Trias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bir film traileri seyretmiştim, ring in uçakta geçeni. adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 O-ring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bir film vardı filmi bundan 5-6 sene önce cnbce'de izledim. hatırladıklarım: takside bir sevişme sahnesi vardı. kadınla erkek arkada oturuyor, sevişmeye başlıyorlar, taksici genç bi eleman dikiz aynasını ayarlıyordu sırıtarak, sonra arka koltuktaki adam paravan gibi şeyi kapatarak taksicinin görmesini engelliyordu =) sonra bunlar kadının bir arkadaşının evine gidiyorlar, o evde de tek kalan bir kadın var, bizimkiler ev sahibi kadının evinde sevişmek için kadını taksiye yolluyorlardı, kadın diyordu ki kıyafetimi giymem lazım, bizimkiler de diyordu ki ihtiyacın olan bütün kıyafetler takside(bizim kadın soyunmuş yani üzerinde bir tek palto vardı) =) neyse bu az önce yukarıdaki sevişen adama bir iftira atılıyordu, bu durumla ilgili çok kötü durumda bir fotoğraf vardı. bu fotoğrafı netleştirmek için bir makineye koyuyorlardı, uzun süre sonucunda fotoğraf netleşiyordu ve adamın aslında suçlu olmadığı ortaya çıkıyordu. eğer yanlış hatırlamıyorsam adamı tecavüz gibi birşeyle suçluyorlardı. fotoğrafın net sonucu tam gecenin köründe ortaya çıkıyordu ve akabinde oradaki bir abimiz genç bir elemanın eline apar topar oradan kopardığı bir kağıdı tutuşturuyordu, bilmem ne valisi midir artık yetkili kişisine git ne pahasına olursa olsun o adamı uyandır durumu anlat diyorlardı. sonra bizim adamın suçsuz olduğu falan ortaya çıkıyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bi dizi vardı,belkide hala yeni bölümleri yayınlanıyordur dünya yok oluyor,insanlar başka bir gezegene dünyaya benzer tabii gidiyorlar,şehir kuruyorlar,etrafı tel örgülerle çevrili,gençler kaçıp etrafı keşfe falan çıkıyorlardı,neydi o dizinin adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 terra nova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Şimdi bu filmde küçük bir çocuk vardı. Böyle resimler çiziyordu evlerinin üst katında yaşayan bir başka çocukla ilgili. Bu çocuk daha sonra canlanıyordu onla arkadaş oluyordu. Kız onları terkeden babasının geri dönüp ona zarar vereceğinden korkuyordu falan böyle garip bir filmdi heh buldum http://www.imdb.com/title/tt0098061/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 evet, o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bi denizaltı gibi gemiyle birlikte adamın birini küçültük şırıngayla damardan enjekte ediyorlardı(ya da kaza ile oluyordu hatırlamıyorum) böyle dolanıyordu içeride hatta adamla konuşmak için uzay gemisinden kıskaç gibi birşeyle adamın kulak kemiğine tutunuyordu galia öyle iletişim kuruyordu acaip eski bi film var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.imdb.com/media/rm349477888/tt0093260?ref_=tt_ov_i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yildirimokur said: http://www.imdb.com/media/rm349477888/tt0093260?ref_=tt_ov_i Süpersin teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ne süperi hehe, herkes biliyor bu filmi de msj atmaya üşenmiş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok be nereden bilecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Aradigim bi senaryo var. Bas roldeki karakter film boyunca iyi görünüp filmin sonunda aslinda hic de öyle biri olmadiginin ortaya ciktigi bi film ariyorum. Türü hic fark etmez. Var mi aklina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 the shawshank redemption asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito eger bana yazdiysan o filmi, sonunu neden söyledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ayfon said: Aradigim bi senaryo var. Bas roldeki karakter film boyunca iyi görünüp filmin sonunda aslinda hic de öyle biri olmadiginin ortaya ciktigi bi film ariyorum. Türü hic fark etmez. Var mi aklina gelen? Talented mr ripley mi ne vardi matt damon Bir de angelina ile ethan hawke taking lives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oha izlemeyen kaldı mı o filmi ? asdfşlfkagafg dur siliyim feci olmuş. tam olarak dediğin türe hitap etmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ayfon said: Akito eger bana yazdiysan o filmi, sonunu neden söyledin? Akitoyu iyi saniyodun ama sonunda sana kotu oldugunu gosterip filmi yasatti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ayfon said: Aradigim bi senaryo var. Bas roldeki karakter film boyunca iyi görünüp filmin sonunda aslinda hic de öyle biri olmadiginin ortaya ciktigi bi film ariyorum. Türü hic fark etmez. Var mi aklina gelen? The Usual Suspects var. Barton Fink var. Yardımcı oyuncu tarif ettiğin şekilde. LEON DİYE FİLM VARMIŞ diye gelmeyin. Adam sordu, söyledim. biraz zor aslında böyle filmleri hatırlayabilmek çünkü azlar. protagonist genelde ya anti kahraman ya da holivut'tan fırlama vanilla kahraman oluyor. bu tanıma uyan ana karakter barındıran başka film hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sorunun olayı spoiler ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ÖM atmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 öm atınca bilmicek misin adamın sonunda kötü çıktığını asdfgasdf edit: "ohaaa cidden öylee" dedim snail'in postu okuyunca. niye düşünemediysem daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi film arıyorum ama adam sonunda ölü şizofren çıksın edit: olm sana bişeymi dedim spoiler isteyip niye spoiler veriyon diyene gülüyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 SNA1L said: bi film arıyorum ama adam sonunda ölü şizofren çıksın Fight Club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar