Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aytimania'nın abuk subuk şeylerden siyasi mesaj kaygısı çıkartma sendromu var. brr uzak duralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 suBzer0 said: Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik Neden 2-1lik galibiyet Türkiye'nin galibiyeti olsun ki? O maç da Beşiktaşın başarısıdır, 8-0 da beşiktaşın utanmazlığıdır. FB'nin interi yenmesi de FB'nin başarısıdır Türkiye'nin değil (hoş zaten brezilyanın başarısı olması daha olası türkiyenin olmasından :) ) GS'nin UEFA'yı alması Türkiyenin değil GS'nin başarısıdır. Türkiye'nin başarısı varsa dünya 3.sü olmaktır o da en fazla. Ha bu başarılardan Türk insanı da mutlu olmaz mı? Olur. Ben İnter yenildiğinde FB'ye sevindim gayet. UEFA'da GS'lilerle kol kola sokaklara dökülen günlerce sevinen binlerce FB'li BJK'lı da vardır elbette. Ya da BJK liverpoolu yendiğinde hepimiz valla helal olsun demişizdir. Yine bu galibiyetlerin UEFA kupasının vs ülkeye de tanıtım ya da prestij olarak katkısı vardır elbette. Ama bu durumu değiştirmez, onlar takımların başarısı, rezaletler de takımların kendi rezaletleridir. İster FB'nin CL'de sıfır çekme rezaleti olsun ister GS'nin Tromsö olayı isterse BJK'nın 8-0ı. Kimse duygusal ayağa yatmasın, kendi rezaletini ülkeye yayıp "aman hepimizin bu" diyerek destek aramasın :) Ha ama pankartı da destekliyorum konuya dönersek. Türk medyası kadar kalitesiz ve rezil bir medya dünyada nerede vardır merak ediyorum. Hani ABD'nin bulvar gazeteleri daha kalitelidir heralde. Bu kadar pis bir medyaya böyle bir tavır alınması, nihayet birilerinin sesinin çıkması da gayet hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 BJK'nin utanmazlığı ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bilmem ne demekse?... Cevap verilmemesi gereken yazılar bunlar. Bir reklamda ne güzel söylemiş abimiz "ağzı olan konuşuyor" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 8-0 biten maçtan sonra hala suni gündem yaratma çabaları, hala sağa sola saldırıp kendi derdini unutturmak bana göre utanmazlıktır. Eğer siz bunları yapan adamı idari menajer ya da başka bir sıfatla yönetici kadrosunda tutuyorsanız, ve bu adam bjk'yı temsilen medyaya demeç veriyorsa, sözleri tüm bjk kulübünü bağlar, utanmazlığı tüm takıma mal olur. O reklam çok doğru söylemiş ağzı olan konuşuyor diye... Başta Sinan Engin olmak üzere, yöneticileri ve tarihi hezimet boyutundaki bir skordan sonra bile forumda ve stadta hala böyle üste çıkmaya çalışan taraftarları çok güzel betimliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 subzero çok komik adamsın yav. sanki takımının yüzlerce başarısı var da fb kim falan diyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 toggie nin entry sini okuyunca anladım, apache hepimizin bildiğini varsayarak girmiş konuya :) medya utanmaz, medya pis, medya kaka diyor şimdi herkes de, medya kazananın yanındadır. medya 2003 te bjk nin yanındaydı mesela. şimdi fenerbahçe gR@L medyaya göre. ayrıca şöyle birşey var, beşiktaş 8-0 yenildi diye niye utanayım ki ben ? yiğit özgür ün kısa hikayesinde gibi hissettim kendimi. cidden doğru holy nin dediği, madem 2-1 türkiye nin başarısı verin bize 3 puanı grup birincisi çıkalım bari. rewendor a da +1 buradan. siz tutamayacağınız sözler verirseniz (paf takım mesela), saçma sapan konuşursanız (adamlar acımıyor bile, utanılacak bir skor değil bu), "ağzı olan konuşuyor" da denir, her bişey de denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sanırım sadece BJK'liler bu kadar hazımsız. Biz 0 çektiğimiz sene gayet de kaldırabildik bunu. Yeri geldi başımızı öne eğdik, yeri geldi milletle beraber dalga geçtik ama gidip de "Türkiye'nin takımıyız biz türkiye'nin rezaleti bu acımızı paylaşın böhühü" demedik. Ertesi sene daha iyisini yapmak, bu başarısızlığı unutturmak için yeni transferler yaptık, daha iyi oynamaya başladık ki o seneden beri yükselen bir grafiğimiz var CL'de. Beşiktaş ve Beşiktaşlılar ise birilerine çamur atıp, ağlayıp huzur bulmaya çalışıyor. Üzülmeyin arkadaşlar. Umut edelim 9-0 gelmesin seneye. Zira Beşiktaş takımı ve yönetimi bu kafayla daha çok üzücek taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Biri hazımsız der biri utanmaz. Kardeşim siz burda açılan başlığın farkında mısınız? Konu vatan gazetesi özelinden, medyaya açılmış bir pankartın istenirse nasıl farklı şekilde servis edilebileceğidir. Bunun eleştirisidir. konu burdan 8-0 a yok hazımsızlığa yok gözyaşına geliyor. Üzülmeyin kardeşim bjk için çokda tın. sizden ne gözyaşı ne taziye bekledik. İstiyosanız makaranızıda yapın, aklı başında bjk'lilere dert değil ki. Zira sanki sizinkilerin mazisi pak, alınları açık. Herkesin var kendine göre bi falsosu. Buraya daha evvelde forza'nın girişindeki yazıyı yapıştırdılar şimdi aramak istemiyorum kolayında olan biri yapıştırsın tekrardan. Burda gereksiz yorum yapanlarda iyi okusunlar baştan sona o yazıyı. Çoğu Bjk'li aşağı yukarı öyle düşünüyordur. Ha ama siz hakaret etmek için yer arıyorsanız orası ayrı. o zaman zaten nedene gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yazdıkların iyi güzel. Ufak bir sorun var ki konuyu bu hale getiren de Beşiktaş taraftarı sanki biraz :) Edit : Hazımsız, hakaret değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paf takımının, basitretsiz yönetimin veya beceriksiz bilmem kimin liverpool maçıyla ne alakası var ayrıyetten. Bütün o patırtının, yönetimin beceriksiz ve iş bilmezliğinin faturası zaten gerekli yerlere çıkarıldı sivas maçında. Bu konuyu daha deşmenin anlamı ne? 8-0 dan sonra gelişenlerde hata bjk taraftarının değil bu topikte aslında konuşulması gerektiği gibi bütün bu soytarılığa yol veren medyadır. zatende o pankartlarlada bunun için açılmıştı. Ha bunu konuşacaksak konuşalım yoksa gerisi kitlenen diğer konularda zaten tartışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 + medyanın öyle pankartın birazını göstermek gibi bir hakkı yok yukarda bi arkadaş demiş siz öyle pankart açarsanız medya da öyle yapar fln ha adam gibi haber versinler ya da hiç haber yapmasınlar yok öyle çarpıtma vs ayıptır yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hazımsız = Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Rewendor said: 8-0 biten maçtan sonra hala suni gündem yaratma çabaları, hala sağa sola saldırıp kendi derdini unutturmak bana göre utanmazlıktır. Eğer siz bunları yapan adamı idari menajer ya da başka bir sıfatla yönetici kadrosunda tutuyorsanız, ve bu adam bjk'yı temsilen medyaya demeç veriyorsa, sözleri tüm bjk kulübünü bağlar, utanmazlığı tüm takıma mal olur. O reklam çok doğru söylemiş ağzı olan konuşuyor diye... Başta Sinan Engin olmak üzere, yöneticileri ve tarihi hezimet boyutundaki bir skordan sonra bile forumda ve stadta hala böyle üste çıkmaya çalışan taraftarları çok güzel betimliyor kimse Sinan Engin'in veya yönetimin demeçlerinin arkasında değil , arkasında olmadığını zaten sivas maçında herkese gösterdi. kendini bilmez insanların söyledikleri ve yaptıkları tüm camiyaya mal edilmemesi gereken şeyler , hele hele büyük Beşiktaş taraftarının bunda suçu yok denicek kadar azdır.2003 yılından beri lider olmayan takımın hala her maçına gelerek , taraflı veya tarafsız herkesin beğenisini toplayarak takımı destekleyerek , sevinmek için sevmediğini her fırsatta tekrar tekrar göstererek bu takımı destekleyen taraftarın bunda suçu nedir? Utanmazlık olarak bahsettiğin olay hani Fenerbahçe şampiyon olamayınca aziz yıldırımın istifa etme tripleri filan di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bugun okudum bıryerde bejeke nin borcu 40 kusur mılyon dolarmıs 40 mılyoncugu tüpçüye.Bu başkan ömrünün sonuna kadar kalır bejekede bu gidişle,hayır adam bjk para kazansın dıyede ugrasmıyor,eskıden fenerbahcenınde baskanlarına borcu yuksekti ama sonunda yıldırım cıktı geldi,takım kendını cekıp cevırmeye basladı(stad,fenerium,yıldız transferleri vs) gerekırse yıldırımıda yollayabılır.Ama bu tüpçü başta enginde yanında oldukça daha çok 8-0 lar ve hazımsızlıklar görürüz.(inşallah ben yanılırımda çıkışa geçer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İhan Kalkavan'ın bu konuda tek bir cümlesi var " para işi en kolay iş , borçlar kapatılır kulübün yeni yönetime borcu olur değişen birşey olmaz" kaynak: Kendi ağzından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 öncelikle şu lpool maçı hakkında konuşayım. subzero'ya komiksin falan demişiniz zaten daha ötesini söyleyecek zekayı da göremiyorum sizde. @holy: medya olarak bakıyoruz konuya, sen veya ben değil. medya o maçı türkiyeye mal etti, bu lafın neresi yanlış? 8-0'lık yenilgi evet dalga geçilecek bi skor. kimsenin sizden çıkıp bizimle dertlenin gibi bi isteği yok, olmaz da. ilk maçı türkiyeye mal etmiş basın 8-0'dan sonra oyuncuların gözlerine bant çekecek kadar utanmaz. bir yazı vardı forzabesiktas.com'da, "bu adamlar tecavüz mü etmiş, insan mı öldürmüş, hırsızlık mı yapmış" benzeri cümle kurmuştu. bu pankart da bütünüyle bakıldığında medyayı hedef alıyor ama medya o kadar terbiyesiz ki o kadar çirkin ki onun bile yarısını alıp bu pankart futbolculara diyor. tersliği hala göremiyor musunuz? buna rağmen alttaki alıntıda yazılanı gerçekten üzülerek okuyorum. Cintonik said: sen öyle pankart açarsan medyaya medyada ole maymun eder seni.haketmişler. pankartı toptan göstermezsin ama yarısını gösterip taraftarla futbolcuyu birbirine küstürecek kadar ileri gidemezsin. gerçi gitmiş işte, o kadar kalitesiz bi milletiz. neyse tabi benim laflarım görmezden gelinir, arkadan emzik bebe ağlama lafları gelir eğlenir gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yahu knoxville lütfen şu ilk sayfayı oku bi ya. İyice bir oku sindir. Subzero'nun mesajını 3 kere oku. Medyadan girip ucunu bize dokundurarak laf sokmuş adam bariz. Madem medyayı kötülüyorsun da, neden medyanın ağzıyla gelmiş burda "Türkiye'nin başarısı, Türkiye'nin utanmazlığı" diyosun. Bu mu senin medyaya tepkin? Madem medyayı sevmiyosun medyanın ortaya attığı laflarla savunmayın kendinizi lütfen komik duruma düşüyorsunuz. Medyanın ne kadar kötü, taraflı, tutarsız olduğu konusunda hemfikiriz zaten ben o konuda hiç bir şey söylemedim. Medyaya tepkiliyiz diyerek bir yandan medyadan alıntı yaparak tartışmayın. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben türkiyenin yenilgisi demiyorum. beşiktaşın galibiyetiydi medya türkiyeye mal etti, şimdi o medya yenilgiyi beşiktaşın utanmazlığı diyor. ben bunu da türkiyeye mal etsin demiyorum ki... konuya dönelim, o pankart vatan gazetesinin gidip futbolcuların gözlerine siyah bant çekmesine tepki. özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yahu medya nasıl türkiyeye mal etti onu bir anlatın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya siz neden bahsediyorsunuz? yine konular uzatılmış çekilmiş asılmış sağa sola 8-0lık yenilgiden sonra çok şerefli medyamız beşiktaşlı futbolcuların gözlerine siyah bant çekip yayınladı evet futbolcular kazma olabilir yeteneksiz olabilir ruhsuz olabilir. ama bu adamlar tecavüzcü değil, hırsız değil, katil değil. böyle birşey kabul edilemez. ve bu yüzsüzlüğe verilen tepkiye burada gelip laf edenleri de anlamıyorum. 8-0'lık yenilgi varsa bu beşiktaşındır. bunun eleştirisini de yaparız, futbolculara da küfrederiz ama başkasının tutup da futbolcularımıza bu tür damgalar vurmaya hakkı yok. herkes işine baksın bu kadar mı fanatikleştik? bu kadar mı medyanın yaptığı bu iğrençliği gelip de sırf beşiktaş taraftarına laf sokayım diye savunacak duruma geldik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 suBzer0 said: fizban said: ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ? Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik @Holy tekrar tekrar okudum mesajımı , sonra başkalarınada okuttum okulda acaba bendemi anormallik var diye. Ben bu mesajda sadece medyadaki çelişkiyi ve 2 yüzlülüü anlatmak istemiştim , rakiplere filan mı sataşmışım burda veya size filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 suBzer0 said: yukardaki mesaj bana ait.. Arkadaşın accountu ile yazmışım pardon.. kendi acc inle yazıp sonra arkadaşının accountla girip. evet abi haklısın artı rep mi yazıyorsun kendine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 cemad said: 8-0lık yenilgiden sonra çok şerefli medyamız beşiktaşlı futbolcuların gözlerine siyah bant çekip yayınladı evet futbolcular kazma olabilir yeteneksiz olabilir ruhsuz olabilir. ama bu adamlar tecavüzcü değil, hırsız değil, katil değil. siyah bant sadece kötülere değil mağdurların veya kurbanların da gözüne çekilir. o anlamdaydı bana göre o espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben 8-0 ile ilgili acmadım konuyu donup dolasıp gelmis büyük rezillik yasandıgı icin unutulmasıda zor olacak ancak amacım medyanın bazen nasılda carpıtıp okuyucunun eline verdigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar