Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Birbirinizden kopye çekmek yok, kulaklarınızı çekerim. 1- İskele babası ne demektir? Anlatınız. 2- Osmanlı, 1. Viyana kuşatmasında ne yapmıştır? Anlatınız. 3- 3 İşçi bir işi 6 günde yapıyorsa, her 3 günde bir tatil yapıyorsa, toplam 7 gün sürüyorsa, 11 işçi, aynı işi kaç günde yapar? Anlatmayınız. 4- 25'e kadar olan (25 dahil) asal sayıların toplamının, asal sayı adedine bölümü kaçtır? 5- "Bir taş attım pencereye tık dedi" şarkısını hangi ünlü şarkıcılar söylemiştir, bunları yaşlarına göre sıralayınız. 6- Bir araba A şehrinden B şehrine 32 saatte gidiyorsa, ikinci araba B şehrinden A şehrine 24 saatte gidiyorsa, bu arabaların modelleri nedir? Ne değildir? 7- Sarımsaklasak da mı saklasak, yoksa sarımsamasak da mı saklasak? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Anlatınız. 8- "Uzun ince bir yoldayım" şiirinin uyaklarını ve hece ölçünü ve buna benzer şeyleri inceleyiniz. Anlatınız. 9- Cebimde 5 ytl var ise, A sakızı 5 kuruş, B sakızı 50 kuruş, C sakızı 25 kuruş ise, ben bu 5 ytl'ye hangi sakızdan kaçar tane alabilirim? 10- Bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşabiliyorsa, 100 metrelik bir binadan aşşağı atlarsa kaç saniyede yere düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bunları anlatmamıştınız ki hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 renkli kalem kullanabilirmiyiz istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 0.6 ucu olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 10- Bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşabiliyorsa, 100 metrelik bir binadan aşşağı atlarsa kaç saniyede yere düşer? abow çok mantıklı soru lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şş arkadaki sen, konuşma oğlum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 asinanyavuz said: şş arkadaki sen, konuşma oğlum! gözetmenmi oldun başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hocam 7. soruyu madde madde mi anlatalım yoksa paragraf şeklinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bitirenler cıkabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ses yapma. bu arada 10. soru kök 20 olm alsana işte diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şştt kopya verin lan. umk bundan da kalcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2 long 2 read hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 silgisi olupta vermeyenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bugün sınıfdaki bir kız şöyle dedi: :''0.7 Tombo marka uçu olan var mı?'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ek kağıt veriyo musunuz hocam? (İnek mod on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cado said: istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz bunu yazmaya giriyordum aahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 DeBuffAndHeal said: 10- Bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşabiliyorsa, 100 metrelik bir binadan aşşağı atlarsa kaç saniyede yere düşer? abow çok mantıklı soru lan. daha mantıklısı var bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşuyorsa, 100 metre bu adamı kaç saniyede koşar? oldu mu? olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 said: bunları anlatmamıştınız ki hocam İlk hafta anlattı öğretmen sus karşı çıkma bakim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Berk:Öğretmenimmmmmmmmmmmmm Öğretmen:Efendim Berk. Berk:Öğretmenimm Ahmet, Ayşenin sırtını ıslattıııı. Öğretmen:Oğlum Ahmet, Ayşenin sırtını neden ıslatıyorsun? Ahmet:Hoca sende bize çocuk muamelesi yapma şimdi.. Kaç yıldır bu sınıftayım hala tanıyamadın beni.. İstedim vermedi bende ona sen görürsün dedim gördü.. Ayşe:Banane vermicem işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 1- Iskele abbasi kizi denizci bir connu tarafindan kacirilan adamdir, uzuntusunden iskelelere vurmustur kendini 2- Kus atmistir aticak kus kalmayinca sultanahemte donup yeni partiyi toplamaya calisirken hordelar 5 base ide ele gecirip graveyardda karacaahmette reskill cekmislerdir 3- 3 İşçi bir işi 6 gunde yapamaz cunki 2si kaytariyor birtanesi damardan muslum aliyor kaldi 3 isci bunlarda grev yaptigindan is tamamlanamiyor 4- cevap: L 5- kucuk emrah sevda demirel michael jackson aysel gurel ajda pekkan 6- A ve B sehrine atom bombasi atarsak sorun cozulur 7- vapirler sarismakdan korkar 8- O zaman başından aşkındı derdi, Mermeri oyardı, taşı delerdi. Kaç yanık yolcuya soğuk su verdi. Değdi kaç dudağa çoban çeşmesi. 9- vergi borcun var bi halt alamassin anca unakitan amcamin konsantre yumurtalarindan alirsin 10- evrim yoktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Viktor said: 1- Iskele abbasi kizi denizci bir connu tarafindan kacirilan adamdir, uzuntusunden iskelelere vurmustur kendini 2- Kus atmistir aticak kus kalmayinca sultanahemte donup yeni partiyi toplamaya calisirken hordelar 5 base ide ele gecirip graveyardda karacaahmette reskill cekmislerdir 3- 3 İşçi bir işi 6 gunde yapamaz cunki 2si kaytariyor birtanesi damardan muslum aliyor kaldi 3 isci bunlarda grev yaptigindan is tamamlanamiyor 4- cevap: L 5- kucuk emrah sevda demirel michael jackson aysel gurel ajda pekkan 6- A ve B sehrine atom bombasi atarsak sorun cozulur 7- vapirler sarismakdan korkar 8- O zaman başından aşkındı derdi, Mermeri oyardı, taşı delerdi. Kaç yanık yolcuya soğuk su verdi. Değdi kaç dudağa çoban çeşmesi. 9- vergi borcun var bi halt alamassin anca unakitan amcamin konsantre yumurtalarindan alirsin 10- evrim yoktur! *kopya çektim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sanchez said: Ek kağıt veriyo musunuz hocam? (İnek mod on) sanchez biliyomuş...ben hocaya soru sormak için yanıma çağırıyim herkes kopyaya yumulsun sonra sizden alırım ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 1- İskele babası ne demektir? Anlatınız. Mal mal oturan tip demektir. Opsiyonel olarak iskelede oturanları vardır, hatta boldur bunlar ne biliyim işte. Hocam hep zor soruyosunuz ya... 2- Osmanlı, 1. Viyana kuşatmasında ne yapmıştır? Anlatınız. Toplara tavukları doldurmuşlar, bu böyle gitmez diyip bi de un doldurup ateşlemişler. Sonra ele geçiremeyince pıllarını pırtlarını toplayıp dönmüşler işte. Şnitzelin icadı da bu zamanlara denk geliyo işte. 3- 3 İşçi bir işi 6 günde yapıyorsa, her 3 günde bir tatil yapıyorsa, toplam 7 gün sürüyorsa, 11 işçi, aynı işi kaç günde yapar? Anlatmayınız. Anlatmıyorum. Ama cevabın 1,1 gün olması lazım. 4- 25'e kadar olan (25 dahil) asal sayıların toplamının, asal sayı adedine bölümü kaçtır? 10 5- "Bir taş attım pencereye tık dedi" şarkısını hangi ünlü şarkıcılar söylemiştir, bunları yaşlarına göre sıralayınız. Resul Balay Küçük Emrah Büyük Emrah Dani Filth İbrahim Tatlıses 6- Bir araba A şehrinden B şehrine 32 saatte gidiyorsa, ikinci araba B şehrinden A şehrine 24 saatte gidiyorsa, bu arabaların modelleri nedir? Ne değildir? Mesela biri Anadol, diğeri Porche değildir. Ne biliyim lan. 7- Sarımsaklasak da mı saklasak, yoksa sarımsamasak da mı saklasak? