aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o is oyle olmuyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya olur olmaz, tutar tutmaz ayrı mesele. ama sony gibi markam olacak gidip steam'e pay vericem hayvan gibi ki piyasadan silinemez hale getiricem. ha steam'le ortaklığa gitmeleri low risk=low return olur. ki bence sony kendi steam'ini yaratsa medium risk=high return olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 mahalle kosesinde bakkal acmiyosun ki. psn gecen aylarda hacklendi de rezil oldular mesela. kac milyon dolar zarar etti ustune daha da buyugu guven kaybi yasattilar kullanicisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya tamam orası öyle de hacklenmeyen var mı? güvenli olan bi yer söylesene bana. zibilyon tane facebook k. adı şifresi yayınlandı, facebook marka değerinden ne kaybetti? Ayrıca sony'e takan adamlar steam'e taksın öttürürler şahsi fikrim steam'i de, ki sony'den daha rahat. Tabi direkt steam üzerinden gitmek de bir seçenek fakat şu haliyle bile (hack vs) sony markası çok daha öndedir ve güvenilirdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 pazar payi bize sony nin iyi durumda olmadigini gosteriyorki zaten :p steam ile yapicakalri bi isbirligi bu yuzden onemli, burda sirf oyun dagitimindan bahsetmiyoruz microsoft un temel amaci olan PC ile konsolu birlestirmekten bahsediyoruz, kazan/kazan var burda iki taraf icinde oyun oynayan adamlarin facebooku gibi bi konuma gelir steam boyle bir hamle yaparlarsa, ben gabe newell olsam cok dusuk paralar talep ederim hani boyle bir is icin, boyle bir ortaklik MS in butun cabalarina darbe vurur Sony nin beceremedigi tek sey online hizmetler zaten su anda, becerecek gibide gozukmuyor yanlis islere oluk oluk para akitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gabe newell zaten yavaş yavaş o yöne gidiyor, hani cs:go'da cross platform olayında başarı sağlanırsa sony artık teslim olur gibime geliyor. Olsunlar zaten, hani sony kendi steam'ini kursun diyorsunuz da sony'nin bunu becerebilecek gücü olsa psn gibi boktan birşeyi oyuncuların önüne sunmak zorunda kalmazdı. PSN online oyunculuk adına kullandığım en kötü şeylerden birisi açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Valve'ın planları daha büyük, apple tv'ye falanda göz dikti Gabe Newell. O yüzden Sony ile anlaşma yapması uzak ihtimal değil. Heryere yayılmak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o değil de half-life ep3'ü yeni konsollar çıkıncaya kadar göremicez heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 psn mi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 patlamamış uydunet kullanıp giremeyen olursa benim gibi network ayarlarından dnslerini defaultdan googleınkine falan çevirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bir sorunum var da sizin bilginiz vardır diye sorayım dedim. Bu PSN'i pek kullanmıyorum açıkçası. Ama işte FIFA2012'yi kardeşlik ayağına beraber almıştık. Fakat şimdi FIFA12'yi indireceğim PSN ID'si ile login olamıorum. Diyor ki; başka bir kullanıcının ID'si ile login olamazsınız. Şimdi bu PSN'de birisi login durumda olduğundan mı bu hatayı veriyor acaba? Veyahut başka fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bizim fifa kardeşliği ekibi sizde bir el atın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Hallettim Evr arkadaşın yardımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 fifa12 ile bf3 aldım sonunda. 54e geldi ikisi.. akşam indircem oyunları da psn'den download hızları ne seviyede? 8mbit bağlantıyla ne kadar sürer tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bnm 2 mbit bağlantıyla fifa 10 - 12 saat civarı sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 full hızda indirse bugün oynarım o halde.. gerçi gece bağlamasa beni fena olmaz, yarın yola çıkcam. şu kardeşlik muhabbetiyle alıyım ucuza gelsin dedim, dün aldım aslında ama bugün hesap bilgileri elime geçti anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 said: Yaklaşık dokuz aydır son derece temiz şekilde kullandığım playstation'umu satıyorum. Garanti belgesi, faturası, playstation move, guitar hero seti, 3 joystick ve harddiskin içerisindeki yaklaşık 50 oyunu da alan kişiye teslim edeceğim. Esnaf gibi "0 ayarında" yazma taraftarı değilim ama kullandığım eşyaların temizliğine ekstra hassasiyet gösteren biriyim, içiniz son derece rahat olsun. Fiyat 550TL. İstanbul'da yaşıyorum, merkezi herhangi bir noktada elden teslim edebilirim. alet düzgünse alınır mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 harddisk'in içinde 50 oyun ne ya? crackli olmasın ps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 soru sordum aldıgım cevap: said: "Garantisi devam ediyor, bir süre önce custom firmware yüklemiştim ama bu işlem yeni firmware yüklenerek kolayca geri alınabiliyor. Playstation network'e hiç girmedim, yani yeni hesap açılarak ilk kez giriş yapılacak. Arkadaşlarımla eve çıkıyorum, üçümüzde de playstation var :) ne diyorsunuz, hiç karıştırmayıp orijinal mi almalı yoksa böyle ikinci el mi bakmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 valla fw'li makinalar ne kadar güvenilir olur bilemiyorum. eğer orjinal oyun oynicaksan git 0 al hiç kafanda soru işareti kalmasın. hem 2 senede garantisi olur. ha gerçi move + gh seti + 3 joystick falan varmış. hani fiyatı baya iyi şu 3üyle beraber için ama ne bilim ben olsam güvenemem fw'li makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 PSN'e girmeden HDD'ye 50 oyun nasıl yüklenir? Custom firmware olayı nedir? Crack dışında custom firmware ne için kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 fifa 2012 yi internetten oynamak için para ödemek gerekiyormuş. reseller falan var mı para yüklemek için internette ? kredi kartını kabul etmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 para gerekmiyor abi ne parası asdf birileri seni yiyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 2. el oyun aldıysan içinden çıkan key kullanılmış olabilir. o zmn yeni key almak gerekio psn'den. onun dışında bi para falan ödemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Geçen hafta ps plus üyelerine spyro oyunları beleşti, acaba böle kampanyalar süreli mi oluyor şimdi baktığımda bulamadımda? Tam prepaid kart alıcaktım plus üyeliği almak için sırf spyro oyunu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar