Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet Spirit Wolf ( yada Ghost Wolf) tamelemek mümkün. Gerçi spirit wolf diye geçmiyor tam olarak ama skin aynı. Pet görünüş olarak şöyle birşey. Öncelikle belirteyim gerek PvE gerek PvP açısından hiçbir getirisi olmayan bir pet, sadece görünüşü güzel. Tamelemek oldukça zahmetli, çoğu kişiye göre delilik. Şimdi olayın aslını anlatayım. Dustwallow Marsh'a 2.3 yamasıyla eklenen yeni mekanlardan birinde bir NPC var. Bu npc'nin özelliklerindne biriside 2 adet spirit wolf summonlaması. Fakat öyle bir kaç sorun varki normal yolla bu peti tamelemek mümkün değil. İlk sorun pet her türlü cc efektine immune. Hibernate,freezing trap, root işe yaramıyor yani. İkinci sorun (asıl sorun bu) bu pet summonlandıktan 7.5 saniye sonra ölüyor yani bizim bu peti tameleyebilmek için en iyi ihtimalle 7 saniyeye ihtiyacımız var. Tame Beast cast süresi 20 saniye olan bir spell. Bir şekilde bu cast süresini 7 saniye hatta dahada altına çekebilirsek iş tamamdır. Gerekenler: 1 Priest - NPC yi mind control yapıp hazır olduğumuzda petleri summonlatmak için. 1 Shaman - Heroism/Bloodlust (Cast speed arttırmak için) 1 adet LW - Drums of Battle kullanmak için (80 haste rating veren drum) 1 adet Mystikal Skyfire Diamond Meta Gem ( Chance on spellcast next spell cast in half time) aspect değiştirmekten proclayabiliyor bu. Son olarak mümkün olan bütün spell haste veren itemler. Bu biraz saçma gelebilir ama tameleyen arkadaş 200 badge harcadı yeni gelen spell haste itemlerine sırf bu pet için. Grasp of the Moonkin : leather glove / 25 spell haste / 60 badgeMan'kin'do's Belt : mail belt / 30 spell haste / 60 badgePauldrons of the Furious Elements : mail shoulder / 33 spell haste / 60 badgeFetish of the Primal Gods : offhand / 17 spell haste / 35 badgeBracers of the nimble thought : cloth bracer / 28 spell haste/ craftable Bu itemlerin hepsine gerek olmayabilir belki ama garanti olması açısından toplamış eleman. Herneyse, bütün herşey hazırlandıktan sonra dustwallow marsha doğru yola çıktık. NPC level 37 ulaşmakta falan herhangi bir sorun yok. Priest maksimum mesafeden mind controle başladı. Hunter aradaş sürekli aspect değiştirerek meta gemin proclamasını sağladı. Meta gem proclar proclamaz ben drum ı kullandım shamanda heroism i. Priest pet leri summonladı arkadaş tame e başladı. Tame yaklaşık 6,5 saniye sürdü (normal cast süresi 20 saniye). Pet tamelendiğinde level 30 geliyor bu arada. Not : eğer troll iseniz bu badgele alınan itemlere ihtiyacınız yok hp'yi azaltıp berserking açıp sadece meta gem proc + heroism ilede yapabilmek mümkünmüş. Sonuç olarak tamamen gereksiz ötesi gibi görünüyor fakat bence değdi bütün hepsine. Şöyle düşünmek lazım bir yandan da serverda bir tek sizde var o pet, çoğu kişinin haberi bile yok. O kadar boş zamanım olsa bende yapmak isterim, acayip özendim açıkçası. 205 badge toplamak çok ta kolay değil, hele birde 1 kere kullanmalık bir şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gereksiz diyen çok olacaktır, ancak serverda tek olmasının yanında, büyük ihtimalle %99 aslada ikincisi olmayack bişey olduğu için süper. Değermi dersen? çok zamanı olan biriysen değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Aslımda 128 badge var bankada boş boş duran, yapsammı bi delilik diye düşünüyorum ama Splinky ye özendi diyecekler kesin yaparsam eğer. Keşke hazır olsaydı itemler vs de bende alsaydım dün akşam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pet güzel gerçekten de, uğraşılmaz be. hadi pet 70'e yakın bir levelda olsa yine uğraşılır belki de, eğer o peti kullanmak istiyorsan levelda kasmak lazım ona şimdi. uzun iş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Görünüşü hakikaten süpermiş yalnız. Sırf görüntü olsun diye crochet hat, blood elf bandit mask alan insanlar hiç çekinmez, ne yapar eder yine edinir bu hayvanı bence. İlerleyen zamanlarda ben de düşünebilirim tamelemeyi :P Yalnız level kasmak cidden işkence olur buna. Yeri geliyo insan 8 level gerideki hayvanını almıyo yanına level kasmakla uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Aluriel said: Aslımda 128 badge var bankada boş boş duran, yapsammı bi delilik diye düşünüyorum ama Splinky ye özendi diyecekler kesin yaparsam eğer. Keşke hazır olsaydı itemler vs de bende alsaydım dün akşam :< Abi bunu nerflerler ben söylim. Aldın aldın yoksa kısa sürede tame edilemez yaparlarsa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yeni yamada petler daha hızlı level alacakmış güya, bence bliz bayağı aşağı çekecek bu süreyi. Saçma olan zaten petin senden daha zor level almasıydı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hakketten guzel gorunuyorda kasış tame etmesi yaw paran malın mulkun varsa urascakda zamanında buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 vay be hastası oldum hala oynasaydım gider uraşırdım gerçekten üstelikte trolldu hunterım..koaly koaly yapardım T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 çok beğendim. bunu bilseydim sırf bu pet hatrına hunterımı troll açardım ama 53 oldu artık çok geç. kendi guild forumuma yazdım aynen çevirekek belki birileri tameler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bunu görünce aklıma mulgoredaki spirit wolflar geldi ama onları görmek için quest item bi salva ihtiyaç vardı galiba. Normal bi wolf petin bütün abilitylerini alıyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Benim aklıma Shadowfang Keep geldi hatta beynimde müziğini çaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Çok kral itmiş Alu, kas bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 blizz bunu görürde dururmu bu iti beast değilde undead yaparlar olur biter badgelerde patlar sora :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 spirit wolf görünce hep hayallerimin yıkıldığını hatırlıyorum ya. şaman kasarken dedim bir gün spirit wolf summonlıycam ama warcraft IIIde kaldı o günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yanlız resimde sağ üstte karakterlerden biride memati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hunter olsam kasıcağım şey bu olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Muhteşem bir pet tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 off horde'da hele, oy oy oy bunu besliyceksin büyütüceksin, tam farseer hesabı böle thrall gibi geziceksin etrafta, oyy supermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hakikaten çok şirin cidden zor bir iş.... ama bunu yapsa yapsa başka bir türk yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 knoxville said: spirit wolf görünce hep hayallerimin yıkıldığını hatırlıyorum ya. şaman kasarken dedim bir gün spirit wolf summonlıycam ama warcraft IIIde kaldı o günler. Kesinlikle shamana gelecek bir özellik olacak eminim bu konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şamana pet elemental vericeklerine, cift spirit wolf vericeklerdiler işte ata yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hep bu amele draeneiler yüzünden elemental verdiler çünkü kurtlar orclara özgü birşey draeneiler piyangodan çıktılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hacı onlarada uzy köpeği verirlerdi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 AHAHA astro versinler draeneilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar