pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 İşi olmayan Oyungezer Radyosu'nu açsın. Gülmekten ölüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 göktug mu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yok sanırım, program böyle: 21.00 - 22.00 --- Berkant [DJ Polyphase - Gaza Gelin Çorbası] 22.00 - 23.00 --- Göker [DJ Sky - DJ Sky İle Rock Saati] 23.00 - 24.00 --- Damla (Şekilli, yanar dönerli bi program ismi bulamadım ben daha -damla) 24.00 - 01.00 --- Yiğitcan 01.00 - 02.00 --- Tuğbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ölecem asdfasdfasdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 seks şarkısı hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bende daldım şu an.. fear of the dark dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 level çok kötü ya bu ay sırf disciples II için aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: Ekonomik kriz esmeye devam ediyor; kriz bu kez, Haziran 2006'dan bu yana yayın hayatına devam eden dostumuzu, Electronic Gaming Monthly'yi vurdu. 6 Ocak günü, dergicilik sektörü için üzücü bir olay yaşandı; Amerikan menşeli olan ve Haziran 2006'dan bu yana yayımlanan oyun dergisi Electronic Gaming Monthly'nin yayın hayatına son verildi. Derginin Yazı İşleri Müdürü Murat Oktay'a, dergiye katkı sağlayan ve eski LEVEL editörlerinden olan Berker Güngör'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; bu kötü olayın dostlarımız için yeni bir başlangıç olmasını diliyoruz. zaten levelda 15k falan yapıomuş aylık.. olmayan oyun sektörümüz için kötü haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Viktor said: olgay diil OlgaY olcak bi insanin nicki irili ufakliysa bes para etmez biridir degil yazi yazdigi dergiyi okumak ayni mahallede oturuyorsan yasinican flnfln T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 nası yaa? irili ufaklı batıo mu? (normalde nickim JaaN bazı aksaklıklar sebebi ile patide Jaan gözüküo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bonbon a gore oleymis ben bilemem bunun yaninda kasim 2007 de 6800 satmis oyungezer kasim 2008 9200 kusur ki dunyada okuyucu sayisini arttiran tek oyun dergisi olsa egrek su donemde ehahahaha seviyorum bu admalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 EGMnin kapanması kötü olmuş, güzel dergiydi. robinsona selamlar, üzme tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Oyungezer icin eski bir pro-gamer olarak (turkiye sartlarinda semi-pro yada hardcore olarak sinirlaniyor tabi) turk oyun camiasinin gecmisi ve bugunu hakkinda bir makale yazmayi planliyorum. 2000'in basinda yukselirken nasil olduda yerlerde surunur hale geldik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Hayda bak topiği görünce hatırladım. Sanırım aralık ayında almadım ben dergileri. Neyse bu ay alayım madem. Level almıyodum onu da aliim, madem Disciples II veriyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Disciples oynayasım gelmişti çok fena şekilde. O kadar aradım aradım bulamadım. Markete gittiğimde dergilere bakiim dedim. Asıl amacım Uykusuz almaktı. Kalmamış. Kafayı yukarı bi kaldırdım, Disciples 2. Gel bakim sen buraya diyerek aldım dergiyi. Ha ama şöyle de bir durum var. Eskiden yatarak Level okurken ne sıkılırdım ne de uyuyakalırdım. Dün uyuyakaldım dergiyi okurken. Her yazıda da aynı şeyler çok sıktı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 beleş flatout 2 için aldım dün xD oyun güzel ahahha dergiye bakmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hangi dergi veriyor alayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 PSYCHONOTS VERIYO OYUNGEZER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 OHA Psychonauts? Hemen almalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Level, Bloodrayne 2 veriyor http://www.level.com.tr/images/levelicerik/148/dvd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oyun vere vere nereye kadar gidecek bakalım Level. Dergi içeriği falan yerlerde. Yazılar kalitesiz, tasarım çok bunaltıyor, sayfalar kalitesiz. Oyungezer okuması daha keyifli bir dergi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Hehe Level'ın Uprising incelemesinde Yuriko diye iddia ettikleri hatunun o kişiyle alakası yok. En büyük olayı olan Challange moddan falan bile bahsetmemişler. Fakat Arcanum verdikleri için aldım :) İçerikte birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 blood rayne çok tırt bir oyun değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hatundan ibaret bi oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 LEVEL Call of Juarez CHIP Children of Nile bir de zekilik yapıp zaten ücretsiz MMOların kurulum dosyalarını "tam sürüm" diye verenleri sayalım tam olsun PC World Metin 2, Mu Online, Knight Online PCNet War Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar