Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: yani diyorsun ki, çoğunluk ne derse onu doru olarak kabul etmeliyiz. e bu şekilde hiç yeni fikir çıkartıp ilerleyip gelişemeyiz ki? ona bakarsan çoğunluk kurtlar vadisi ve yaprak dökümü izliyor. o zaman hiç komedi dizisi çekmiyelim? sir said: bence ülkeyi seçilmiş değil, atanmış bir azınlık yönetsin, onlar bu ülkenin en über insanları olsunlar o zaman kesin çok yeni fikirler ortaya çıkacaktır ülkemiz acaip ilerleyecektir. rofl süperdi bu 2007'de demokrasiye karşı totaliterizmi savunmak nedir ya ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Sizin gerçekten biraz kitap okumanız lazım arkadaşlar.. Mesajımda demek istediğim şey: herşeyin fazlasının zarar olacağıdır , ben karşı çıkılmıcak veya çoğunluk bunu istedi diye desteklenicek demedim. Ben Tr nüfusunun çoğunluğunun desteklediği kişilere aşırı , çok fazla tepkiler vermenin ülkemiz adına zararlı olacağını söyledim. tepki tabiki verilecek ama herşeyin bir yolu yordamı var... not: AKP yanlısı filan değilim , aksine nefret ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kaç kişi gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 gittim bugün,ülkenin aydınlık insanlarıyla destek olduk mitinge. özellikle demokrasi ve birlikte yaşam savunuldu.hukukun üstünlüğüne dokunulmaması gerektiğini aksi takdirde polis ve kanun devleti olma yoluna gidilebileceğinin sinyalleri açıklandı.ayrıca bugün hukukun işleyişini bozulmasının ileride dönüp dolaşıp bozanlarında ayağına dolaşabileceğini söyledi. genel olarak mantık çerçevesinde konuştu.çünkü hukuk ve adalet sistemi bozulduğunda ne sağcı ne solcu ne laik ne dindar herkesin haksızlıklarla boğuşacağı bir sistem olduğunda yakınmanında bir anlamı olmayacak. anayasal hukuk sistemini değiştirdiği için akp aleyhinde bir hava hakimdi.tarikatçı ve cemaatçi düşünce yapısı lanetlendi.cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçilmemesi konusunda herkes tam yürekti. olması gereken herkes oradaydı.bir kaç ülkücü grup taşkınlık çıkartmaya çalıştı,mitingin amacını değiştirmeye çalıştılar ama müdahele edildi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu mitingleri sevemiyorum.. köfte ekmek falan iskender dağıtsın tuncay özkan valla gelicem. yeminle gelicem. halkın sesi olsun , sine-i millete dönsün bi şey yapsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sam said: Bone said: yani diyorsun ki, çoğunluk ne derse onu doru olarak kabul etmeliyiz. e bu şekilde hiç yeni fikir çıkartıp ilerleyip gelişemeyiz ki? ona bakarsan çoğunluk kurtlar vadisi ve yaprak dökümü izliyor. o zaman hiç komedi dizisi çekmiyelim? sir said: bence ülkeyi seçilmiş değil, atanmış bir azınlık yönetsin, onlar bu ülkenin en über insanları olsunlar o zaman kesin çok yeni fikirler ortaya çıkacaktır ülkemiz acaip ilerleyecektir. rofl süperdi bu 2007'de demokrasiye karşı totaliterizmi savunmak nedir ya ehueh2007'de isvecte, ingiltere'de, fransa'da, norvec'te.. demokrasiye karsi totaliterizmi savunmak tabi ki komiktir. Turkiye'de degildir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi "şeriat geliyo" diye bağrınmayın o zaman ha totaliterizm ha şeriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Penthesilea said: Sam said: Bone said: yani diyorsun ki, çoğunluk ne derse onu doru olarak kabul etmeliyiz. e bu şekilde hiç yeni fikir çıkartıp ilerleyip gelişemeyiz ki? ona bakarsan çoğunluk kurtlar vadisi ve yaprak dökümü izliyor. o zaman hiç komedi dizisi çekmiyelim? sir said: bence ülkeyi seçilmiş değil, atanmış bir azınlık yönetsin, onlar bu ülkenin en über insanları olsunlar o zaman kesin çok yeni fikirler ortaya çıkacaktır ülkemiz acaip ilerleyecektir. rofl süperdi bu 2007'de demokrasiye karşı totaliterizmi savunmak nedir ya ehueh2007'de isvecte, ingiltere'de, fransa'da, norvec'te.. demokrasiye karsi totaliterizmi savunmak tabi ki komiktir. Turkiye'de degildir ama.Ahh ah Atatürk'ün ilkeleri nasılda unutuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 razien geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Oldu mu miting? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Penthesilea said: 2007'de isvecte, ingiltere'de, fransa'da, norvec'te.. demokrasiye karsi totaliterizmi savunmak tabi ki komiktir. Turkiye'de degildir ama. doğru, trajikomik. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sir said: abi "şeriat geliyo" diye bağrınmayın o zaman ha totaliterizm ha şeriatNe alaka? Bu ulke 1923-1945 arasinda da totaliter bir sekilde yonetildi, seriatla ne alakamiz vardi? Bugun oldugumuz yere de o sayede geldik. Kisa suren bir surec oldu ondan devrimler tepeden inme oldugundan tam oturmadan karsi devrimler basladi. Yarim birakilan seyin daha saglam bir sekilde devam etmesi gerek bir sureligine, isleri rayina sokana kadar, boyle calkanti calkanti nereye kadar devam edicez ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şu alakası var, "tepeden inme" gelen herhangi bi sistemi oturtamazsın burada, halk istemiyosa, tabandan bi talep yoksa herhangi bişeyi dayatarak ilerleme sağlayamazsın. çünkü yine aynı noktaya gelirsin, aynı sıkıntıları çekersin. bu topraklarda şeriat da gelse tutmaz, faşizm de gelse tutmaz. yapman gereken nedir, öncelikle halkını tanımak, onu eğitmek, beslemek, istihdam sağlamak, yaşam standardını yükseltmek, ifade özgürlüğünü, inanç özgürlüğünü, anadilde konuşma özgürlüğünü vermek. biz devlete hizmet için yokuz, devlet bize hizmet için var. bize hep tersi dayatıldı, hep bi nasyonel sosyalist mantıkla güdüldük ama olmuyo işte görüyosun. herkes potansiyelimizin çok yüksek olduğu konusunda hemfikir ama bu potansiyeli kullanmak istiyosan halkın gönlünü hoş tutucaksın, belirli hassasiyetleri gözeticeksin ve ayrım yapmıcaksın. her ideolojiye ve dine eşit mesafede durcaksın. diyanete ve orduya verdiğin parayı kıscaksın mesela, sağlığa, hukuğa ve eğitime ayırcaksın. yapılcak iş çok kısacası, "muassır medeniyetler" seviyesine çıkmanın da başka yolu yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 O dediklerin icin egitimli insanlarin ulkeyi yonetmesi lazim, boyle ilkokul, imam-hatip mezunu futbolcularin degil. Bunun icin, halkin bilincli oy kullanmasi, yani egitimli olmasi gerek haliyle. Eh bu da, mumkun degil. Kisir dongu kisaca. Onu bozup, rayina koymak lazim isleri diyorum, varsa bu kisir donguden sence bir cikis, buyur dinleyelim. AKP'ye 47% oy vermis halk mi bunlari yapacak partiyi sececek? Egitimsiz bir halk cok kolay manipule edilebilir ve her zaman bundan yararlanmak isteyenler olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eheh eğitimli insanlar demişken: tansu çiller-robert kolej mezunu, yale'da doktora yaptı necmettin erbakan-itü makine mezunu, doktorasını almanyada yaptı deniz baykal-ankara hukuk mezunu, berkeleyde falan çalışmış süleyman demirel-bursla abd'ye gitmiş, sonra odtüde ders vermiş abdullah gül-istanbul iktisat mezunu, sakarya üniverstesinde öğretim görevliliği yapmış tayyip erdoğan-marmara iktisat mezunu falan filan. yani eğitimliden pek hayır gelmemiş, o halde nası insanlar yönetsin bizi? kenan evren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eğer şu an 1920 lerde yaşıyor olsak ve Atatürk komünist olun dese olurdum. Osmanlı zamanında hanedanın malı olan insanların ne gibi bir seçim hakkı varmış ki kendisine sunulan demokrasi ve cumhuriyet nimetlerini beğenmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sir said: eheh eğitimli insanlar demişken: tansu çiller-robert kolej mezunu, yale'da doktora yaptı necmettin erbakan-itü makine mezunu, doktorasını almanyada yaptı deniz baykal-ankara hukuk mezunu, berkeleyde falan çalışmış süleyman demirel-bursla abd'ye gitmiş, sonra odtüde ders vermiş abdullah gül-istanbul iktisat mezunu, sakarya üniverstesinde öğretim görevliliği yapmış tayyip erdoğan-marmara iktisat mezunu falan filan. yani eğitimliden pek hayır gelmemiş, o halde nası insanlar yönetsin bizi? kenan evren?Hepsi gayet zeki insanlar aslinda, toplumdan ustunluklerinin farkindalar ve bunu somurup belli yerlere geldiler veya olduklari konumun etinden sutunden yararlandilar. Soyledigimi tek bir noktasindan ele almissin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İyi eğitimliden yana önemli olan liderlik yeteneği ve tabi arkasına alabileceği maddi destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben de kısır döngüden çıkış yolunu söylüyorum işte, ülkedeki herkesin adam yerine konması, adam gibi demokrasi, adam gibi yaşam standardı. henüz herkese hak ve hürriyet vermeye hazır olmayan insanlarımız var, önce onları bi eğitmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Herkesi adam yerine koyamayız ki bu ülkede. Sen, ben doğuda ki okumamış, cahil adamla eşit değiliz ne yazık ki. Eşit göremem ben özür dilerim. Benim verdiğim oy ile onun oyu bir olmamalı. Şimdi benim bu dediklerim üzerine "al işte... insanlar eşittir, ayrımcısın, ırkçısın" geyiği yapmayın. Dünya'da herkes eşit olamaz. Olmaması için zaten bu düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Zaten insanlar eşit değildir ve olamaz. Eşitlikten kasıt fırsat eşitliği ve temsilde eşitlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 halk cehaletinden kendisi mi sorumlu peki? tamam yani kastettiğim tabi ki o ombak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 b.s.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar