Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 netcafeyle gittik cafeye cafe ictik :S sonra üstüne ps oynayak dedik ve basladık sonra ben basladım eline vermeye ( ps kumandasını yanlış anlama olmasın ) oda aldı işte neyse böle devam ederken yenge aradı buda oyun oynuyom şekli duymadım hesabı açmadı yenge 5 kere aradı aradı aradı ve aradı...sonra bu güzel cocuk emre kıyamadı açtı telefonu...kızda buna seni bi daha aramıyıcagımı sölemek icin aradım diyip kapattı.tabi emre arka tamponuma benzer bir hal aldı :S yazık oldu cocuga hala barışma cabalarında ama ne fayda ezük büzük bir halde... öle bir paylaşım olsun istedim yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 birkancım sagol canım yani böle güzel bir paylaşım yapıp moralimi bozdugun icin eyw yani çok hoşlaştım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben bundan bi ders çıkardım.. B)- yazık olmş barışır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kız iyimiş ahhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Aysu yenge efsanedir ztn :D nefes aldırmıo emre ye, emre kardesim üzülme geçerrr buda geçerr..sana burdan ismail yk - allah belanı versini aysu yengecigimize göndermen icin yolluyorum puhha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eisenheim said: ben bundan bi ders çıkardım.. B)- yazık olmş barışır umarım bencede cıkarılıcak cok ders var :D oha birkan 2 dakkada kılıbık yaptin lan bizi asdasdas sagol ya walla kılıbık olduk işe bak simdi 40 yıl kılıbık diye dalga gecerler sagol tekrardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kızda pati potansiyeli gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 geçmiş olsun dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tşk walla bi kişi düzgün yaklaştı olaya mutlu oldum ya :( ben aglıyıcam yaa ayrica ne patisi yaa patiyede gelsin intihar mod artik zaten hayatımda pati dısında nerdeyse her yerde mevcut kendisi :S gerci bu iyi bisi ama bilmem öle bi anda sitem ettim yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 senin kılıbık olduğunu söylememe gerk yok ztn.. bence patide de olursa kafayı yersin artık burası en azından bi kaçış yeri şeklinde bişe oluodur senin için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pyro said: kızda pati potansiyeli gördüm. katılıyorum, bu durumda +1 -------- aşıkmısın abazamısın ? sorunun cevabına göre bişey daha yazcam..hemen yannış anlayıp ayar verme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Abi kızdan bu kadar bıktıysan neden üzülüyorsun ki(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çokakıllıadam said: Abi kızdan bu kadar bıktıysan neden üzülüyorsun ki(: mantıklı :) bence bu sorunun cevabını kendisi de bilmiodur... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ulan Emre sana topaç derlerdi yazlıkta da ben seni savunurdum. Şu hareketinle bırak topaçı , beyblade oluğunu anladım. Ayıp etmişsin kızcağıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya abaza fln diilim asigim bu kiza ben yani kovalayan tarafim yaa sorun suki gereksiz kavgalardan o kdr cok yiprandimki sIkIlmIsim gibime geliyo ama suan o kdr fenalardayimki anlatamam saatlerdir ariyorum acmiyo...off ayrica deno kim bana topac diyodu be ben ndn bilmiyorum???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PS oynarken falan hayatta telefon açmam lan. Doğrusu da budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yaaa ps oynarken sevgilinin araması kadar kötü bişi yok yaa benim eski sevgilim arada sırada arardı hepte ps oynarken denk gelirdi uyuz olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet ya rezil bisi ve kiz bunun icin pota koydu hastIr cekti yaa yok bole bisi off off ve off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ne yaptıysam senin içn yaptım hayatım de inanır belki ahefuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Netcafe said: ya abaza fln diilim asigim bu kiza ben yani kovalayan tarafim yaa sorun suki gereksiz kavgalardan o kdr cok yiprandimki sIkIlmIsim gibime geliyo ama suan o kdr fenalardayimki anlatamam saatlerdir ariyorum acmiyo...off ayrica deno kim bana topac diyodu be ben ndn bilmiyorum???? Mış mış diyodu koy koy diyodu.. Şimdi isim vermiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ne yaptimki senin icin yaptim diyicem =) ole ufak bir sorun yasiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aşıksan durum farklı ya.ota boka kavga edip zaten bugüne ortam hazırlamışsın sen.. yarında ara.. hep ara açana kadar ara açınca : "telefon öyle kapanmaz böyle kapanır" de ve sen kapat ----- içinden ne geliyosa söyle.. özürmü dilersin artk nabıyosan yani.yada bi şans daha dileme olayı var baktn olmuyo salla zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 zuhahah spoiler bombaymis =) ama ben sans istemeyi bi deniyim =) seviyom ben yaaa sevmek istemiyorum ama iste elde diilki yaa... simdi fark ettim...aaa tipe gel mutlu oldum bole duygulandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yalansın kayfee :D sevmiyosun sen.. tamamen kimyasal senin duyguların >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi telefon açmamakla terk ediyosa seni sen bırak zaten lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar