Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

geçtiğimiz haftasonu vatan'da dolanırken monitorlerde gösteriliyordu. çalışan elemana sordum bilmiyorum dedi.

kesinlikle yeni bir film. vizyona girmemiş bile olabilir henüz. filmde space marine tribinde insanlar var. halo ya benzettim karakterleri. düşman olarak robotik insandan biraz iri mech tarzı birşey hatırlıyorum. district 9 gibi güneşli bir ortamda çatışıyorlardı. efektleri çok iyiydi.

neydi bu film?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
imamizer said:

geçtiğimiz haftasonu vatan'da dolanırken monitorlerde gösteriliyordu. çalışan elemana sordum bilmiyorum dedi.

kesinlikle yeni bir film. vizyona girmemiş bile olabilir henüz. filmde space marine tribinde insanlar var. halo ya benzettim karakterleri. düşman olarak robotik insandan biraz iri mech tarzı birşey hatırlıyorum. district 9 gibi güneşli bir ortamda çatışıyorlardı. efektleri çok iyiydi.

neydi bu film?

G.I. Joe: Retaliation

http://www.imdb.com/title/tt1583421/
Sosyal ağlarda paylaş

Filmler 80lerin vhs kaset filmleri yada o zaman TRT de gösterilenler.Hepsi Uzak Doğu filmi.

Birinci filmin adını Yedi Belalılar diye hatırlıyorum aradım bir şey çıkmadı.7 tane 10-15 yaş arası çocuklar var milletle dövüşüyor falan. Bir tanesi ninjaydı, başkasının adı Rocky idi amerikalı boksördü.

İkinci film Shaolin tapınağında geçiyor, Orta Çağ dönemi. Tahta tabureler ile bir yerde dövüşüyorlardı. İki üç kişi tabureler ile teknik yapıp tuhaf bir şey tapmışları topaç gibi dönüyorlardı falan.

Son film polisiye süper polis diye aklımda kalmış. Üçlemeydi diye hatırlıyorum. İkinci filmde şey vardı rc robotlar, arabalar, tanklar vb.. Polisler bunları kullanıyordu roket filan atıyorlardı. Depo gibi bir yerde şey vardı mesela polisler ile suçlular bu rc zımpırtılarla bayağı bir kapışmışlardı. Pazar günleri TRT de seyretmiştim ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bi batı alman filmi vardı. zamanında bi grup anarşik genç berlinde kreuzbergde protestolara falan katılıyolar, sonra bunlar baya yaşlanıyo falan çoluk çocuğa karışıyolar. Bi tane arkadaşları yardım istiyo diye yardıma koşuyolardı falan. Bu gençlerden biri knocking on heaven's door daki adamdı hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

bi film vardı. Anarşik kürt bi kız eylemlere katılıyodu sonra türkiyede aranınca almanyaya kaçıyodu bi şekilde. Orda alman bi kızla yakınlaşıyolardı, sonra kürt kız istanbula dönüyodu ve hapse giriyodu da alman kız peşinden geliyodu türkiyeye, sokakta öldürülüyodu. ölen kızın annesi gelip kürt kızı hapishanede ziyaret ediyodu falan. Gerçek olay falan denmişti. Türk filmi tabi ki. Adını hatırlayan?
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

bi film vardı. Anarşik kürt bi kız eylemlere katılıyodu sonra türkiyede aranınca almanyaya kaçıyodu bi şekilde. Orda alman bi kızla yakınlaşıyolardı, sonra kürt kız istanbula dönüyodu ve hapse giriyodu da alman kız peşinden geliyodu türkiyeye, sokakta öldürülüyodu. ölen kızın annesi gelip kürt kızı hapishanede ziyaret ediyodu falan. Gerçek olay falan denmişti. Türk filmi tabi ki. Adını hatırlayan?

buldum, yaşamın kıyısındaymış ismi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...