NoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Arkadaşlar dershane okul fln derken spora gidecek zaman bulamıyorum bunun sonucu olarak göbek bağladım bu konuda sizden yardım istiyorum(belki doğru yere açmadım ama)bana önerebilceğiniz evde yapılacak ve kilo+kas yaptıracak bazı egzersizler yada şeyler söyler misiniz bahsettiğim şınav mekikden daha fazlası hatta bi programda olabilir yada bi alet olabilir tabii koşu bandı gibi değil aklımda boks için herhangi bişey var hem çalışırken eğlenceli olur tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Not:Koşu bandı gibi büyük ve pahalı şeylerden ziyade daha ucuz ve az yer kaplayan şeyler teklif ederseniz daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 aman ne komik!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 adet 10 kiloluk dambıl günde yapabildiğin kadar şınav yapabildiğin kadar mekik dışarda koşabildiğin kadar km yiyebildiğin kadar az yemek yapabildiğin kadar çok "el işi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yaş kilo boy ver. ve dumbbell'ların varmı? min 5 kg'lık... yoksa temin edebilirsen güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şınav-mekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben valla evde kovalara su dolduruyordum üstüm çıplak ellerimde eldivenler ile çalışıyordum kovalar üstünde, daha sonra şınav mekiğe falan abanıyordum ve bol bol makarna yiyordum oldukça güzel yaptım üst kısmımı Göğüsler falan çıktı kanat o biçim oldu tabiki 3-4 ay it gibi kastım. Karna hiç çalışmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 adamınbiri said: yiyebildiğin kadar az yemek ölme ama protein ihtiyacını karşıla potasyumunu kalsiyumunu al bal ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 aslında evet o madde vücut yapına göre değişir 90 kilodan fazlaysa az yemek ye 90 kilodan azsan normal yemeğe devam 70 kilodan azsan çok yemek ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 cardiosuz göbek erimen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 RabbiT said: Ben valla evde kovalara su dolduruyordum üstüm çıplak ellerimde eldivenler ile çalışıyordum kovalar üstünde, daha sonra şınav mekiğe falan abanıyordum ve bol bol makarna yiyordum oldukça güzel yaptım üst kısmımı Göğüsler falan çıktı kanat o biçim oldu tabiki 3-4 ay it gibi kastım. Karna hiç çalışmadım ama.Öyle bi tek göğüse abandıysan yamuk yumuk olmuştur senin vücut. Yani çok belirgin olmaz ama karında kas olmadıkça kötü görünür. Sen bu arkadaş gibi yapma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 NoS said: Arkadaşlar dershane okul fln derken spora gidecek zaman bulamıyorum bunun sonucu olarak göbek bağladım bu konuda sizden yardım istiyorum(belki doğru yere açmadım ama)bana önerebilceğiniz evde yapılacak ve kilo+kas yaptıracak bazı egzersizler yada şeyler söyler misiniz bahsettiğim şınav mekikden daha fazlası hatta bi programda olabilir yada bi alet olabilir tabii koşu bandı gibi değil aklımda boks için herhangi bişey var hem çalışırken eğlenceli olur tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Not:Koşu bandı gibi büyük ve pahalı şeylerden ziyade daha ucuz ve az yer kaplayan şeyler teklif ederseniz daha iyi olur evde kas yapman zor. kas için en iyisi spor salonuna gitmen olacak. ancak şişko olmayanların bile evde yapılabilecekleri gayet güzel egzersizler var. ilk akla gelen şınav ve mekik olacaktır. ancak onun dışında sokağa çıkıp ip atlayabilirsin. iyi kilo veridiyor. ayrıca sabah uyandığında az da olsa ip atlaman, metabolizmanı hızlandırıyor, bu şekilde gün boyunca daha dinç oluyorsun ve daha kolay zayıflayabiliyorsun. dumblelarla felan kilo veremessin zaten. onun yerine şu ilkokul/lise'lerdeki egzersizleri uygulayabilirsin. bir de okula gidip gelirken bisiklet ile gidebilirsin, mesafe çooook uzak değilse. olmadı eve egzersiz bisikleti al onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Holy said: RabbiT said: Ben valla evde kovalara su dolduruyordum üstüm çıplak ellerimde eldivenler ile çalışıyordum kovalar üstünde, daha sonra şınav mekiğe falan abanıyordum ve bol bol makarna yiyordum oldukça güzel yaptım üst kısmımı Göğüsler falan çıktı kanat o biçim oldu tabiki 3-4 ay it gibi kastım. Karna hiç çalışmadım ama.Öyle bi tek göğüse abandıysan yamuk yumuk olmuştur senin vücut. Yani çok belirgin olmaz ama karında kas olmadıkça kötü görünür. Sen bu arkadaş gibi yapma ^^ Benim fena değil zaten ya yani göbek falan yok bende bu yüzden kötü durmadı tabi bilemem onu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 dambul (dumbell) ile yeterli kas'ı yaparsın kondisyon için spor salonu kilo vermek için de spor salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bir de düzenli diet önemli şekerli ve hamurlu şeylerden uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 3 beyazdan kaçıcan. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 rus, ukraynalı 3.neydi ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İp atla. Tek başına bile baya faydalı... (İp deyip geçme, birkaç dakikada canına okuyoradamın =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 4. beyazdan dilediğin kadar şırıngala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Birinizde birşeyler bilip yazsanız gam yemicemde herkez sallamış,OM'den msn verirsen yardımcı olurum. 10 senelik prof sporcuyum futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 HELAL AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 KevinLuth said: Birinizde birşeyler bilip yazsanız gam yemicemde herkez sallamış,OM'den msn verirsen yardımcı olurum. 10 senelik prof sporcuyum futbol. salladığımı nerden çıkartıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Tey tey videondan. KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ne zamandan beri hayatımız tek bir görüntüden ibaret oldu? hem sana sormamıştım, ona sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 RabbiT said: bol bol makarna yiyordum Ya çok afedersin de spora abanıp da bol bol makarna yemek nasıl bir cahilliktir :) Makarna karbonhidrat sırf ne diyeyim yani bari başkalarını yanıltmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 spora abanınca ekstra protein ve karbonhidrat alman gerekiyor. bunun için profesyonel sporcular özel gıda tozları kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar