-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 şimdi patiler ben kendimden bahsediyim ufak bir sorununm var. aslında bu sorunmudur değilmidir, ufakmıdır değilmidir o da tartışılır. neyse ben aşık olamıyorum sanırsam :) kendimi kasıp aşık olmaya zorladığım bile oldu yok olmadı henüz. ne aradığımı ne ettiğimi, neye ihtiyacım olduğunu inanın bilmiyorum. 4 kızla bişeyler yaşadım şuana kadar ama 4ündede mesela ilk adımı atan ben olmadım gibi.. örnek vermeye çalışıyorum neyse veremiyecem sanırım. ben birilerinden çok hoşlanıp bişeyler yapmak için itici güç edinme duygusuna sahip değilim. değer veririrm falan severim ederim ama hepsi bunla kalıyor, karşılık vermekle kalıyor. hayatımdan çıktıkları zamanda en büyük üzüntümün sebebi 'elimdeki bişeyin gitmiş olması' oluyor sadece. doğru insan falan mı çıkmıyor bu duyguları yaşamak için, benim yapım mı böyle çözemedim. biri benim için özel olamıyor sanki bu sevgili hede hödö anlamında. benim çok hoşlandığım şey ilişkinin romatizmi falan oldu şuana kadar hani birini değil yaşadığım şeyi sevdim sanırım hep. neden bilmiyorum siz sevgilisi olan patileri kıskanıyorum :) siz bu bahsettiklerimi hissedebiliyorsunuzdur eminim çokda mutlusunuzdur bu duygular sayesinde. bende mutluyum genel olarak ama gene daha fazlasına ihtiyacım varmış gibi geliyor. o romantizme falan değil kişiye aşık olmak istiyorum. yaşım 18. zamanla çözülür dersiniz eminimn çoğunuz. haklısınız belki ama inanın bence öyle birşey değil. lise hayatımda kimseden hoşlanmadım bu bağlamlarda. her tanıdığım insan birilerine bişeyler hissederdi ben hiç hissetmedim. demek istediğim şu ki eğer bir doğal süreçten bahsediliyorsa ben bu doğal sürecin kapsadığı insanlara dahil değilim sanıyorum. çünkü bu bahsedilen doğal sürecin içinde, lise hayatında birilerinden görüp hoşlanmakda vardır, öyle değil mi? yazı uzadıkça uzadı gereksiz ayrıntılara boğmadım umarım. okuyup bişeyler yazacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dediğin gibi yapın öyle olabilir tam tanımadan fikir yürütemem ama en iyisi öyle =) hani dışarıdan çok matah birşey gibi geliyor sana hiç yaşamadığın için ama aşk karşılıklıyken en güzeldir, plantoniğe veya bok olaylara dönerse emin ol hiç yaşamasaydım bile diyebilirsin (tabi burası kişiden kişiye de değişebilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 -Cleglaw- said: kendimi kasıp aşık olmaya zorladığım bile oldu yok olmadı henüz. abi naaptın, hiro gibi ıkındın mı, ne, fdsa. sana rahat batıyor bence, eahu. aşık olup napıcan. hem YALAN DOSTUM AŞK DİYE BİRŞEY YOOK, OH YEAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sakin ol. aşkı sen bulmayacaksın, o seni bulacak :) daha çoook gençsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bu quest kaç yaşında fail oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 18. levelda epic set giyemezsin abi kasma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Emaleth said: aşkı sen bulmayacaksın, o seni bulacak :) +1 lerimi koydum ben bu mesaja hiç bir harcamadan kaçınmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sen de su ic gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arada olabiliyor öyle, herkes aşk kuşuyken alakası olmayıp da sonradan açılan insanlar, merak etme, sorun yok =) Akışına bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hayatında bi anda çat diye karşına çıkıveren şeyler vardır 18 yaşında bile olsan . öyle bir şey gibi gelir senin gibi insanlara da ,çatırt diye . rahat ol ,akışına bırak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Manyakmisin abi asik masik olma solo takil en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aradınmı olmuyormuş diyorlar bide bu konu için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende böle çok ağladım yok olamıyorum bende bir sorun var diye doğru kişiyle tanışınca gerçekten onu kaybetmek istemeyince, seni sevdiğine inanınca bak nasıl aşık oluyorsun bölee manyaq gibi ortalrda dolaşıyorsun.. ama bir kere aşık olnur denmesinin sebebi de bence o ilişki bir şekilde bitiyor vee gerçekten ama gerçekten canını öle bir acıtıyorki, ondan sonra temkinli oluyorsun, her sevgi dolu ilişkinden ve ayrılıktan sonra bu iyice artıyor ve en sonunda ^^ büyüdüm ben artık daha mantıklıyım^^falan demeye başlıyorsun.ş. aslında mantıklı falan değil korkakğın teki oluveriyorsun, guardın hep havada aşık olacaksan ne kadar geç olursa okadar o kadar iyi belki evlenir oonunla bir ömür mutlu olursun, şimdilkerde olma yanii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 montla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aşık olup ne yapacaksın ki ya, işin salyası var, sümüğü var alyansı, düğün pastası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çoğu insanın derdi aşk meşk olayları değil mi ? madem o yakadan derdin yok baya bi güçlü birey olursun sen çünkü seni yavaşlatıp aklını bulandıracak manyak edecek unsurlar yok işte. Bence bu bir zaafının olmamasıdır ve git en başarılı iş adamı falan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende senin gibiydim sonra kendimi zorla aşık ettim. biraz yalandan oldu ama kendi psikolojimle oynadım falan filan... biraz böyle aşık oluyor gibi oluyorsun ama işte yapay sonuçta :P bunun nedeni aşırı mantıkçı olmaktan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum... ulan ne işim var bilg. mühliğinde benden iyi psikolog olurdu aslında :)o eğer kasıyorsan ve aşık olamıyorsan one night stand hayatı seni bekliyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Terkettim. Başka çiçekler uğruna. Terkettim.. Yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Belkide fazla zekisindir, bizim bir prof demişti bana belli bir seviyenin üstündeki zekalar aşık olamazlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de niye aşık olamıyorum diyodum.. zaten mantıksız dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aşk diye bir şey yok, onların hepsi hormon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bir gün olursun demek en doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Marl0_on said: aşk diye bir şey yok, onların hepsi hormon. e bunu bilince aşk olmuyor mu? hatta hormonları geçtim, evrimdeki yerini ve gelişim sürecini bile açıklayabilirim ama bence hala aşk var. insan denen varlığın bir zekası ve o zekanın getirdiği yaratıcılık varken neden birşeylere isim verip onlara anlam yüklemeyelim? Kötü bir şey değilki bazı şeylere anlam yüklemek, tam tersine iyisiyle kötüsüyle zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Şu aşkı kötü bişey olarak gösterenlere bayılıyorum ya. Hastasınızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar