venom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dasaaa said: zuzuahahah.. çok güldüm lam! (bkz: bir cinayet sebebi olarak lam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Güzellikle , seksiliği karıştırmayın.En berbat kız da seksi olabilir.Mesela bu kız çok çirkin ama seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Razien Güzellik kavramını pek tartışma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yeni bone ben mi oldum şimdi(bkz. ayar-matik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yok o baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 güzellik kavramını biri açıklasın bence :). hani kız güzel ama ben beğenmiyorum dersiniz tamam.ama kız çirkin diosunuz yani :) hem çok güzel hemde gayet seksi bir insan.bunu görememek büyük kayıp :) herkes güzel diyo ben çirkin diyim farklı oliyim amaçlımı acaba merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesela bende senin kızlara güzel diyerek forumdaki bayan kullanıcılara imaj yaratma amacında olduğunu düşünebilirim di mi arkadaşım !!!11 Yeter ki fesat olmak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 razien you cannot be the bone please dont try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olabilir.belki haklısındır. rihanna benim candostum falan değil.çok özel bi ilgimde yok.ama güzelse güzel yani.rihanna için tartışmayada girmem yani :) ben angelina jolie yi beğenmem.ama çirkin demek akıl mantık işi değil :) ayrıca brad pitt i beğenmeyen kızların agırlıkta oldugu da bi gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Resimleri de vermen iyi olmuş. +REP ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kim bu hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kim olcak yengen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 mendil istiyorum. acilenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 oha olm bu kadar azmayın la adama bak olduğu yere bırakıverdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yuh. pisletçen ortalığı çek git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 diablotg said: kim olcak yengen ah ulan tugrul yıne kaptın kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Eleman hiyarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ahanda Rİhanna'nın gerçenk yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 diablotg said: oha olm bu kadar azmayın la adama bak olduğu yere bırakıverdi :) ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Öyle bir dilim için çatal kullanmak hanzocaymış direk elinle yicektik APLA =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cuce said: 10cm lik bacaklarıyla nası seksi oluyo en anlamıyorum Soyle bir laf vardir kadinin uzunu sokakta, kisasi yatakta diye. ondan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yapmayın etmeyin, çirkin yahu... Hatun dediğin beyaz tenli, süt gibi olacak bi kere. Tabii pudra yemiş gotik kılıklı veletler gibi değil doğal bir beyaz ten. Sonra öyle koca dudaklı olmicak melez falan gibi. Sora siyah ya da koyu renk düz saç. Gerçi Adriana Lima'yı bile beğenenler var bu dünyada, buna da güzel derler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ayrıca 10cm bacaklı dediğiniz kızın boyu 1.73 ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi postlara baktım da olay sadece kedi uzanamadığı ciğere mırnav der olayı olmuş bok atmayın seksi kız güzel kız parada vr mal da var veriyo bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar