-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 tam zamanında geliyor oyun, istanbul'da geçsin bence şu son 5 günü anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Güzel oyundu haa ilki, gelsin oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 3.ydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 pacifist oynıycam ama. takedown atabilirsin demişler internette. bazı takedownlar baya öldürüyodu adamları yanlısmı hatırlıyorum ? edit: acaba perkmi almıştım brutal olsun diye ben_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 takedown'larda eğer takedown butonuna basılı tutarsan düşman yanındayken lethal bir şekilde öldürüyor, bir kere basıp çekersen non-lethal. pacifist çok zor bir achievement, iki sebebi var: 1) çok çok dikkatli oynamak zorundasın, sen ne kadar itinayla oynarsan oyna, npc'ler kendi bomba'larına, trap'lere takılıp ölebiliyorlar. 2) bir kere bir npc öldükten sonra sen daha önceki bir save'i load etsen bile oyun senin o progress'inde ölüm oldu diye kabul edip achievement şansını kaçırtabiliyor. bol bol guide okuyup, patrol'ları çok iyi ezberlemek lazım. mümkün mertebe yanyana düşmanlara yaklaşmamak lazım, ya da animasyon sokaral non-lethal takedown yapabileceğinden emin olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bunu oynamak için diger deux ex leri oynamak gerekir mi ? hikaye olarak bir baglantısı var, kesin oyna diyormusunz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 am i still a pacifist? diye komut var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 -Deno- said: saol, 2 dk oynayınca hatırladım takedown olayını. şimdiye 5 bölüm geçerdim anca 1 bölüm bitirdim bu şekilde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Oyunun en başında daha augmentleri almadan girdiğin bi combat var ya. Elinde tüfekle. Ordaki elemanları öldürürsen yine pacifist alamıyorsun, ben o yüzden kaçırmıştım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet onu duymuştum önceden hatta patch öncesi bossfightlar bile bozuyomuş tam rezalet :) pacifist/Doctorate/Foxiest of the Hounds/Legend su dördünü almak istiyorum tek oyunda. pacifistin olayı tamam. dectorate cok yalan gibi 29 ebook okumam lazım ve bazıalrı saçma sapan kutualrın altında yani bu yalan olcak cünki guide fln okuyamam bunun için cok bayık :) foxiest alarm gelmeden hostile olsam dahi bozuluyor. bazı bölümlerde direk alarm giriyordu devreye otomatik yani bu kısmı bilmiyorum nasıl olcak. ben genede automatik olmayan kısımları kendim gecicem artık. legendde zaten işte en zor seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 boss fightlar bozmuyordu hic bir zaman, cunku mumkun degil oldurmemek (henuz). release'den beri spesifik olarak belirtiliyordu achievementlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bug var diye burdada laf etmişti millet onu diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben de boss fightlar bozmuyor diye hatırlıyorum bu arada ilk boss fight bayağı bir kıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi tmm bozmuyor zaten yazıyor ach desc tede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 40 saatte bitti. Achievement Progress 48 of 49. 1-2 ebook kaçırmışım doctorate ach. yandı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 deus ex'te de achievement mı kasılır olm ya, benim de tam 40 saatmiş ama açıp bakmamıştım bile listeye 34 tane almışım. bu achievementları ilk çıktığı zamanlar bakıyodum listeye ne var ne yok öyle oynuyodum sonra o yetoluğumdan döndüm artık bakmıyorum bile, bazen 2. kez oynarsam falan anca. 40 hrs on record 34 of 49 (69%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bilmeden yapınca güzel oluyor zaten. benim ortalama %50 oluyor normal oynayışımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sırf achi kasmak için oynanmıyorsa tek karakterle bütün achileri açmak mümkün değil zaten. Questin farklı çözümlerine farklı achiler veriliyor. Bir şekilde çözünce achi alıyorsun, ötekinde almıyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 The Take/Cloak & Daggers harici öyle bir alch varmı başka ? varsa ben nasıl yaptım hepsini :) pacifist/foxiest oynadım sadece, gerisi kendi geldi zaten bişey oturup kastıgım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yalanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 var baska bir kac tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben de 3 tane achievement kaçırmıştım, biri pacifist olmak üzere. malik'i kurtarabildiğimizi bilmiyordum, onun achievement'ını kaçırdığım için hala başımı duvarlara vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oha ferideyi öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 minör spoylır Pacifist oynayıp onu kurtarmanın yöntemi var mı bilemiyorum zaten. Ben ikinci oynayışımda ortama bazukayla girince keşfetmiştim hehe. Pacifist achi'si kolay aslında kimi öldürdüğünün hesabını yapabiliyorsun(yalnız robot aktive edersen onların öldürdüğü achini kapıyor). Alarm çaldırmama bana bayağı külfet geldiğinden yapmadım. Daesu said: The Take/Cloak & Daggers harici öyle bir alch varmı başka ? varsa ben nasıl yaptım hepsini :) pacifist/foxiest oynadım sadece, gerisi kendi geldi zaten bişey oturup kastıgım yok. "The fall" gibi pacifist oynarken yapmamayı tercih etmen gereken achiler var. İkinci seferde "aa bu da varmış" diye açtıklarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar