Luinir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tarih: 25 Kasım Pazar Yer: Avni Aker Saat: 19.00 Zor maç olur, 3 ihtimalli maç olarak görüyorum ben bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zor maç.hep teknik direktör deiştiren takımlara denk geliyoruz en kötü beraberlik diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 haftanın bankosu trabzon bence.. carrusca yı oynatmadıgı surece bu takım adam gibi oynamıyacak ve bu macı da hayatta kazanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 deplasmanda olmasi isi zora soksada 1-2 gs alir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 rLx said: haftanın bankosu trabzon bence.. carrusca yı oynatmadıgı surece bu takım adam gibi oynamıyacak ve bu macı da hayatta kazanamaz Carrusca konusunda şaka yapıyorsun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 rLx said: haftanın bankosu trabzon bence.. carrusca yı oynatmadıgı surece bu takım adam gibi oynamıyacak ve bu macı da hayatta kazanamaz Carrusca'yla facebook'tan mı tanışıonuz?Nedir bizim bilmediğimiz bu çocukta olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 galatasaray'ın yenilgi alması "gereken" deplasman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu haftadan sonra galatasaray üst üste zorlu maçlar oynicak gs alır diyorum beraberede bitebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Zor maçlarda çok yan çiziyoruz,bu deplasmandan iyi bir oyunla galip dönersek güzel moral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bir fenerli olarak gönlüm TS kazansın diyo ama büyük ihtimal gs alıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zannetmiyorum o maç berabere bitecektir.ama bitmesse gs kazanır bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 BulletRide said: Carrusca'yla facebook'tan mı tanışıonuz?Nedir bizim bilmediğimiz bu çocukta olan? oynamayı biliyo ve zeka var adamda.sadece sürekli oynamadığından,kondisyonu yetersiz.ardadan pek bi farkı yok bence.hatta solak olması ve sert ortalar açabilmesi avantaj. lincoln yoksa yine,arda göbekte carruscada solda oynaması gerekiyor.yoksa zor alırız bu maçı.. tahminim 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kazanmamız lazım bugünkü sonuçlardan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yarın trabzon kazanırsa , liderlik gider Kadıköyde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sivas yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 en kötü 2.devre gider sivas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Kayseri yener bu hafta sivas ı , haftaya deplasmandada işleri zor çöküş bekliyorum sivasdanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 fener hariç herkes göçeek yani 2 hafta içinde..iyiymiş =) bence berabere maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gassaray alır 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 banko trabzon hatta bol gollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Trabzon kaç haftadır bu maça hazırlanıyor; Galatasaraylı olarak 1 puana razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar