Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya UFO lar gercek ama savasin sonunda IC yetmediginden yatmis proce yaaaaaaaaaaa yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 amerika'dan gelen bir tehdit mektubunu mecliste okuyor hitler ve mektup şu şu ülkelere saldıramazsınız gibi ifadeler içeriyor. meclisin ve hitlerin tepkisi için buyrun izleyelim. çok gülüyorum her gördüğümde ya ahae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Haha iyiymiş. Devamı yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 malesef yok. nat geo da yakalamak lazım böyle şeyleri genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bu wideo verilmişti hatta traji komik olarak saydığı ülkelerin hemen hemen hepsine savaş açtı almnya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Savaş açsa iyi, "Dokunmayın lan" denilen o listenin yarısını da doğrudan işgal etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totenkopf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben aslında bu video daki tutum yüzünde adamları seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Tutmasalar listeyi tamamlayacaktı şerefsiz, birde gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 gulucek tabi :3 ben orda olsam bende gulerdim adamalr kasip liste yapmis suna suna suna saldirmiycan ehaha inadina dalar insan ki adolfda bunu yapmis heralde :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yahu böyle konusmaları var mı bu adamın baska komik? :D Süpermiş yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kusura bakmayın,konu dışı olucak ama: O dış ses,Simpsons'tan mı? Acayip benzettim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mumu said: amerika'dan gelen bir tehdit mektubunu mecliste okuyor hitler ve mektup şu şu ülkelere saldıramazsınız gibi ifadeler içeriyor. meclisin ve hitlerin tepkisi için buyrun izleyelim. çok gülüyorum her gördüğümde ya ahae ya hitler yanlısı deilimdir hatta hiç sevmem ama amerikayla böyle dalga geçmesi süper olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bence öyle bir mektup yazmak çok zekice bir hamle. Düşmana hedef göstermişler doğrudan ve çok iyi tahrik etmişler. Bu da Almanların hareketlerinin tahmin edilebilir düzeyde kalmasını sağlamıştır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 alakasi yok listede olmiyan ulkeler almanyani nzaten isgal edemeyecegi ulkelerdi :P almanayanin teknik oalrak saldirabilicegi her ulke var o listede nasil hedef bu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 İtalyaya saldırabilirsin var orda ortagını yersen bisi demem demis amerika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nazileri sevmem ama gulmekte hakli adamlar listenin kendisi komik zaten dikkat ederseniz bazi maddelerde ozellikle dagiliyo adamlar liechestein felan eh be roosevelt kasip o listeye onuda koydurmussun ya yani akil mantik aliyomu abi mesela tek liechestein icin koca wehrmachtimi hareket ettirecem isgal ettikten sonra orayi toptan satsam yaptigim savas harcamasini karsilamaz zaten obur turlude eger ben kalkarda yarin oburgun o listedeki ulkeleri isgal etmeye kalkarsam fransa belcika hollanda ingiltere hede hodo liechesteinida citir cerez niyetine alirim yani dusunsenize butun avrupayi almis almanya ama liechestein tam ortasinda boyle ciban basi gibi duruyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hehehe bu amerikalılar komik adamlar hitleri bile güldürmüşler ki bende güldüm yani o listeye :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o kadar da komik değil, sonuçta adam listeyi az daha tamamlayacakmış. Amerikalılar komik değil ileri görüşlü diyebiliriz bence... Belki de elinde liste olunca Hitler daha hırs yapmış olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nazileride hitleride severim.. Hayranım, napayım çocukluktan , içten gelen bir şey... Ama Hitler durdurulmasaydı mutlaka kendi kendini bitirirdi, bir şekilde başarıya ulaşamazdı tahminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu arada ben şu video yu göremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 video yu bende goremedim :( hitler sadece 1 hata ypati oda kendi anlastigi birlikte is yaptigi dostu rusyaya saldirarak o hatayi yapmasaydi bu gun heralde insanlar marsa 5-20 sehir kurmus ve saman yolunu asmis olacaklardi sadece yahudileri katletmesininde bi sebebi olmali o kadar irk arasinda... hitleri de severim stalin i de 2 side cok kotu durumdaki ulkeyi alip cok buyuk guce tasidilar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 cengizhan11 said: hitleri de severim stalin i de 2 side cok kotu durumdaki ulkeyi alip cok buyuk guce tasidilar(tu) Hitler'e sempatim oldu zaman zaman Ama Stalin'den tamamen nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benim hiç bir siyasi insana ilgim olmadı şahsen Atatürk dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 listeye çek atmış bence hitler fransa -check- belçika -check- ... .. . o yüzden vermişler listeyi hehe kazanan kim olursa olsun 2 dünya savaşı büyük güçlerin yanlış kullanımının en büyük örneğidir bence, fransanın ön görüsüzlüğü, almanların hırsı gb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 video nun linkini alabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar