Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bende bu gitti gidiyordaki elemandan aldım.Bakalım beklemedeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 daha çok az oynayabildim..açıkçası güzel oldu türkçe oynamak.ama menülerde herşey türkçeye çevrilmiş tabii hiçbişi anlamıosunuz eheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Almanya'da nerden alabilirim Türkçe versiyonunu fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mirage said: Almanya'da nerden alabilirim Türkçe versiyonunu fikri olan var mı? Bir teorim var EA den Digital distribution şeklinde al warez olarak türkçe versiyonunu indirip mini-image kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 D&R'ın sitesinden sipariş ettim acaba şu "tedarik sürecinde" ibaresi ne zaman kalkacak merakla bekliyorum içimizde patlamaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Aha. Almanya'da satılan versiyonda üç dil desteği varmış. Almanca, Türkçe, Rusça. Of süper. Forumlarda Almanlar ağlıyor niye İngilizce yok Türkçe var diye haha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 onlar da bir tuhafmış. asıl sormaları gereken "neden rusça" olması gerektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cd- said: D&R'ın sitesinden sipariş ettim acaba şu "tedarik sürecinde" ibaresi ne zaman kalkacak merakla bekliyorum içimizde patlamaz inşallah. millet sömürdü d&r'ı söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bone said: onlar da bir tuhafmış. asıl sormaları gereken "neden rusça" olması gerektiği almanya'da türkler kadar, belki de daha çok kökeni eski sovyet ülkelerinden olan insan vardır. mirage daha iyi bilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 uu geldi elime sabah sabah yurtiçi kargo hehe :) birazdan evden çıkıcam ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gittigidiyor'dan aldıgım Crysis geldi..Tamamen orjinal Aral'ın getirmiş oldugu crysislerden..Bandrollu vs vs.. güvenle alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dün akşam8 civarı cevahir deki mavi bilg. de sorduk ay sonu gelecek dediler. bi kat yukarıdaki D&R'a baktık vardı aldık. En az 2 tane daha vardı raflarda. Ayrıca CE'den de vardı birkaç tane. Hala arayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Eternal said: Gittigidiyor'dan aldıgım Crysis geldi..Tamamen orjinal Aral'ın getirmiş oldugu crysislerden..Bandrollu vs vs.. güvenle alabilirsiniz. Valla dedigine geldik biz de Sailor'la o adamdan aldik en sonunda Eternal, bu aksam veya yarin gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 almanyada 6 milyon kişi rusça konuşuyo bonecum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ankara alabilen var mı?Varsa nereden aldı?Ona göre en geç yarım saat içinde cevap verirseniz bende hemen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben de aldım sonunda. şimdi bir de agp 1950GT alıyorum biraz sonra 2. el. sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 antalyada arayan varsa lara d&r'da bulunabiliyor oyun, yumulmak istiyorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Silphatos said: ben de aldım sonunda. şimdi bir de agp 1950GT alıyorum biraz sonra 2. el. sonra gg ya şunun agp'sinden alıcaktım, pahalıydı yaw..:( Sen agp'mi alıyosun 2. el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Silphatos islemcin ne? Iyi bir islemcin yoksa hic ugrasma bosuna. Yazik olur harcadigin paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 agp evet kart. işlemci eski athlon xp 3200, kısıtlayacağı belli kartı ama 140'a 7600gt alacaktım fakat 160'a 1950gt bulunca dayanamayıp bunu aldım tam performans çalışmayacağını bile bile =). şimdi driver falan kuruyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Amerikan türkçesi böyle oluyor demekki... hey adamım yeee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya siphatos benimde işlemcim amd 3200 lol, bende istiyorum 160'a ondan ehehhe:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Silph eski kartın ne ki? Bende de Athlon 2800+ (3200 ile arasında 125MHz fark var anca) ve Geforce 6800 var. Gidip senin bahsettiğin fiyata 1950pro aldım. Hevesini kırmak gibi olmasın, ama en ufak performans artışı sağlamadı, aldığım gibi geri yolladım paramı geri aldım. Umarım sende farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nası yaw? bendede düz 6800 var ama, 1950gt ayrı bi kart yaw directx 9 serisi kartlarda en iyisi gibi birşey, 6800'ı katlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar