Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netcafe(Emre) postayi yerse ne olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
netcafeyle gittik cafeye cafe ictik :S sonra üstüne ps oynayak dedik ve basladık sonra ben basladım eline vermeye ( ps kumandasını yanlış anlama olmasın ) oda aldı işte neyse böle devam ederken yenge aradı buda oyun oynuyom şekli duymadım hesabı açmadı yenge 5 kere aradı aradı aradı ve aradı...sonra bu güzel cocuk emre kıyamadı açtı telefonu...kızda buna seni bi daha aramıyıcagımı sölemek icin aradım diyip kapattı.tabi emre arka tamponuma benzer bir hal aldı :S yazık oldu cocuga hala barışma cabalarında ama ne fayda ezük büzük bir halde...

öle bir paylaşım olsun istedim yaa :D
Mesaj tarihi:
Aysu yenge efsanedir ztn :D nefes aldırmıo emre ye, emre kardesim üzülme geçerrr buda geçerr..sana burdan ismail yk - allah belanı versini aysu yengecigimize göndermen icin yolluyorum puhha :D
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
ben bundan bi ders çıkardım.. B)-
yazık olmş barışır umarım

bencede cıkarılıcak cok ders var :D

oha birkan 2 dakkada kılıbık yaptin lan bizi asdasdas sagol ya walla kılıbık olduk işe bak simdi 40 yıl kılıbık diye dalga gecerler sagol tekrardan :D
Mesaj tarihi:
tşk walla bi kişi düzgün yaklaştı olaya mutlu oldum ya :(

ben aglıyıcam yaa

ayrica ne patisi yaa patiyede gelsin intihar mod artik zaten hayatımda pati dısında nerdeyse her yerde mevcut kendisi :S gerci bu iyi bisi ama bilmem öle bi anda sitem ettim yaa :S
Mesaj tarihi:
senin kılıbık olduğunu söylememe gerk yok ztn.. bence patide de olursa kafayı yersin artık burası en azından bi kaçış yeri şeklinde bişe oluodur senin için..
Mesaj tarihi:
Pyro said:
kızda pati potansiyeli gördüm.

katılıyorum, bu durumda +1

--------

aşıkmısın abazamısın ? sorunun cevabına göre bişey daha yazcam..hemen yannış anlayıp ayar verme yani
Mesaj tarihi:
ya abaza fln diilim asigim bu kiza ben yani kovalayan tarafim yaa sorun suki gereksiz kavgalardan o kdr cok yiprandimki sIkIlmIsim gibime geliyo ama suan o kdr fenalardayimki anlatamam saatlerdir ariyorum acmiyo...off ayrica deno kim bana topac diyodu be ben ndn bilmiyorum????
Mesaj tarihi:
Netcafe said:
ya abaza fln diilim asigim bu kiza ben yani kovalayan tarafim yaa sorun suki gereksiz kavgalardan o kdr cok yiprandimki sIkIlmIsim gibime geliyo ama suan o kdr fenalardayimki anlatamam saatlerdir ariyorum acmiyo...off ayrica deno kim bana topac diyodu be ben ndn bilmiyorum????

Mış mış diyodu koy koy diyodu.. Şimdi isim vermiyelim.
Mesaj tarihi:
aşıksan durum farklı ya.ota boka kavga edip zaten bugüne ortam hazırlamışsın sen..

yarında ara.. hep ara açana kadar ara

açınca :

"telefon öyle kapanmaz böyle kapanır" de ve sen kapat

-----
içinden ne geliyosa söyle.. özürmü dilersin artk nabıyosan yani.yada bi şans daha dileme olayı var baktn olmuyo salla zaten..
Mesaj tarihi:
zuhahah spoiler bombaymis =) ama ben sans istemeyi bi deniyim =) seviyom ben yaaa sevmek istemiyorum ama iste elde diilki yaa...

simdi fark ettim...aaa tipe gel mutlu oldum bole duygulandim
  • Yeni Oluştur...