Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yahu biliyorum başlık biraz garip hatta komik durdu ama... Garip geldi. Daha ilkokul çocuğuyken biz ananelerimiz dedelerimiz izlerdi. Okuldan gelirdik, TV'de saat 6'da, tam akşam çizgifilm kuşağında yayınlanırdı, çizgi filmlerimizden mahrum kalırdık. Geçen gün tesadüfen başka bir şeye bakarken nette bölümünü gördüm, 8700 küsür mü neydi bölüm, başta oha dedim, sonra meraktan hala devam mı ediyor diye bakındım. 1973ten beri devam eden dizi 35. yıldönümünü kutlama arifesinde. Şu ana kadar 150nin üstünde Emmy ödülü kazanmış, an itibariyle 34. sezonu yayınlanmakta. Yahu ne diyecem, hiçbişi diyemiyorum...34 sezonluk dizi... 34... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ô_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0069658/ http://tr.wikipedia.org/wiki/Yalan_R%C3%BCzg%C3%A2r%C4%B1 OHAA abowww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Abi böyle diyince merak ediyorum.Oturup hepsini izlemek lazım o_O.Şaka maka 34 sezon.Günde 15-20 bölüm izlesen kasıp 2 ay sürer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yuh ki ne yuh. Kadro tamamen değişmiştir heralde diye baktım ama Niki, Pôl, Ketrin falan hepsi aynen devam. Nası bi işkenceydin sen yalan rüzgarı.. Saygıyla eğiliyorum Ayrıca ortak oyunculardan farkettim ki Cesur ve Güzel de aynen devam ediyor Bruktu Riçti. Vay annesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şimdi bir tepki verecem de,ayıp olacak birde moderatörüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ohaaa dizide başrol falan olsa bile sıkılır be insan.. annem izliyodu bi ara, söleyim de mutlu olsun.. yok kaldım ben böylece 30 küsür sezon.. böyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 KETRİN uhahuahau az duymazdım o ismi ben 0 dan downloada başliorum o zaman ilk bölümden asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lan ilk başrol oyuncuları ölmüştür şimdiye ya. Torunlarımı oynuyor? Ayrıca ne bitmez entrikaymış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 uıahahahgjaslgha cüşşş :D:D uhehaa harbiden oha :D bi bölümde adam tanımadığı kardeşiyle yatıyodu asfasf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Rewendor said: Okuldan gelirdik, TV'de saat 6'da, tam akşam çizgifilm kuşağında yayınlanırdı, çizgi filmlerimizden mahrum kalırdık. bnm için önemli kısım bu kaptan mağra adamını kaç kere kaçırdım şu dizi yüzünden bi de o zamanlar evde tek tv vardı illaki izliyodum senaryoyo bile azcık bilirdim o zamanlar tey tey=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 "The Young and the Restless" . Konsept kayması yaşanmış olmalı dizide . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Olm bunu netten indirdiğini düşünsene lan. 34 sezon ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bitti sanıyordum... lanet olsun.. lanet olsun.... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Geçen hafte 8765. (yazıyla sekiz bin yedi yüz altmış beş) bölümü yayınlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yok ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şimdiki konusu ne ya acaba :D eskiden oynayanlar anne baba felan olmuştur aynı seyleri simdi ogulları felanmı yapio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Young geçmiştir çoktan, oranın üstünü karalayın. ama Restless kısmı aynen devam. 34 sezon ne ya? Adamlar Necromancer filan mı tutmuş diziyi devam ettirmek için anlamadım ki? oha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Niki hala taş Viktor hala karizma. Makyaj sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oha amma yaşlanmış ama Victor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kanallar gün içinde zilyon kere dizi tekrarı vereceklerine dayasalar şunları tv ye şimdi düşündümde hiç atlamadan şimdi vermeye başlasalar her gün 1 bölüm oha kaç sene ediyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Her gün bir bölüm verseler 24 sene ediyor, hele ib de bunun haftasonları var bayram-tatilleri var. 25-26 sene minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ridge forrester diye bir eleman vardı, bu dizide miydi hatırlamıyorum yaşıyor mu o ? bu yalan rüzgarı değil mi ? cesur ve güzel başka bir dizi heh edit: e cesur ve güzel de devam ediyormuş hala öeah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar