GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 valla dinliyorduk yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Geri açtım bişeyi değiştirip (ve mikrofonu söküp :P) şimdi nasıl bir söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şu an ses gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hah, çok iyi oldu. (tu) edit; derken yine gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ses yok su an. ilk basta netti gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben de anlamadım ya :/ kapadım mecbur Biraz aranayım bakalım, kesin bişeyi işaretlemedim falan =) Teşekkür ederim dinlediğiniz için şu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Radyo bölümüne yazdık anlattık kocaman kocaman.Okuyun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Circles End - Hang on to That Kite Citizen Cain - Raising the Stones Albümlerini çalıp çıkıyorum ben, iyilerdir dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ehah bu ep nin içinden imzalı poster çıkmıştı, 1000 posterin hepsini teker teker imzalamış adamlar. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 GERGE said: Circles End - Hang on to That Kite Citizen Cain - Raising the Stones Albümlerini çalıp çıkıyorum ben, iyilerdir dinleyin. Hırsız mısın???? asfsdf kthnxbb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cizıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 4 kişi dinliyor ama birisi çıkıp mikrofonun açık kaldığını söylemiyor abi, sapık mıyız neyiz. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 konuşmalı =P of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 3-5 calip cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Önce bi ses kalitesi düşük geldi, hiçbi şey anlamıyodum. Sonra Death in Fire geldi, hoşgeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Behemoth - Ceremony of Shiva alabilir miyiz varsa dürüye hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 klasik bitiş şarkimi caldim cikiyorum byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 probabilty yuzunen metal programi yapiyorum bunu farkettim abicim o kadar cok meta sarkim war ki amaninda topladigim 6500 sarkilik arsivin icinde randomla paso bunanra denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sarkilarda atlamadan ote ben sarkilari geciyorum beenmedikce o oluyo olabilir arkadaslar onu not ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şarkıyı iyi dinleyin, biryerde "SELAHADDİN CRYİNG!" gibi duyulacak "Said I have been crying." bölümü. (Yok asla Zeppelin ve Robert amcaya saygısızlığım yok, burayı bir arkadaşla keşfetmiştik biz.) Edit : Geçti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şuana kadar, 1. The Doors - Celebration (2:17) 2. The Doors - Not to touch the earth (3:55) 3. the Doors - The Soft Parade (8:34) 4. Velvet Underground - Heroin (3:23) 5. Janis Joplin - Summertime (4:01) 6. Jefferson Airplane - White Rabbit (2:34) 7. Pink Floyd - Be careful with that Axe Eugene (8:46) 8. Led Zeppelin - since i've been loving you (7:23) 9. Pink Floyd - One of These Days (5:57) 10. The Doors - The End (6:31) 11. The Beatles - You've Got to Hide Your Love Away (2:11) 12. Radiohead - Creep (3:56) 13. Liquid Tension Experiment - Biaxident (7:41) çaldı. yayının ikinci bölümü başladı. 14. Radiohead - Pulk/Pull Revolving Doors (4:07) 15. Radiohead - Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box (4:00) 16. Radiohead - I Might Be Wrong (4:53) 17. Radiohead - Knives Out (4:14) 18. Radiohead - Like Spinning Plates (3:57) 19. Radiohead - Scatterbrain (4:26) 20. Radiohead & DJ Shadow - Rabbit in Your Headlights (7:26) 21. Massive Attack - Group Four (8:11) 22. DJ Shadow - Mr. Magic (2:30) 23. DJ Shadow - DJ Shadow - Just Be Good To Me (1:59) 24. Fat Boy Slim - Weapon of Choice (5:47) 25. Jim Morrison - The Severed Garden (2:12) yayın bitti. 02:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mike rekor kırıyo aga dinleyici rekoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ilk yayınım uyanık insanlar varsa ses nasıl çıkıyo noluyo sölerler belki.. uyku tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dinliyim :)) gayet iyi ve net ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar