Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın abicim forumunuzu

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Horece nin tepkisi affedilemez bence. Her çnüne gelen kafası atıp küfür edebilse foruma sövebilse burasını hali gçeilmez olurdu. Eğer yaptırım gelmez ise herkezin aynı davranışı yapmayahakkı dpğacaktır. Burasıda demokratik bir forum. Kuralları var. Ayıp yani
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
Horece nin tepkisi affedilemez bence. Her çnüne gelen kafası atıp küfür edebilse foruma sövebilse burasını hali gçeilmez olurdu. Eğer yaptırım gelmez ise herkezin aynı davranışı yapmayahakkı dpğacaktır. Burasıda demokratik bir forum. Kuralları var. Ayıp yani

sizlerin ne affedilemez davranışlarınız, ayıp yaptıklarınız var,
gelip burda horace'a mı "ayıp yani, affedilemez" felan diyorsunuz.
ilginç.

her önüne gelen kafayı bulup birileriyle dalga geçip arkasından konuşma hakkı var da,
horace'ın kırk yılı başı kafası atıp küfür edince mi burasının hali geçilmez oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

Seninde ne olaylarını biliyoruz bone. nedir bu tertemiz insan görüntüsü çizme derdi?

Hangimiz tutupda ben bu forumun şöyle deböylede yapayım. Sizide şöyle yapayım demiştir?

Sonrada aynı şekilde devam etmiştir foruma kaldığı yerden?

Yok güzel kardeşim bu yanlış bir hareket. bilmem kaç bin mesajın olabilir çok efsane şeyler yaşamış olabilirisn ama bu sana herkezin sahip olduğu eşit kuralları çiğneme hakkı vermez. Okadar. Sende dikkat et yazılarına çünkü saldırı amaçlı yazıyorsun savunucam diye.

Ayrıca bana geçmişte orda burda insanlığıma ettiğin lafları hatırlatırım. Şikayetlerime cvp bile gelmemişti tutup sinirlenme vermiştim bundan aylar önce. İnsanlık budur. Senin söylediğin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:

aslında demek istedikleri:

-horace'e ban gelsin artık onu bu forumda istemiyoruz

admini var modu var artık bu forumun senin istediklerin banlancak diye bişey olsaydı seni mod yaparlardı.bi yaptırım uygulancağı kesindir zaten ama senin de burdan kalkıp "şöyle olsun böyle olsun yoksa bizde yaparız" falan

ayıp yani
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:
zydar said:

aslında demek istedikleri:

-horace'e ban gelsin artık onu bu forumda istemiyoruz

admini var modu var artık bu forumun senin istediklerin banlancak diye bişey olsaydı seni mod yaparlardı.bi yaptırım uygulancağı kesindir zaten ama senin de burdan kalkıp "şöyle olsun böyle olsun yoksa bizde yaparız" falan
ayıp yani

hiç te bile. ne ayıbından bahsediyorsun sen?

Kimse kalkıpbir başlıkda gülüp eğlendiğim espirileri okuduğum yada komikmiş bu diye düşündüğüm için küfür edemez. Horece kim oluyor da bu hakka sahip oluyor sorarım sana? Sana yapılsaydı aynı davranış kalkıp aynı soğuk kanlılıkla burda ahkam kesemezdin. Kimsenin kimseye çatır çutur küfür etmeye hakkı yoktur hocam. İster anla, ister anlama.

Ha bu arada ben banlansın demiyorum ama tutupda bu yaptığı yanına kar kalırsa hoşuma gitmeyen her başlık için kalkıp küfür etme hakkına sahip olucak kimsede birşey söyleyemez. Ayıp olucak olan bu olur zaten. Bu benim kişisel fikrim, forum hakkım. Anlamanız dileğiyle
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şeye dönmüş yalnız, ortada bi gruplaşma varmış da, sırf o gruba muhalefetlik olsun diye saçmalamaya dönmüş.
Bu topiğin AREA MASTERZ'dan hiçbi farkı yok, tabii ki millet gelip dalgasını geçicek. Kaldı ki hep böyle oldu buralar, sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmanın anlamı yok mutlaka herkesin bi vukuatı olmuştur.
Hem bu konu böle "skerim" diye diil de başka, daha ciddi ve mantıklı bi yazıyla açılsaydı gelip dalga geçen çok da kişi olmazdı.

Ha bi de, ALKSJFLASKJFALSFKJŞASKLFŞAKLJFDASLKj horas'tan böyle bi konu beklemezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
Seninde ne olaylarını biliyoruz bone. nedir bu tertemiz insan görüntüsü çizme derdi?

Hangimiz tutupda ben bu forumun şöyle deböylede yapayım. Sizide şöyle yapayım demiştir?

Sonrada aynı şekilde devam etmiştir foruma kaldığı yerden?

Yok güzel kardeşim bu yanlış bir hareket. bilmem kaç bin mesajın olabilir çok efsane şeyler yaşamış olabilirisn ama bu sana herkezin sahip olduğu eşit kuralları çiğneme hakkı vermez. Okadar. Sende dikkat et yazılarına çünkü saldırı amaçlı yazıyorsun savunucam diye.

Ayrıca bana geçmişte orda burda insanlığıma ettiğin lafları hatırlatırım. Şikayetlerime cvp bile gelmemişti tutup sinirlenme vermiştim bundan aylar önce. İnsanlık budur. Senin söylediğin değil.

tertemiz insan görüntüsü sikimde bile değil.
dotada oturup forumdaki insanları çekiştirip duran kişilerin bana yapıştırdığı laflarla, o dedikleri tarz saçmalıklardan olmayacağım için, umrumda bile değil.
ben kendimi biliyorum, bir tek kendinizi über, diğer herkesi kötü adam sanmayın.

gördüğünüz gibi sadece ben patlamıyorum, horace'ı bile patlatmışsınız.
sonra gelip burda haklı olmaya çalışıyorsun, çalışıyorsunuz, o daha komik.
dotayla forumu bir tutmayın, ensenizi açıkta bırakmayın.

zydar, you sux, i rule diyerek mesajımı noktalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne şiddet ne celal ya? Areamasters konusuyla aynı kalitede bir konu bu. Hepimiz yas mı tutacaktık? Adam küfür etmiş(şakasına falanda değil), tabi ki ya ciddi biçimde "güle güle" denilecek ya da dalga geçilecek.
Bone said:

ben kendimi biliyorum, bir tek kendinizi über, diğer herkesi kötü adam sanmayın.

zydar, you sux, i rule diyerek mesajımı noktalıyorum.

Bu nedir ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah kahretsin dedirtten cinsten..

Kız arkadaş diyorum.
Bu problemlerin temelinde kız arkadaşı olmaması yatıyo bence.
Tezimi hala savunmaktayım.
Bu forumdada belli bir sayıda bayan kullanıcı mevcut
Yani buraya gelip haldır huldur s... bile degil yazabilen bir adam ;

1- hiç kız ortamında bulunmamış ve nasıl davranılacagını bilmiyordur.
2- hayatında hiç kız arkadası olmamıştır olmuşsa bile olmamıştır.
3- bu insanı sanal ortam s.. miştir.
( senin agzından konusuyorum bak )
Beyni oyundan ve 10011101101 codelarından öteye gidemiyodur.

Bonecrusher.Beni rahatsız ediyosun..
Sadece beni degil küfürlü,ezik,kompleksi tavırlarınla herkesi bir parça rahatsız ediyosun.
Bu ezik,kompleksi tarzın asabımı bozuyo.
Yani illa banlanıcakmısın sen ?
Napalım imzamı toplayalım abicim.

Yani Popeye'ın tarzıyla yaklaşmıcaksın artık sana.
açık açık sktirol git diceksin..Sen bundan anlıyosun.
Bana "sen mi karar vericeksin gidip gitmeme" gibi ağız oyunları yapmayada çalışma..

Sen sorunlu ve hasta bir çocuksun abicim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...