numberten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dakikada 721 kere ile dünya 1.siymiş amcam. Bu hızı başka bir bölgede düşündümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 amcamız çok abazaymış küçükken çok pratik yapmış öyle diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Oooow hayran kaldım böyle salak görmemiştim, birde belge almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: CAN YOU IMAGINE sitting next to him and the end of a play?!! yorumlar güzel :D çok boş beleş bi insanmış kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 izlenilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ÖH ama ahuıea ritm falan tutuyo arada, kollar zaten dev gibi olmuş tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 öehhh o ne beee :D helal amcama, guines rekorlar kitabına mı girmiş napmış? boş beleş diyonuz ama oraya girince parayı da baylılıyor bi güzel .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 numberten said: Bu hızı başka bir bölgede düşündümde :D seni tokatladığını düşündüm de offf.. tokat manyağı olmak bu herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oha nası ya cok merak ettim nası saymıslar acaba adamın 1 dakikada yaptıgı el cırpmayı nası hesaplamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 adama bak ya saniye de 12 lez el çırpıyo ama ne boka yarıyo onu anlamadım acıkcası adam harbi salatalıkmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dünyanın en gereksiz vasfı sanırsam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oper said: numberten said: Bu hızı başka bir bölgede düşündümde :D seni tokatladığını düşündüm de offf.. tokat manyağı olmak bu herhalde.. ahahah cinsel münasebet içeren bir tokatlama aklıma geldi :D dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 16. saniyeden sonra alttan biri el uzatıp çırpıyomuş gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 isiniz gücünüz belalti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ii de zaten rekorların çoğu gereksiz oluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 numberten said: Bu hızı başka bir bölgede düşündümde :D kıvılcım çıkar lan o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 şakşakcıymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gereksiz işlerin video'lu versiyonu gibi olmuş sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 makineli tüfek gibi olmuş arkadaş, her ne kadar gereksiz gözükse de insan vücudunun sınırlarını gözlemlemek için fena değil aslında 6 milyar insandan birisinin böyle gereksiz bir işle meşgul olması. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi adam belgesinide almis bende denedim cok serii cirpabiliyorum ellerimi ufak bir idmanla sanırım egale edecegim bu optimist maymunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 koycan bunlardan 2,3 tane kadın programlarına falan el şaklatmak için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu adam 50-60 yaşına geldiğinde kesinlikle muhtelif ortopedik el bileği probremlerine sahip olacak, belkide opere olması gerekecektir. O kadar da kıskanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ancak bu kadar lüzumsuz bi rekor olabilir. ne rahatsız adammış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ama super cirpio hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende dunyanin en uzun sure iseme rekorunu kirdim biraz once 60 sanie falan surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar