Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Bence 6/10.

Filmin atmosferi oyunculuk yonetmenlik senaryo kısacası hersey mukemmeldi. Tek sey haric, o da muzikal kısmı. Evet, muzikal cok sevmiyorum ve yine sevemedim sarkıların ust uste geldigi yerlerde baygınlıktan ölecektim hadi bitse de filmin esas kısımlarını izlesek diyodum. Bana sorarsanız muzikler kesinlikle uygun degildi atmosfere, ve ne sarkıları ne de soylenmesini de begenmedim acıkcası. Hele johanna'da ölecektim biraz daha tiz verse cam vazo patlatma etkisi yapabilirdi.

Bi de bir daha "i feel you johanna" sarkısı calsaydı salondan cıkıcaktım herhalde, anladık kardesim baska bi sarkı girsin bari.

Onun dısında 9/10luk bir film olacakken sırf muzikal kısmı yuzunden cok sevemedim acıkcası. Cok potansiyeli olan ama bence olmamıs bi film.
Sosyal ağlarda paylaş

müzikalden pek hoşlanan biri değilim ama bu filme bayıldım diyebilirim, tim burton eli değdiği her halinden belli oluyor. filmin atmosferi çok başarılı, o karanlık havayı çok iyi yansıtıyor. johny depp de müthiş bir oyunculuk sergilemiş. ama i feel johanna hakkındaki yorumlara ben de katılıyorum, hem çok kullanılmış, hem de daha iyi sözler yazılabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bende müzikalden pek haz etmem, ama tabiki tim burton ve johnny depp 2lisi olunca izlemek farz oldu. ilk izledigimde müzikal kısımlarında sıkıldım diyebilirim, diğer kısımları mükemmel geldi ama tabiki.

pedere bi sahne göstermek için açtım izledikten 1-2 gün sonra, hani bi şarkıyı ilk dinlediginizde sevmezsiniz, sonra ikinci dinleyişte oha ne güzelmiş lan dersiniz ya, o şekil aynen, fena sardı müzikal kısımlar, baştan tekrar izledim =)

mükemmel bi film olmuş, müzikali sevdirdi herifler bana diyecek laf yok, Johnny Depp döktürmüş o zaten belli bişey, ayrıca Alan Rickman'ın oyunculuguna da hasta oldum, çok tat verdi film, kaçırmayın derim, ilk izleyip begenmeyenlerde ikinci bi şans versinler bence.

saygılar,
Sosyal ağlarda paylaş

sırf helenaya aşık oldugum için indirip izledim.

yorumlarım;
film bence iyi değil.
bana göre müzikallikten çıkmış ve tim burton tarafından uygulanan Johnny ve Carter ile ünlü karakter ikili stratejisini uygulayıp filmin izlettirebilme potansiyelini arttırdığını söyleyebilirim.
onun dışında gerçekten bir izlenebilirliği yok.

1 ay sonra aklımdan ucup gidecek türden bir film olmuş.
seneler sonrada filmin adını görsem, sahneleri asla hatırlamam.
çünkü film hatırlatmaz. o derece :)

3/10
Sosyal ağlarda paylaş

spo

filmin 5. dakkasında o dilenci kadın gözüktüğü an gayet dışımdan "bu kadın bunun karısı çıkar sonunda da ölür" dedim
30. dakikada falan cani dep o ufak çocugu öldürmeyince "iyilik yapma yetime döner koyar götüne" dedim
hepsi de aynen çıktı çocuk dogradı depp i, fazla klişe ama problem etmedim şahsen.çok güzel , sahneler çekimler renkler bitirmiş, oyunculuk da öyle.
8.5/10

Sosyal ağlarda paylaş

o zaman hatırlayalım bi i feel you, johanna'yı.

I Feel You, Johanna

Sözler

I feel you,
Johanna.
I feel you.
I was half-convinced I'd waken.
Satisfied enough to dream you,
happily I was mistaken,
Johanna.
I'll steal you,
Johanna,
I'll steal you.
Do they think that walls can hide you?
Even now I'm at your window...
I am in the dark beside you,
buried sweetly in your yellow hair!
I feel you,
Johanna!
And one day,
I'll steal you!
'Til I'm with you then,
I'm with you there...
sweetly buried in your yellow hair!

edit: spoiler yapmamışım, gerçi gerek var mı bilmiyorum ama.
edit2: sözleri ekledim.
edit3: johnny depp'in de olduğu bir video ile değiştirdim. sözler eksik kaldı ama sağlık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...