kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yahu baktım ya ben göremedim yada rakı kör etti beni dün akşam. öğretmenler gününü kimse mi hatırlamadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 valla biz çiçekler aldık pasta falan kestik okulda patiye yazma fırsatım olmadı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 annem git ilkokul ogretmenini ziyaret et diye basimin etini yiyiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ünide 153748534 farklı hoca giriyor hangisininkini kutlayam yav:F en kolayından annemin öğretmenler gününü kutladım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 haftasonu erken uyanan az normaldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Üniversitede zor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdiye kadar en az 20 farklı hocam oldu hepsi bi çiçek alsam batarım ben bugun fenerin maçı var kimse kusura bakmıyacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ogretmenler gununu kutlamak, konyada halovin kutlamak gibi bisey ogrenci icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öğretmenler günün kutlu olsun kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öğretmenler günü ne ya hakkat. bir de hediye falan alıyolar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 egitim neferleri onlar,bugun baskalarına ayar verebilecek bilgiye sahipsek onlara cok sey borcluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kutlu olsun. En cok hediyeyi ilkokul ogretmenleri kaldiriyor valla.Neyse ki hakediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bugün öretmenler günü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bende ailemdekileri kutlayabildim ancak. Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hatta öğretmen adaylarınında kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öğretmenlerimizin günü kutlu olsuun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 annem babam kuzenim dayım yengem dedem eniştem öğretmen. unutmak mümkün mü bew =) sırayla hepsini aradım vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Burada görmesem annemden 1hafta kalay yerdim heralde saolun :) Sizin de kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 1 hocama sabah beleş mesaj attım okadar ünide gidip profa cicek alıcak halim yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 24ünde değil mi o ? niye şimdiden hatırlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 üsttekini yazmadım sayın. nerde kafam benim oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ben sevmiyorum öğretmenleri, kutlamıyorum. Çok matah bir iş yaptıkları inancında da değilim. Bugüne kadar hiçbir öğretmenden iyilik görmedim. Ders verdi tamam parasını almadı mı? aldı. O zaman uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ombak özel okulda falan mı okudun? Aldıkları para verdikleri emeğe değmiyor kesinlikle. Ama yine de kendini yırtan çok hoca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 saat 5 te annem aradı napıyon falan diye, işte sonra bugun günlerden ne dedi, öğretmenler günü tabiki, 24 kasım, öğretmenler günün kutlu olsun dedim, sonra ya işte bugundü falan diyodu, dedim ben uyuyorum şuanda(hakkayen uyuyodum) unutmadım ama teknik olarak daha güne bile başlamadım dedim, ssonra hıı peki dedi. öyle bir 24 kasım 2007 geçirdim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar