Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taming a Spirit Wolf

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Evet Spirit Wolf ( yada Ghost Wolf) tamelemek mümkün. Gerçi spirit wolf diye geçmiyor tam olarak ama skin aynı. Pet görünüş olarak şöyle birşey.

Öncelikle belirteyim gerek PvE gerek PvP açısından hiçbir getirisi olmayan bir pet, sadece görünüşü güzel. Tamelemek oldukça zahmetli, çoğu kişiye göre delilik.

Şimdi olayın aslını anlatayım. Dustwallow Marsh'a 2.3 yamasıyla eklenen yeni mekanlardan birinde bir NPC var. Bu npc'nin özelliklerindne biriside 2 adet spirit wolf summonlaması. Fakat öyle bir kaç sorun varki normal yolla bu peti tamelemek mümkün değil. İlk sorun pet her türlü cc efektine immune. Hibernate,freezing trap, root işe yaramıyor yani. İkinci sorun (asıl sorun bu) bu pet summonlandıktan 7.5 saniye sonra ölüyor yani bizim bu peti tameleyebilmek için en iyi ihtimalle 7 saniyeye ihtiyacımız var. Tame Beast cast süresi 20 saniye olan bir spell. Bir şekilde bu cast süresini 7 saniye hatta dahada altına çekebilirsek iş tamamdır.

Gerekenler:
1 Priest - NPC yi mind control yapıp hazır olduğumuzda petleri summonlatmak için.
1 Shaman - Heroism/Bloodlust (Cast speed arttırmak için)
1 adet LW - Drums of Battle kullanmak için (80 haste rating veren drum)
1 adet Mystikal Skyfire Diamond Meta Gem ( Chance on spellcast next spell cast in half time) aspect değiştirmekten proclayabiliyor bu.
Son olarak mümkün olan bütün spell haste veren itemler. Bu biraz saçma gelebilir ama tameleyen arkadaş 200 badge harcadı yeni gelen spell haste itemlerine sırf bu pet için.
Grasp of the Moonkin : leather glove / 25 spell haste / 60 badge
Man'kin'do's Belt : mail belt / 30 spell haste / 60 badge
Pauldrons of the Furious Elements : mail shoulder / 33 spell haste / 60 badge
Fetish of the Primal Gods : offhand / 17 spell haste / 35 badge
Bracers of the nimble thought : cloth bracer / 28 spell haste/ craftable

Bu itemlerin hepsine gerek olmayabilir belki ama garanti olması açısından toplamış eleman. Herneyse, bütün herşey hazırlandıktan sonra dustwallow marsha doğru yola çıktık. NPC level 37 ulaşmakta falan herhangi bir sorun yok. Priest maksimum mesafeden mind controle başladı. Hunter aradaş sürekli aspect değiştirerek meta gemin proclamasını sağladı. Meta gem proclar proclamaz ben drum ı kullandım shamanda heroism i. Priest pet leri summonladı arkadaş tame e başladı. Tame yaklaşık 6,5 saniye sürdü (normal cast süresi 20 saniye). Pet tamelendiğinde level 30 geliyor bu arada.

Not : eğer troll iseniz bu badgele alınan itemlere ihtiyacınız yok hp'yi azaltıp berserking açıp sadece meta gem proc + heroism ilede yapabilmek mümkünmüş.

Sonuç olarak tamamen gereksiz ötesi gibi görünüyor fakat bence değdi bütün hepsine. Şöyle düşünmek lazım bir yandan da serverda bir tek sizde var o pet, çoğu kişinin haberi bile yok. O kadar boş zamanım olsa bende yapmak isterim, acayip özendim açıkçası. 205 badge toplamak çok ta kolay değil, hele birde 1 kere kullanmalık bir şey için.

Sosyal ağlarda paylaş

Görünüşü hakikaten süpermiş yalnız. Sırf görüntü olsun diye crochet hat, blood elf bandit mask alan insanlar hiç çekinmez, ne yapar eder yine edinir bu hayvanı bence. İlerleyen zamanlarda ben de düşünebilirim tamelemeyi :P
Yalnız level kasmak cidden işkence olur buna. Yeri geliyo insan 8 level gerideki hayvanını almıyo yanına level kasmakla uğraşmamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
Aslımda 128 badge var bankada boş boş duran, yapsammı bi delilik diye düşünüyorum ama Splinky ye özendi diyecekler kesin yaparsam eğer. Keşke hazır olsaydı itemler vs de bende alsaydım dün akşam :<

Abi bunu nerflerler ben söylim. Aldın aldın yoksa kısa sürede tame edilemez yaparlarsa şaşmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...