Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Tartışma üzerine kaynak araştırması yaptım d: said: How long do crows live? In the wild, the average life span is 7-8 years. In captivity, crows have been known to live up to thirty years. http://www.fairharbor.com/fhca/ca2406mosqcrowsfaq.htm Daha bilimsel bir bilgi buldum: http://genomics.senescence.info/species/browser.php?type=5&name=Corvus Burdakilerin 1 tanesi dışında hepsi 25 altında. En uzunu 69 yıl o da kuzgun ( "raven" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=103234 İşte efsane papağan R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Muhabbet kuşları çok iyi bakılırlarsa 15-20 seneye kadar çıkıyor ömürleri. Hastalıktı, depresyondu, şuydu buydu derken normal bir muhabbet kuşu ortalama 8-10 sene arası yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 benimkisi 8sene yaşadı öldüğünde çok üzülmüştüm ya :/ sanki arkadaşım öldü amk ne ağlıosam o kadar. Yalnız ilginç olan benimkinin rengi çok enderdi hiç bulamıyorduk aynısından.Deprem olunca 1 hafta sonra yazlıkta balkona kondu kafesi açtık içine girdi tıpatıp aynısı ölenle sonra 4 sene baktım hiç sevdirmedi kendini çok yabaniydi hiç alışmadı bize.Sonrada taşınınca birinde kaldı alamadık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_%28parrot%29 http://www.anenglishmanscastle.com/images/churchill.gif ölmemiş , harbiden gerçek efsaneymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Benim kanarya 13 sene yaşadı.Yaşlılıktan öldü kronik astımı vardı.. Ciddiyim =)) Ama annem her gün marul,yeşil elma,haftada bir yumurta sarısı,vitaminli yemler bilmem ne veriyodu.Hayvanın beslendiği kadar kimse sağlıklı beslenmedi bizim evde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 oha 13 yıl mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bnm muhabbet kuşum 8 yaşında şuan, hala da yaşıyo maşallahı var :D muhabbeti de ii, aç bi 70lik otur konuş sabaha kadr :D o derece ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bizim muhabbet kuşu sigara tiryakisiydi 2 yaşında akciğer yetmezliğinden vefat etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuhalhanim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 benim muhabbet kuşum çok güzel konuşuyor 14 yaşında ama gözleri kör oldu ailecek çok üzülüyoruz :( sizlerinde kuşunuzun başına böyle bir durum geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bizim kuş ötmeyi bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 zuhalleri seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuhalhanim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 konumuz muhabbet kuşları sadece.. seviyeli olalım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 pardon tutamadım kendimi =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 zuhalhanim said: konumuz muhabbet kuşları sadece.. seviyeli olalım lütfen.. bizimkinin de muhabbeti iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 rahat bırakın lütfen zuhal hanımı. zuhal hanım özelden devam edelim kuşunuzla ilgili sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 12-13 sene yaşayanını duydum ben.. benimkiler en fazla 2 sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2-3 sene çok az bi kuş için. napıyorsan artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 benim anaokuluna giderken aldigim kus hala yasiyor. gecen ay 2. yasini doldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bizimki 25 yaşında torun bakıyor emekli oldu geçen sene maaşı bağlattık bağkurdan yemini suyunu kendi alıyor bir de hizmetçi tuttu kendine takılıyo valla hayat bizim kuşa güzel bu arada noktalama işareti kullanmıycam bir süre bakalım mesajlarım ne kadar anlaşılmaz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuhalhanim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 25 yıl mı? şaka mı yapıyorsunuz ciddi miniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gayet ciddiyim. bağkur maaşıyla kredi çekip araba aldı geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kargaysa 200-300 yıl yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Muhabbet kuşları 20 yaşına kadar yaşayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuhalhanim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 teşekkürler Vargath senin kuş araba aldı öylemi dikkat etde çarpmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar