Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

ya tamam orası öyle de hacklenmeyen var mı? güvenli olan bi yer söylesene bana. zibilyon tane facebook k. adı şifresi yayınlandı, facebook marka değerinden ne kaybetti? Ayrıca sony'e takan adamlar steam'e taksın öttürürler şahsi fikrim steam'i de, ki sony'den daha rahat.

Tabi direkt steam üzerinden gitmek de bir seçenek fakat şu haliyle bile (hack vs) sony markası çok daha öndedir ve güvenilirdir...
Sosyal ağlarda paylaş

pazar payi bize sony nin iyi durumda olmadigini gosteriyorki zaten :p

steam ile yapicakalri bi isbirligi bu yuzden onemli, burda sirf oyun dagitimindan bahsetmiyoruz microsoft un temel amaci olan PC ile konsolu birlestirmekten bahsediyoruz, kazan/kazan var burda iki taraf icinde

oyun oynayan adamlarin facebooku gibi bi konuma gelir steam boyle bir hamle yaparlarsa, ben gabe newell olsam cok dusuk paralar talep ederim hani boyle bir is icin, boyle bir ortaklik MS in butun cabalarina darbe vurur

Sony nin beceremedigi tek sey online hizmetler zaten su anda, becerecek gibide gozukmuyor yanlis islere oluk oluk para akitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

gabe newell zaten yavaş yavaş o yöne gidiyor, hani cs:go'da cross platform olayında başarı sağlanırsa sony artık teslim olur gibime geliyor.

Olsunlar zaten,

hani sony kendi steam'ini kursun diyorsunuz da sony'nin bunu becerebilecek gücü olsa psn gibi boktan birşeyi oyuncuların önüne sunmak zorunda kalmazdı. PSN online oyunculuk adına kullandığım en kötü şeylerden birisi açık ara
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bir sorunum var da sizin bilginiz vardır diye sorayım dedim.

Bu PSN'i pek kullanmıyorum açıkçası. Ama işte FIFA2012'yi kardeşlik ayağına beraber almıştık. Fakat şimdi FIFA12'yi indireceğim PSN ID'si ile login olamıorum. Diyor ki; başka bir kullanıcının ID'si ile login olamazsınız. Şimdi bu PSN'de birisi login durumda olduğundan mı bu hatayı veriyor acaba? Veyahut başka fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Yaklaşık dokuz aydır son derece temiz şekilde kullandığım playstation'umu satıyorum. Garanti belgesi, faturası, playstation move, guitar hero seti, 3 joystick ve harddiskin içerisindeki yaklaşık 50 oyunu da alan kişiye teslim edeceğim. Esnaf gibi "0 ayarında" yazma taraftarı değilim ama kullandığım eşyaların temizliğine ekstra hassasiyet gösteren biriyim, içiniz son derece rahat olsun. Fiyat 550TL. İstanbul'da yaşıyorum, merkezi herhangi bir noktada elden teslim edebilirim.

alet düzgünse alınır mı sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

soru sordum aldıgım cevap:

said:
"Garantisi devam ediyor, bir süre önce custom firmware yüklemiştim ama bu işlem yeni firmware yüklenerek kolayca geri alınabiliyor. Playstation network'e hiç girmedim, yani yeni hesap açılarak ilk kez giriş yapılacak.

Arkadaşlarımla eve çıkıyorum, üçümüzde de playstation var :)

ne diyorsunuz, hiç karıştırmayıp orijinal mi almalı yoksa böyle ikinci el mi bakmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

valla fw'li makinalar ne kadar güvenilir olur bilemiyorum. eğer orjinal oyun oynicaksan git 0 al hiç kafanda soru işareti kalmasın. hem 2 senede garantisi olur.

ha gerçi move + gh seti + 3 joystick falan varmış. hani fiyatı baya iyi şu 3üyle beraber için ama ne bilim ben olsam güvenemem fw'li makineye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...