Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tamam yaa artık özgürüm yavv.. ne yengeç kadınını tanıcam artık nede ilişki için saat gün belirlemek zorunda kalıcam nede ben güzel iltivatta bulundugumda karşımdaki aa neden demicek KURTULDUM. beni terk etti çok mutluyum bu yüzden .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 x - askim bebegim cilekli turtam y - nasil yani? x - sey iste seviyorum manasinda 8-) y - hıı oyle diyosun yaniee.peki tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hafiflemişsindir. anlattıklarından açtığın topiklerden belliydi baya sıkıntı çekiyodun. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hayırlı olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hoaaarrgghhh PUH! şakadaşakadaşakada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ohh miss..hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sonunda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hayırlısı olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 senın adına sevındım bulusmalara gelirken bırını ekmek zorunda kalmıyacaksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 geçmiş ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oh negzel, gel abi akşam akışa gidelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Gerekeni yerinde ve zamaninda yapmak iyidir. :tebrikz: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ginaly said: oh negzel, gel abi akşam akışa gidelim sdfs akışlara bariyer kurmadılar dün gece hala kendime gelmedim uyuyorum pati okuyorum bi daha uyuyorum : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kişisel kurtuldu lan,bugün bayramdır :P ps: lama üzüldüm lan,ne güzel konu falan açıodun şenleniodu ortalık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 r.i.p. acımasızca oldu dimi bu msj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ne zor işler ya? İyiki duygusuz bir insanım. Birde dürtülerden kurtulabilsem tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Madcat said: kişisel kurtuldu lan,bugün bayramdır :P ps: lama üzüldüm lan,ne güzel konu falan açıodun şenleniodu ortalık. :) hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 elesso said: r.i.p. acımasızca oldu dimi bu msj. Uuvvvvv bu kız kim ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tebrik ederim dostum hayatını kurtardın.Artık başka limanda başka hatunlarla başka sorunlarla görüşmek üzere fhaeufhuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hayırlı olsun. yeni umutlara yelken aç :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bi dakka, o resimdeki kızdan mı ayrıldın şimdi sen ??!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yengeç kadınında ne varmış Gayette iyi hoşgörülü bayanlarız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hah ozamn genelleme yapıcam abi, kızıl saçlı, renkli gözlü, eğer boyu da 1.60ın altındaysa (resimden anlaşılmıo); istisnasız bütün bu fenotipe uyan kızlar buluşma yeri ve saati söylemez, bişi sölediiğinde neden der, ve hepsi yengeçtir. bu konuda tez yazıyorum, uzman olucam. allah bizi böylelerinden korusun, amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar