ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kutulu git öl hepi pörtlek lan beybifeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sen önce adam gibi şarkı çal..ıptıs ıştıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 of git leş metalci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 amma sevenin varmi$,doum gunun kutlu olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 doğum günün kutlu olsun lan abazan karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Valeron said: amma sevenin varmi$,doum gunun kutlu olsun : ) sevmek yerine, acimak desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iyiki doğdun..spiderman üzülecek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Doqum qünün qu+|u 0|su || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 vay eralp hepi pörtlek aga, ob'ye bir bilkente iki ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 IsAbeLLa said: artiZ şeftali.. doğumgünün kutlu olsun asdasdasd hepibörtdey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mutlu yıllar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 valla kutlayan herkese teşekkürü borç bilirim aslında, eskiden ne zordu lan bu doğum günü şeyleri zorla forum açsana olm diye dayatma yapardık insanlara ama gel gör ki facebook bu işi bizim için yapıyor artık bir nevi :) 21 oldum heyt be gerçi 20 oluyorum 21 den gün alıyorum bakmayın sene sonu doğmanın boktanlıkları hoş 18 yaşını geçtikten sonra pek önemsemiyor insan yaş kaç olmuş olmamış. şu foruma üye olurken çocuktuk büyüyoruz :( bir de daha bir yalnız geçti sanırım bu doğum günüm ( geçecek daha doğrusu daha pazar gününe yeni girmiş bulunmaktayız sfds) anne abi yurt dışında, babam bandırmada falan adam akıllı parti gibin bişeyler de yapamadım yapamayacağım da pazartesi gününe proje ve midterm koyan hocaların hepsinin teker teker öğretmenler gününü kutlamak geliyor içimden. her sene daha kötüye giden bir grafik çiziyor sanki bu doğum günü hedeleri babamla yaptığım bir konuşmadan dolayı duygulandım ağladım zaten aylar sonra. öyle işte gerçekten herkese teşekkürler. sonradan gelen edit: isabella denen şahsiyeti güncel hayatta da dikkate almadığım için şeftali demesini mazur gördüm, ayrıca burtocum şu bünyedeki yerin anlatılamaz :P ve ivy sçs beyb, erkeklere bişey yok dffdfgd hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 doğduğun günün ta aqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 doğum günün kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kingpin said: sonradan gelen edit: isabella denen şahsiyeti güncel hayatta da dikkate almadığım için şeftali demesini mazur gördüm, ayrıca burtocum şu bünyedeki yerin anlatılamaz ve ivy sçs beyb, erkeklere bişey yok dffdfgd hadi dağılın. elimde deliller var..boşuna konuşma...trip atıyosun diyip duruosun sürekli yere banarım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 iyiki doğdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 iyiki doğdun lan. hayvan kadar olmuşsun, 21 ne demek ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 20 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eralp bey, uzaktan 0 ama yakından 10 bir insansınız. başka bir doğumgününüzü yalnız geçirmemeniz dileğimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 triplerinlen seviyorum seni. tekrar kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mutlu yillar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 msn den de kutladım da, burdan da kutliim, tebrikler bızdık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mutlu yıllar! nice senelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Nice mutlu yıllara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mutlu yıllar ciğer : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar