Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 2010'da

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:
Bone said:
sony bu, 2010'da çıkartıcaz der, "işlemci gecikti" diye diye 2015'i bulurlar...

gören de sony uzmanı sanar.

ayrıca ps3 gayet başarılı bi konsoldur atıp tutmayın len :p

gören de sony'de çalışıyor sanar.

ps3'ü "işlemci nedeniyle" sürekli erteleyen ben miyim...

ps3'ün başarısını yesinler. "olm var ya, bu var ya bu, süper bir konsol, şimdi değerini bilemiyorlar ama 10 yıl boyunca kimse bunun kadar iyisini yapamıycak" felan, güzel şeyler bunlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

rrod ve hd-dvd yüzünden hafif tertip ipi çekilen xbox'ın yeni bir konsol çıkarması ihtimaline karşı hızlandırılmış bir hamle olabilirç ancak hiçbir şiketin "lan XY-5'i çıkardık. araştırmadan duralım oturalım.... ..ee.. pizza yer misiniz? hayır mı? dart atalım o zaman? ee tavla turnuvası? neyse ben örgü öreyim bari" dediğini sanmıyorum. finansmanlar düşük tutulsa dahi daimi çalışmalar vardır herhalde.

önce bi ps3 slim çıkarsınlar. sonra 4'üne bakarız
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ancak hiçbir şiketin "lan XY-5'i çıkardık. araştırmadan duralım oturalım.... ..ee.. pizza yer misiniz? hayır mı? dart atalım o zaman? ee tavla turnuvası? neyse ben örgü öreyim bari" dediğini sanmıyorum.

O_o

*yanındakine yavaşça fısıldar*
-olum biz nerde hata yaptık buldum sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
dasaaa said:
rrod ve hd-dvd yüzünden hafif tertip ipi çekilen xbox'ın yeni bir konsol çıkarması ihtimaline karşı hızlandırılmış bir hamle olabilirç ancak hiçbir şiketin "lan XY-5'i çıkardık. araştırmadan duralım oturalım.... ..ee.. pizza yer misiniz? hayır mı? dart atalım o zaman? ee tavla turnuvası? neyse ben örgü öreyim bari" dediğini sanmıyorum. finansmanlar düşük tutulsa dahi daimi çalışmalar vardır herhalde.

önce bi ps3 slim çıkarsınlar. sonra 4'üne bakarız

slim 2008 sonu gelio zaten resimleri bile çıktı fiyatı da ortalama olarak belli sonyden resmi bi açıklamaydı geçen ayki t3 dergisinde var
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Komik bu sony ya.

Valla diyim pcler bu hızla devam ettiği süreece sony daha çok ps çıkarır.o eskidendi 6 sene bi ps in dayanması vsvs. MS çıkarır bi yeni xbox ve adam EA gibi Oyun manyaaa bi firma ile birlikte 3e 5e katlar eğer adam gibi yaparsa....

sony nin işi zor.
Sosyal ağlarda paylaş

xbox konsol cikarirse şimdikinden cok daha güçlü bişey olmaz zaten. blu ray ekler dahili hd ekler hdmi girişini standart hale getirir, işlemciyi hizlandirir biraz en iyi ihtimalle. ki şu satişlarla yeni alette cikarmaz hiçbi firma. adamlar zaten software dan para kazanıyorlar. kullanicida her 3-4 senede bir 500 dolar vermek istemiyor. her iki tarafta memnun uzun ömürlü konsollardan. birde zaten ortada isinma problemi var. kimse pc grafiği falanda beklemiyor bekleyemezde. şu anda oyun sektörü hic olmadiği kadar para kazandırıyor hem konsol üreticilerine hem oyun üreticilerine. kimse şu an ki gidişati değiştirmek istemez. benim fikrim en az 5-6 senesi var ps3 ün. microsoft risk alirmi bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Komplo bunlar. Şirketler arası mücadele tamamen. Sony böyle bir açıklama yapıp MS'in iki ayağını bir pabuca sokmaya çalışıyor ki daha adam akıllı tamamlanmadan MS yeni konsolunu piyasaya sürsün, yüzüne gözüne bulaştırsın, sony de yeni makinesini ondan 3 sene sonra çıkarıp ekmeğini yesin diye. Ben bilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...