Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi ki doğdun kingpin

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

valla kutlayan herkese teşekkürü borç bilirim aslında, eskiden ne zordu lan bu doğum günü şeyleri zorla forum açsana olm diye dayatma yapardık insanlara ama gel gör ki facebook bu işi bizim için yapıyor artık bir nevi :) 21 oldum heyt be gerçi 20 oluyorum 21 den gün alıyorum bakmayın sene sonu doğmanın boktanlıkları hoş 18 yaşını geçtikten sonra pek önemsemiyor insan yaş kaç olmuş olmamış. şu foruma üye olurken çocuktuk büyüyoruz :(

bir de daha bir yalnız geçti sanırım bu doğum günüm ( geçecek daha doğrusu daha pazar gününe yeni girmiş bulunmaktayız sfds) anne abi yurt dışında, babam bandırmada falan adam akıllı parti gibin bişeyler de yapamadım yapamayacağım da pazartesi gününe proje ve midterm koyan hocaların hepsinin teker teker öğretmenler gününü kutlamak geliyor içimden. her sene daha kötüye giden bir grafik çiziyor sanki bu doğum günü hedeleri babamla yaptığım bir konuşmadan dolayı duygulandım ağladım zaten aylar sonra. öyle işte gerçekten herkese teşekkürler.

sonradan gelen edit: isabella denen şahsiyeti güncel hayatta da dikkate almadığım için şeftali demesini mazur gördüm, ayrıca burtocum şu bünyedeki yerin anlatılamaz :P ve ivy sçs beyb, erkeklere bişey yok dffdfgd hadi dağılın.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
sonradan gelen edit: isabella denen şahsiyeti güncel hayatta da dikkate almadığım için şeftali demesini mazur gördüm, ayrıca burtocum şu bünyedeki yerin anlatılamaz ve ivy sçs beyb, erkeklere bişey yok dffdfgd hadi dağılın.

elimde deliller var..boşuna konuşma...trip atıyosun diyip duruosun sürekli yere banarım seni..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...