Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bir hafta daha Chuck yok. Pati'ye hizmet olarak geçen bir kaç ayda çıkan Chuck miniserisini upload ettim sizin için. Çizgiroman bu arada. İngilizce. Buyrun: https://www.wuala.com/Museifu/Misc/Chuck?key=fTeSUlA1nmnG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 chuck hızlı dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 anam kaplan bi de sarah do you love me daha çok var üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hayır,şu yeni tipe kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ACTIM BAKTIM YOK! HALA BEKLIYORUM OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu aksam yayinlanacak amerikada. yarin cikar burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bugün arkadaş hatırlattı bana, dedim şimdi bi sürü bölüm birikmiştir uzun zamandır indirmiyordum meğerse olimpiyatlar yüzünden 3 haftadır yokmuş. neyse bugün çıkmaz zaten yarın gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 son bölüm off ben çok üzüldüm chucka ya. ve sam çok garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yine süper bölüm. Casey adamım ya, bir sen bir de Jack Bauer. (tu) Müzikler de süperdi. - John doesn't talk much AHAHAHA :D Chuck'ın casus, Sarah'ın carebear olmaya başlaması süper oldu. Chuck süper bir casus olacak gibi. Casey'in dişini çekti yahu. Rol kesmek desen aktör gibi. Yalancılıktan error verip isyan edene kadar tabii. Sonda en kral yalancı sensin diye ayarı alması çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 LOCTATED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 artik casey icin izliyorum diziyi. Chuck / sarah olcak mi olmayacak mi gerginligi acaip baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sarah ölsün bi zahmet. yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 la trailerdeki "sarah, do you love me?" yoktu bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 CASEY ADAMIMSIN YA Sonda chuck a verilen ayarlar fenaydı. Güzel bölümdü, ama ben hannah da daha büyük potansiyel görüyodum. Düşündüğümden erken bitti ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ajan çıkar oda garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hannah çıkmasın ya diziden daha. Ayrıca keşke vursaydı Chuck Shaw'ı yada en azından flashlasaydıda dövseydi fln. Çok pis sinir oldum Shaw'a bide Sarah gitti buna verdi. Ölsün ya Shaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Brigand said: la trailerdeki "sarah, do you love me?" yoktu bölümde? o trailer önümüzdeki bir kaç bölümün trailer'ı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ozlemisiz be. ama chuck cok cabuk degisiyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahuashduahs. süperdi bu son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sam ne yaaa... tamam samantha falandır da, yine olmamış yine olmamış. kendi kötü bi isim zaten üstüne sam kısaltması ne... travesti çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o....pu (bu parçanın kime gittiğini anlayan anladı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hannah !!! ya bişi olsun hannah chuckun ajan olduğunu öğrensin sonra tekrar dönsün chucka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar