ederim. 50-60 lira parayı istemeye ben utanırım, zaten yarısı EFT'de gidiyor. lel. edit: acil değilse biraz beklersin sanırım? 80 vereyim bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Forumun ucuz windows satıcısı kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bana da lazım. sahte hesapla sleeper üye varsa ulaşsın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Speakout intermediate 2nd edition kitap dvdsi lazim bir arkadasa yardimci olabilcek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar