Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 suBzer0 said: bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar aklı başında insanlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hmmm patide vakit okuyan sanmıyorum vardır.Tam bir tuvalet kağıdı kalitesinde yobaz bir gazete bulmaca olayı beni şaşırtmadı.Bu adamların herşeyi böyle,menemen vakasını popolarından uydurma bir hikayeyle anlatmışlardı,neymiş dinciler değil de birkaç esrarkeşin işiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Farinal said: suBzer0 said: bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar aklı başında insanlara göre insanlar neye ve kime göre aklı başında oluyor? Bu sorular uzar gider :) geyikte yapıyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 suBzer0 said: Farinal said: suBzer0 said: bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar aklı başında insanlara göre insanlar neye ve kime göre aklı başında oluyor? Bu sorular uzar gider :) geyikte yapıyorum biraz Bak şimdi bir Paticik var. Burada ki insanlar ben dahil überler. Bize göre akılları başlarında değil B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Farinal said: suBzer0 said: Farinal said: suBzer0 said: bu gazeteyi de okuyan ve isteyenler var ama ne yaparsın :S ayrıca kie göre neye göre saçma şeyler bunlar aklı başında insanlara göre insanlar neye ve kime göre aklı başında oluyor? Bu sorular uzar gider :) geyikte yapıyorum biraz Bak şimdi bir Paticik var. Burada ki insanlar ben dahil überler. Bize göre akılları başlarında değil B) fena tatmin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 omg digital kur-an afgadgdas adamlar aştı valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Alexi_Septimus said: "Don ile pantolon arasında kaka yapılır mı?" OMGZORZ Abi bu ne demek ya? Şimdi Kakaya X dersek. Yandan bakıldığında duruş şekilleri şöyle olmalı: X - Don - Pantolon. Bu durumda Don ile Pantolon arasından nasıl kaka yapılır ki? Belki X bir şekilde Don'un içinden geçer ve Pantolon'a dayanırsa şöyle birşey olabilir DoXn - Pantolon. Ama burdan sonrada X'in dondan tamamen sıyrılabileceğini sanmıyorum. Yani cevabım yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arcane said: Neden öyle cyclops gibi çizmiş onu anlamadım ben. Benim çözemediğim bir sembolizm mi var acep? haha hakkatten ya ne acayip duruyor rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 xaenin açıklamış işte sparkcaster said: yeni şafak ve vakit in ilk sayfalarında albarakatürk ün "Kar payları" nın olması şaka gibi. Faize kar payı diyoruz bitiyor herşey allahı kandırıyorlar aga onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yer miyim? yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Viktor said: provakasyon ve tahrik gazetesi azgin azinlik soyle pis kaka emekli askerler boyle diye gidiyor komik olduklarini saniyorlar alin abicim gazetenizi diye topic acmak lazzim forumlarina ahahahahz auhahuahuauha coook komik, allah belalarini versin bira icenlerin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 harbi o ne aptal bi resim ya kemal gülere kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 maili var aslinda hepimiz kinama mesaji atsak kitlense mailboxi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Slat said: Adamların websitesine girdim, bir gazete sitesinden çok propaganda sitesi gibi. Zaten yazarlara bakarmısınız adamlar resmen dinci örgüt militanları hoh. daha önce hiç okumadın mı yani vakit :) valla ben karikatür dergisi niyetine alıyorum vakit'i. "akp karşıtları cuntacıdır" "akp karşıtları dinsizdir" "akp karşıtları militaristtir" "akp karşıtları kömünüsttür" iddialarıyla paso propoganda yapıyorlar. zaten bir ara başları derde girmişti de akit kapanıp vakit açmışlardı. tam karikatür dergisi, hürriyet'te bugün gördüm bulmacayı, "hah, tam vakitlik olay" demiştim kendi kendime. bu kadar saldırgan, bu kadar kinci, bu kadar öfkeli gazete yok valla billa. e sonuçta radikal islamcıların gazetesi vakit. bir alıp okuyun, köşe yazarları müthiş. sezer cumhurbaşkanıyken paso küfrederlerdi adama. hatta gazetedeki ön sayfadaki karikatürde, solcuları komünist, asker uşağı ve avukat şekilde gösteren bir adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Viktor said: provakasyon ve tahrik gazetesi azgin azinlik soyle pis kaka emekli askerler boyle diye gidiyor komik olduklarini saniyorlar alin abicim gazetenizi diye topic acmak lazzim forumlarina hah, dediğim karikatürist bu işte. hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aaa aşkolsun yani hem bilmiyorsunuz hem eleştiriyorsunuz :P biz her gün alıyoruz hem de tüm versiyonlarını vakit akit kit it t 5 gazete alıoz her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bunlar bazen AKP yi bile beğenmiyor ha. Geçen okudum Hak düzenini beş senede getiremediler yuh olsun falan demiş lavuğun biri:D Herifler sürekli öfkeli oldukları için tipleri kaymış. Birde haber çıksa işte imam kıza tecavüz etti büyücü hoca türünden bunlar ne olursa olsun adamı savunuyorlar. İmamda suç varda kızda hiçmi yok falan diyerek. Süper gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Vakit kafadan fatal error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 başka var mı bu adamın karikatürü okuyalım eğlenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 tanrım ne kadar zekisiniiz "Da Vinci Code Turkey"i bu arkadaşlar çeksin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 arcane said: Neden öyle cyclops gibi çizmiş onu anlamadım ben. Benim çözemediğim bir sembolizm mi var acep? hehe :) cyclops gibi çıkmış gerçektende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 vakit gazetesi dogru yolu gosterıyor god blessyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tşk grşrz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Karikatür rezalet ya bi kere biralı karikatür olunca "ON BİRA" "YIN SULTANI" ile kapışmak zorunda(ki bariz ona özenmişler). -ki ortalama bi karikatür bile 0 kalır onun yanında.Bi de ezik espriyle ve ezik^2 cyclops çizimleriyle resmen ezik ötesi bişey kalmış karikatürümsü müsvette şeysi=) Bunun haricinde otobüste vapurda filan alışkanlık oldu her gazetenin konu başlıklarına bi göz atarım, arada Vakit okuyanları da görüyorum ve cidden aşırı komik bi gazete ya çocukla konuşuyolar sanki o kadar vasat bi anlatımı var. Karikatürlerin komedi yoksunluğunu gazetenin kendisiyle kapatmaya çalışmışlar sanki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 KARDEŞLER NSL ANLAMIYIRSONUZ ORDA "MDENYİET DDDİĞİN TEK GÖZÜ KALMIŞ CANAVAR" YAKŞITIRMASI VARR.. Hakkaten efsaneymiş karikatür. İlkokul seviyesi kelime oyunlarıyla bezendiği için tadını insanın damağında bırakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar