oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ABDNİN prestijli üniversitelerinden UCLA, 11 bini aşkın kişi üzerinde yapılan çok tartışmalı bir araştırmanın sonuçlarını yayınladı. Araştırma sonucunda sigara, puro ya da nargile içen kişilerin Parkinson hastalığına yakalanma risklerinin % 54 azaldığı ortaya çıktı. Uzmanlar bu şaşırıcı durumu sigaranın içinde bulunan korbondioksitin beyinde dopamin hormonunun salgısını koruması gerçeğine bağladı. Tabi parkinson genelde ileri yaşlarda çıkan bir hastalık olarak bilinir ve sigara içerek nekadar yaşayabiliriz oda farklı bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hadise sadece dopaminse onu cikolatada salgilatiyor, sadece sigara degil gelecekte parkinsona (dopamin eksikligi) yakalanmamaksa amac cikolata yiyin abi sigara iceceginize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet parkinson riskini azaltıp daha tehlikeli bir sürü hastalığa neden oluyor ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bence yaptıkları testte şunu buldular: sigara içenler parkinson a yakalanamadan öldüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara da içiyorum çikolata da çok yiyorum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bu durumda sigara yaşlanmayı da önlüyo diyebiliriz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yok yaslaninca parkinson olmayı engelliyo diyebiliriz bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ama iyi diyemeyiz. Pis. Kaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Leopar said: hadise sadece dopaminse onu cikolatada salgilatiyor, sadece sigara degil gelecekte parkinsona (dopamin eksikligi) yakalanmamaksa amac cikolata yiyin abi sigara iceceginize ;) evet tamda ben dicektim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara aynı zamanda ömrü de kısaltıyor.. parkinson ileri yaşlarda görüldüğüne göre, bu adamlar bu bulguya nasıl ulaştılar? 11 bin kişi de o yaşa kadar yaşadı mı yani? sürüncemeler silsilesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 nargilede aidsi onluyor abanın gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara baya bir işe yarıyor yahu ne bilim..yemek üstüne içince çok işe yarıyor mesela sabah vapurda çayla...o kadar işe yarıyorki otobüs beklerken fln ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 phillip morris fonlamış bu araştırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dogmeat'e katılmamak elde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Abi parkinson ve alzheimer en kötü hastalıklar. Ama ben sigaradan hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara içerken space time continuum unu bend edebiliyorum,zaman daha cabuk geciyo bariz.Cumle cok leş oldu farkindayim ama daha duzgun ifade etmeye yetemedim.neden? cunku sigara icmiyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ayrıyetten sigara zayıflatıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 onu kanitlayamadim daha = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 zayıflatmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara icen dostlarımın kendilerine guvenleri tam ve cok saglıklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigara çok yemek yememeni sağlıyor. o yüzden zayıflatır diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sigarası vücut sağlığına zararlı,ruh sağlığına yararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eet sigara alzeimiri onluyo cunku alzeimer olcak ya$a gelmeden gidiosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 @DogMeat sana +974516168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sigara içenlere bir avunma yöntemi daha çıkmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar