Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakit Gazetesi (?!)

Slat

Öne çıkan mesajlar

hmmm patide vakit okuyan sanmıyorum vardır.Tam bir tuvalet kağıdı kalitesinde yobaz bir gazete bulmaca olayı beni şaşırtmadı.Bu adamların herşeyi böyle,menemen vakasını popolarından uydurma bir hikayeyle anlatmışlardı,neymiş dinciler değil de birkaç esrarkeşin işiymiş...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Farinal said:
suBzer0 said:
bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar

aklı başında insanlara göre

insanlar neye ve kime göre aklı başında oluyor? Bu sorular uzar gider :) geyikte yapıyorum biraz

Bak şimdi bir Paticik var. Burada ki insanlar ben dahil überler. Bize göre akılları başlarında değil B)
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
suBzer0 said:
Farinal said:
suBzer0 said:
bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar

aklı başında insanlara göre

insanlar neye ve kime göre aklı başında oluyor? Bu sorular uzar gider :) geyikte yapıyorum biraz

Bak şimdi bir Paticik var. Burada ki insanlar ben dahil überler. Bize göre akılları başlarında değil B)

fena tatmin oldum
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
"Don ile pantolon arasında kaka yapılır mı?"

OMGZORZ

Abi bu ne demek ya? Şimdi Kakaya X dersek. Yandan bakıldığında duruş şekilleri şöyle olmalı: X - Don - Pantolon. Bu durumda Don ile Pantolon arasından nasıl kaka yapılır ki? Belki X bir şekilde Don'un içinden geçer ve Pantolon'a dayanırsa şöyle birşey olabilir DoXn - Pantolon. Ama burdan sonrada X'in dondan tamamen sıyrılabileceğini sanmıyorum. Yani cevabım yapılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Adamların websitesine girdim, bir gazete sitesinden çok propaganda sitesi gibi. Zaten yazarlara bakarmısınız adamlar resmen dinci örgüt militanları

hoh.

daha önce hiç okumadın mı yani vakit :)

valla ben karikatür dergisi niyetine alıyorum vakit'i.

"akp karşıtları cuntacıdır"
"akp karşıtları dinsizdir"
"akp karşıtları militaristtir"
"akp karşıtları kömünüsttür"
iddialarıyla paso propoganda yapıyorlar.

zaten bir ara başları derde girmişti de akit kapanıp vakit açmışlardı.

tam karikatür dergisi,
hürriyet'te bugün gördüm bulmacayı, "hah, tam vakitlik olay" demiştim kendi kendime.

bu kadar saldırgan, bu kadar kinci, bu kadar öfkeli gazete yok valla billa.

e sonuçta radikal islamcıların gazetesi vakit.

bir alıp okuyun, köşe yazarları müthiş.

sezer cumhurbaşkanıyken paso küfrederlerdi adama.
hatta gazetedeki ön sayfadaki karikatürde, solcuları komünist, asker uşağı ve avukat şekilde gösteren bir adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar bazen AKP yi bile beğenmiyor ha. Geçen okudum Hak düzenini beş senede getiremediler yuh olsun falan demiş lavuğun biri:D Herifler sürekli öfkeli oldukları için tipleri kaymış. Birde haber çıksa işte imam kıza tecavüz etti büyücü hoca türünden bunlar ne olursa olsun adamı savunuyorlar. İmamda suç varda kızda hiçmi yok falan diyerek. Süper gazete.
Sosyal ağlarda paylaş

Karikatür rezalet ya

bi kere biralı karikatür olunca
"ON BİRA"
"YIN SULTANI"
ile kapışmak zorunda(ki bariz ona özenmişler). -ki ortalama bi karikatür bile 0 kalır onun yanında.Bi de ezik espriyle ve ezik^2 cyclops çizimleriyle resmen ezik ötesi bişey kalmış karikatürümsü müsvette şeysi=)

Bunun haricinde otobüste vapurda filan alışkanlık oldu her gazetenin konu başlıklarına bi göz atarım, arada Vakit okuyanları da görüyorum ve cidden aşırı komik bi gazete ya çocukla konuşuyolar sanki o kadar vasat bi anlatımı var. Karikatürlerin komedi yoksunluğunu gazetenin kendisiyle kapatmaya çalışmışlar sanki=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...