Valeron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hakikaten helal olsun cok super bi cali$ma bence Helal be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 konu nedir başlık nedir böle linke mi tıklayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 cidden çok akıllıca yapılmış bi sitem gönderme hareketi tebrik etmek istiyorum..*tebrik eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 siyasat olmasın deyü yapmış ben daha önce gördümde böyle bir formül bulup açamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Cidden helal olsun iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahah süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oy vermeden dusunucekelrdi ama serefsizim bugun gene secim olsa gider oylarini bu adama veririler makarna&komur demokrasisi boyle isliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Doğruya doğru Ama yaratıcıymış, güzel ayar valla adama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Viktor said: oy vermeden dusunucekelrdi ama serefsizim bugun gene secim olsa gider oylarini bu adama veririler makarna&komur demokrasisi boyle isliyor Kesinlikle katılıyorum.. Böyle haberleri görünce çok mutlu oluyorum valla.. Sürünsünler kendi sorunları içinde boğulsunlar inş. Ağlayacaklarına oy vermeselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bende katılıyorum herkes hakettiğini yaşar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kömürleri erken bitti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 satılıklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Seçmen olarak oyunu satıyosan vekilin seni sattığında ne şaşırıyosun ki? Otur oturduğun yerde derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Gratzz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ahahah cidden süper bi çalışma olmus. kars halkı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok güzel bir protesto olmuş, beğendim ben yapımda emeği geçenlerin ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Milletvekilinin çokta bir tarafına değmiştir bu protesto. Yarın yine Kars ili aynı partiden belediye reisi seçecek bakın göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 AKP almış meclisin yarısını türk yıldızlarını kiralayıp gökyüzüne yazdırsan bile sallamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bi dahaki seçimde AKP yine birinci çıkıcak Kars'tan, biz bi kere dha anlıycaz Türk halkını demokrasi kültürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bir dahakine İzmir'den bile birinci çıkacak. Bana göre çok mahsuru yok nasıl olsa bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Hem filmin sonunuda çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yurdumdan manzaralar :) güzel yapmışlar gazete olayını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ShadowFury said: Seçmen olarak oyunu satıyosan vekilin seni sattığında ne şaşırıyosun ki? Otur oturduğun yerde derler adama. Doğrudur. Gelecek seçimde bu adam çıkar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ALLAANIZA KURBAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Eeee onu oy verirken düşüneceklerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar