Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık olamamak

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

şimdi patiler ben kendimden bahsediyim ufak bir sorununm var. aslında bu sorunmudur değilmidir, ufakmıdır değilmidir o da tartışılır. neyse

ben aşık olamıyorum sanırsam :) kendimi kasıp aşık olmaya zorladığım bile oldu yok olmadı henüz. ne aradığımı ne ettiğimi, neye ihtiyacım olduğunu inanın bilmiyorum. 4 kızla bişeyler yaşadım şuana kadar ama 4ündede mesela ilk adımı atan ben olmadım gibi.. örnek vermeye çalışıyorum neyse veremiyecem sanırım.

ben birilerinden çok hoşlanıp bişeyler yapmak için itici güç edinme duygusuna sahip değilim. değer veririrm falan severim ederim ama hepsi bunla kalıyor, karşılık vermekle kalıyor. hayatımdan çıktıkları zamanda en büyük üzüntümün sebebi 'elimdeki bişeyin gitmiş olması' oluyor sadece.

doğru insan falan mı çıkmıyor bu duyguları yaşamak için, benim yapım mı böyle çözemedim. biri benim için özel olamıyor sanki bu sevgili hede hödö anlamında. benim çok hoşlandığım şey ilişkinin romatizmi falan oldu şuana kadar hani birini değil yaşadığım şeyi sevdim sanırım hep.

neden bilmiyorum siz sevgilisi olan patileri kıskanıyorum :) siz bu bahsettiklerimi hissedebiliyorsunuzdur eminim çokda mutlusunuzdur bu duygular sayesinde. bende mutluyum genel olarak ama gene daha fazlasına ihtiyacım varmış gibi geliyor. o romantizme falan değil kişiye aşık olmak istiyorum. yaşım 18. zamanla çözülür dersiniz eminimn çoğunuz. haklısınız belki ama inanın bence öyle birşey değil. lise hayatımda kimseden hoşlanmadım bu bağlamlarda. her tanıdığım insan birilerine bişeyler hissederdi ben hiç hissetmedim. demek istediğim şu ki eğer bir doğal süreçten bahsediliyorsa ben bu doğal sürecin kapsadığı insanlara dahil değilim sanıyorum. çünkü bu bahsedilen doğal sürecin içinde, lise hayatında birilerinden görüp hoşlanmakda vardır, öyle değil mi?

yazı uzadıkça uzadı gereksiz ayrıntılara boğmadım umarım. okuyup bişeyler yazacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi yapın öyle olabilir tam tanımadan fikir yürütemem ama en iyisi öyle =) hani dışarıdan çok matah birşey gibi geliyor sana hiç yaşamadığın için ama aşk karşılıklıyken en güzeldir, plantoniğe veya bok olaylara dönerse emin ol hiç yaşamasaydım bile diyebilirsin (tabi burası kişiden kişiye de değişebilir).
Sosyal ağlarda paylaş

bende böle çok ağladım yok olamıyorum bende bir sorun var diye doğru kişiyle tanışınca gerçekten onu kaybetmek istemeyince, seni sevdiğine inanınca bak nasıl aşık oluyorsun bölee manyaq gibi ortalrda dolaşıyorsun..

ama bir kere aşık olnur denmesinin sebebi de bence o ilişki bir şekilde bitiyor vee gerçekten ama gerçekten canını öle bir acıtıyorki, ondan sonra temkinli oluyorsun, her sevgi dolu ilişkinden ve ayrılıktan sonra bu iyice artıyor ve en sonunda ^^ büyüdüm ben artık daha mantıklıyım^^falan demeye başlıyorsun.ş. aslında mantıklı falan değil korkakğın teki oluveriyorsun, guardın hep havada

aşık olacaksan ne kadar geç olursa okadar o kadar iyi belki evlenir oonunla bir ömür mutlu olursun, şimdilkerde olma yanii :D
Sosyal ağlarda paylaş

bende senin gibiydim sonra kendimi zorla aşık ettim. biraz yalandan oldu ama kendi psikolojimle oynadım falan filan... biraz böyle aşık oluyor gibi oluyorsun ama işte yapay sonuçta :P
bunun nedeni aşırı mantıkçı olmaktan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum... ulan ne işim var bilg. mühliğinde benden iyi psikolog olurdu aslında :)o

eğer kasıyorsan ve aşık olamıyorsan one night stand hayatı seni bekliyor :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Marl0_on said:
aşk diye bir şey yok, onların hepsi hormon.

e bunu bilince aşk olmuyor mu? hatta hormonları geçtim, evrimdeki yerini ve gelişim sürecini bile açıklayabilirim ama bence hala aşk var. insan denen varlığın bir zekası ve o zekanın getirdiği yaratıcılık varken neden birşeylere isim verip onlara anlam yüklemeyelim? Kötü bir şey değilki bazı şeylere anlam yüklemek, tam tersine iyisiyle kötüsüyle zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...