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Anlatınız. Sarımsak çok önemlidir. Sarımsak hayatımızın vazgeçilmez bi parçasıdır. Mantıya sarımsaklı yoğurt konur mesela, çok süfer olur. Cacığa filan da koyulur sarmısak. Hatta yoğurt ta konur cacığa. Hatta sarmısaklı yoğurt ta konur.Sonra mercimek yerken de sarmısaklı sirke çok şukela olur mesela. Ama mercimek sucks tır yine de. Mercimek zaten gıcık bişey, niye yemeği yapılır ki? Hangi salak icad etmiş yani... Neyse sarmısağa dönersek süper bişiydir. Ayrıca bizi vampirlerden korur. Ayrıca Ultimada vardı cure potion filan yapıyoduk zehri iyileştiriyodu. Bi de büyülerde lazımdı onlarda kullanıyoduk. Mantı demişmiydim? 8- "Uzun ince bir yoldayım" şiirinin uyaklarını ve hece ölçünü ve buna benzer şeyleri inceleyiniz. Anlatınız. Lalalalalalalalalalalala 9- Cebimde 5 ytl var ise, A sakızı 5 kuruş, B sakızı 50 kuruş, C sakızı 25 kuruş ise, ben bu 5 ytl'ye hangi sakızdan kaçar tane alabilirim? 100 tane A, 10 tane B, 20 tane C alınabilir. Tabi hepsi aynı anda değil, kombinasyonları da hesaplamak gerekirse çok uzar bu iş. Tek bi marka al zaten diğerlerine ne gerek var. 10- Bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşabiliyorsa, 100 metrelik bir binadan aşşağı atlarsa kaç saniyede yere düşer? h=Vo.t+1/2.g.t^2 atladığı için Vo ı bilmiyoruz, düştü sayıyorum o zaman h=100 m g=10m/s^2 100=1/2.10.t^2 t^2=20 t=(kök)20 t=2(kök)5 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İş güç yok oturdum ciddi ciddi baktım ya... Neyse 1-2 soru da ben soruyim katkımız bulunsun 1)İki tane ayna, 30 derece açı yapıcak şekilde yerleştiriliyo.Aynalar arasına bi vampir yerleştirilirse kaç tane görüntü oluşur? a)1 b)5 c)15 d)arabada 5 evde 15 e)0 2)Eğer 300 tane Spartalı 5000000 kişi gücündeyse, Phantom ormanda 10 kaplan gücündeyse ve 1 Türk dünyaya bedelse 1 Türk, kaç tane Spartalıya bedeldir? (Dünya nüfusunu 6 milyar alınız, gerçi her milisaniye tavşan gibi ürüyolar ama olsun 6 milyar alın yine de) a)15 b)9437892739 c)300 d)9000000 e)5000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bone said: Birbirinizden kopye çekmek yok, kulaklarınızı çekerim. 1- İskele babası ne demektir? Anlatınız. Gemilerin halatlarının bağlandığı şeye denir 2- Osmanlı, 1. Viyana kuşatmasında ne yapmıştır? Anlatınız. 300 bakire 1000 dul karşılığında geri çekilmiştir 3- 3 İşçi bir işi 6 günde yapıyorsa, her 3 günde bir tatil yapıyorsa, toplam 7 gün sürüyorsa, 11 işçi, aynı işi kaç günde yapar? Anlatmayınız. 11 işçi bir arayas gelirse 11 işçi daha bulup maç yaparlar iş hiç bitmez. 4- 25'e kadar olan (25 dahil) asal sayıların toplamının, asal sayı adedine bölümü kaçtır? bana ne soruyon bunu 5- "Bir taş attım pencereye tık dedi" şarkısını hangi ünlü şarkıcılar söylemiştir, bunları yaşlarına göre sıralayınız. Kahtalı Mıçı, İbrahim tatlıses, Alişan 6- Bir araba A şehrinden B şehrine 32 saatte gidiyorsa, ikinci araba B şehrinden A şehrine 24 saatte gidiyorsa, bu arabaların modelleri nedir? Ne değildir? Arabalardan anlamam ama ferrari değildir herhalde 5 puan isterim 7- Sarımsaklasak da mı saklasak, yoksa sarımsamasak da mı saklasak? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Anlatınız. Sarımsaklarsan bozulmaz ama kokar sen seç 8- "Uzun ince bir yoldayım" şiirinin uyaklarını ve hece ölçünü ve buna benzer şeyleri inceleyiniz. Anlatınız. Gidiyoz gündüz gece ne bilelim 9- Cebimde 5 ytl var ise, A sakızı 5 kuruş, B sakızı 50 kuruş, C sakızı 25 kuruş ise, ben bu 5 ytl'ye hangi sakızdan kaçar tane alabilirim? Kaç yaşında adam oldun sakız makız olmaz git kaveye çay iç10- Bir adam 100 metreyi 10 saniyede koşabiliyorsa, 100 metrelik bir binadan aşşağı atlarsa kaç saniyede yere düşer? Düşmez ben tuttum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar