Venator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bence 6/10. Filmin atmosferi oyunculuk yonetmenlik senaryo kısacası hersey mukemmeldi. Tek sey haric, o da muzikal kısmı. Evet, muzikal cok sevmiyorum ve yine sevemedim sarkıların ust uste geldigi yerlerde baygınlıktan ölecektim hadi bitse de filmin esas kısımlarını izlesek diyodum. Bana sorarsanız muzikler kesinlikle uygun degildi atmosfere, ve ne sarkıları ne de soylenmesini de begenmedim acıkcası. Hele johanna'da ölecektim biraz daha tiz verse cam vazo patlatma etkisi yapabilirdi. Bi de bir daha "i feel you johanna" sarkısı calsaydı salondan cıkıcaktım herhalde, anladık kardesim baska bi sarkı girsin bari. Onun dısında 9/10luk bir film olacakken sırf muzikal kısmı yuzunden cok sevemedim acıkcası. Cok potansiyeli olan ama bence olmamıs bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Venator said: Bence 6/10. Bi de bir daha "i feel you johanna" sarkısı calsaydı salondan cıkıcaktım herhalde, anladık kardesim baska bi sarkı girsin bari. +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aradığımı bulamadım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 haftasonu izlemeyi düşünüyorum da baya kanlı falan diye duydum peki sansür var mı sansür? yoksa salonda izliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 müzikalden pek hoşlanan biri değilim ama bu filme bayıldım diyebilirim, tim burton eli değdiği her halinden belli oluyor. filmin atmosferi çok başarılı, o karanlık havayı çok iyi yansıtıyor. johny depp de müthiş bir oyunculuk sergilemiş. ama i feel johanna hakkındaki yorumlara ben de katılıyorum, hem çok kullanılmış, hem de daha iyi sözler yazılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aynen bende müzikalden pek haz etmem, ama tabiki tim burton ve johnny depp 2lisi olunca izlemek farz oldu. ilk izledigimde müzikal kısımlarında sıkıldım diyebilirim, diğer kısımları mükemmel geldi ama tabiki. pedere bi sahne göstermek için açtım izledikten 1-2 gün sonra, hani bi şarkıyı ilk dinlediginizde sevmezsiniz, sonra ikinci dinleyişte oha ne güzelmiş lan dersiniz ya, o şekil aynen, fena sardı müzikal kısımlar, baştan tekrar izledim =) mükemmel bi film olmuş, müzikali sevdirdi herifler bana diyecek laf yok, Johnny Depp döktürmüş o zaten belli bişey, ayrıca Alan Rickman'ın oyunculuguna da hasta oldum, çok tat verdi film, kaçırmayın derim, ilk izleyip begenmeyenlerde ikinci bi şans versinler bence. saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 muzikale bayılırım ama... yahu muzikalle, muzikal olmama durumu arasında kalmış film, özellikle bol tekrar eden I feel you johanna şarkısı cooook kötüydü oyy rezaletti, bu belirsiz durum kıl etti benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bence de müzikler pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Rezalet bi film vaktinizi harcamanıza değmez, o rolü kabul etmesi için johnny depp'e yüklü miktarda para vermiş olmaları lazım.Tabi çocuk müzikallerini severim diyen varsa o ayrı mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 çocuk? hangi çocuk? ya da kaç yaşında bu çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 i feel johanna bayiktı ama film güzeldi bence müzikleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 filmin ustune gimme hope joanna dinledim kendime geldim. nightmare before christmas ve corpsebride a gore muzikal olarak yavan kalmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sırf helenaya aşık oldugum için indirip izledim. yorumlarım; film bence iyi değil. bana göre müzikallikten çıkmış ve tim burton tarafından uygulanan Johnny ve Carter ile ünlü karakter ikili stratejisini uygulayıp filmin izlettirebilme potansiyelini arttırdığını söyleyebilirim. onun dışında gerçekten bir izlenebilirliği yok. 1 ay sonra aklımdan ucup gidecek türden bir film olmuş. seneler sonrada filmin adını görsem, sahneleri asla hatırlamam. çünkü film hatırlatmaz. o derece :) 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 filmin baştan ne olacağı belliydi resmen. bu tür filmlerin sonu biraz değişik olmalı. herkezın ölüp, küçük cocugun yaşadığı sonlar baydı be. muzikal olduğunu bilsem izlemezdim. tüketti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sonda kadını fırına atıp dışardan baktığı sahne... aman allahım ya, görselliğin tavan yaptıgı an budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben beendim bya beendim coni abide dokturuo yine helal ossun diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 budur http://img54.imageshack.us/img54/7175/bscap0005vz8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende indirmiş bulunmaktayım.. ilgi çekiyor baya izledikten sonra spo patlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi keşke adam gibi konuşsalar dedirtiyor. her boka müzik çok afedersin. sevemiyorum tim burton ın böle filmlerini, ki abartmış bu filmde. big fish en güzeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 spo filmin 5. dakkasında o dilenci kadın gözüktüğü an gayet dışımdan "bu kadın bunun karısı çıkar sonunda da ölür" dedim 30. dakikada falan cani dep o ufak çocugu öldürmeyince "iyilik yapma yetime döner koyar götüne" dedim hepsi de aynen çıktı çocuk dogradı depp i, fazla klişe ama problem etmedim şahsen.çok güzel , sahneler çekimler renkler bitirmiş, oyunculuk da öyle. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hahah yorumlara bittim baal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aral said: Rezalet bi film vaktinizi harcamanıza değmez, o rolü kabul etmesi için johnny depp'e yüklü miktarda para vermiş olmaları lazım.Tabi çocuk müzikallerini severim diyen varsa o ayrı mesele.. kk troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 i feel you johanna harici iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 o zaman hatırlayalım bi i feel you, johanna'yı. I Feel You, Johanna Sözler I feel you, Johanna. I feel you. I was half-convinced I'd waken. Satisfied enough to dream you, happily I was mistaken, Johanna. I'll steal you, Johanna, I'll steal you. Do they think that walls can hide you? Even now I'm at your window... I am in the dark beside you, buried sweetly in your yellow hair! I feel you, Johanna! And one day, I'll steal you! 'Til I'm with you then, I'm with you there... sweetly buried in your yellow hair! edit: spoiler yapmamışım, gerçi gerek var mı bilmiyorum ama. edit2: sözleri ekledim. edit3: johnny depp'in de olduğu bir video ile değiştirdim. sözler eksik kaldı ama sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar