cempostaci Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 COK SEVİYORUM SİZİ SAGOLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sizi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 seni degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 geçtiğimiz haftasonu vatan'da dolanırken monitorlerde gösteriliyordu. çalışan elemana sordum bilmiyorum dedi. kesinlikle yeni bir film. vizyona girmemiş bile olabilir henüz. filmde space marine tribinde insanlar var. halo ya benzettim karakterleri. düşman olarak robotik insandan biraz iri mech tarzı birşey hatırlıyorum. district 9 gibi güneşli bir ortamda çatışıyorlardı. efektleri çok iyiydi. neydi bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yok o değil biraz starship troopers tadındaydı karakterler. daha teknolojiği daha kalitelisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 pacific rim diyeceğim ama doğru değil sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bir film vardı. adam var bir tane, çocuğunu kaçırdılar sanıyor. sürekli arıyor panik halinde. ama aslında şizofreni, öyle bir şey yok ortada. sonra bir kadın ve çocuğuyla tanışıyor. o çocuktan hoşlanıyor. böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ya bi adamın boyundan aşağısı tutmuyo bi kadında bunu mutlu ediyo işte falan ismini unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 INTOUCHABLES ama kadın yerine zenci var bildim mi???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Llama said: ya bi adamın boyundan aşağısı tutmuyo bi kadında bunu mutlu ediyo işte falan ismini unuttum şimdi kadın monica bellucci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Llama said: ya bi adamın boyundan aşağısı tutmuyo bi kadında bunu mutlu ediyo işte falan ismini unuttum şimdi http://www.imdb.com/title/tt1866249/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 he bu tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 imamizer said: geçtiğimiz haftasonu vatan'da dolanırken monitorlerde gösteriliyordu. çalışan elemana sordum bilmiyorum dedi. kesinlikle yeni bir film. vizyona girmemiş bile olabilir henüz. filmde space marine tribinde insanlar var. halo ya benzettim karakterleri. düşman olarak robotik insandan biraz iri mech tarzı birşey hatırlıyorum. district 9 gibi güneşli bir ortamda çatışıyorlardı. efektleri çok iyiydi. neydi bu film? G.I. Joe: Retaliation http://www.imdb.com/title/tt1583421/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Filmler 80lerin vhs kaset filmleri yada o zaman TRT de gösterilenler.Hepsi Uzak Doğu filmi. Birinci filmin adını Yedi Belalılar diye hatırlıyorum aradım bir şey çıkmadı.7 tane 10-15 yaş arası çocuklar var milletle dövüşüyor falan. Bir tanesi ninjaydı, başkasının adı Rocky idi amerikalı boksördü. İkinci film Shaolin tapınağında geçiyor, Orta Çağ dönemi. Tahta tabureler ile bir yerde dövüşüyorlardı. İki üç kişi tabureler ile teknik yapıp tuhaf bir şey tapmışları topaç gibi dönüyorlardı falan. Son film polisiye süper polis diye aklımda kalmış. Üçlemeydi diye hatırlıyorum. İkinci filmde şey vardı rc robotlar, arabalar, tanklar vb.. Polisler bunları kullanıyordu roket filan atıyorlardı. Depo gibi bir yerde şey vardı mesela polisler ile suçlular bu rc zımpırtılarla bayağı bir kapışmışlardı. Pazar günleri TRT de seyretmiştim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 imamizer said: değil. şey galiba la rihannanın oynadığı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 battleship galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 o da diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bir film vardı. böyle iriş-alman tipli bir aktör başrolde. kızını arıyor, metro istasyonunda başlıyordu. ama aslında kızı falan yok, şizofreni adam. sonra bir kadın ve kızıyla tanışıyodu. kıza babalık yapmaya falan kalkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Bi batı alman filmi vardı. zamanında bi grup anarşik genç berlinde kreuzbergde protestolara falan katılıyolar, sonra bunlar baya yaşlanıyo falan çoluk çocuğa karışıyolar. Bi tane arkadaşları yardım istiyo diye yardıma koşuyolardı falan. Bu gençlerden biri knocking on heaven's door daki adamdı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bi film vardı. Anarşik kürt bi kız eylemlere katılıyodu sonra türkiyede aranınca almanyaya kaçıyodu bi şekilde. Orda alman bi kızla yakınlaşıyolardı, sonra kürt kız istanbula dönüyodu ve hapse giriyodu da alman kız peşinden geliyodu türkiyeye, sokakta öldürülüyodu. ölen kızın annesi gelip kürt kızı hapishanede ziyaret ediyodu falan. Gerçek olay falan denmişti. Türk filmi tabi ki. Adını hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 çöpçüler kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 elma said: bi film vardı. Anarşik kürt bi kız eylemlere katılıyodu sonra türkiyede aranınca almanyaya kaçıyodu bi şekilde. Orda alman bi kızla yakınlaşıyolardı, sonra kürt kız istanbula dönüyodu ve hapse giriyodu da alman kız peşinden geliyodu türkiyeye, sokakta öldürülüyodu. ölen kızın annesi gelip kürt kızı hapishanede ziyaret ediyodu falan. Gerçek olay falan denmişti. Türk filmi tabi ki. Adını hatırlayan? buldum, yaşamın kıyısındaymış ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 nienna said: bir film vardı. böyle iriş-alman tipli bir aktör başrolde. kızını arıyor, metro istasyonunda başlıyordu. ama aslında kızı falan yok, şizofreni adam. sonra bir kadın ve kızıyla tanışıyodu. kıza babalık yapmaya falan kalkıyordu. makinist olabilir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar