Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

mat. iyiydi
ing. fena değil bol bol salladım. öyle ki yaptığım alıntının tezimi destekleyip desteklemediğini bile çözemedim :S
doğa bil. testte loto oynadım neredeyse. oradan göçebilirim fena değil gibi gelmişti çıktığımda bilmiyorum
tarih. Allah yardımcımız olsun facia ile sonuçlanabilir.
insan ve toplum. tarihten daha beter durumda :)
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
berbat gidiyor
yine depresyon mode yine düşük notlar
difden 60 aldim
bildigim tek notum bu
advance ve lineerden düşük bekliyom

oyle işte

Matematik bölümünde diften 60 gayette şık bir not bence.

Salı,çarşamba,perşembe ve cuma olmak üzere 4 adet sınava girecem.
Kısmi dif,soyut,komplex analiz, dönüşümler ve geometri. Yarında ales var. İyi geçerse sınavlar süper olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
İktisada giriş çerez ders, zaten vizelere genelde arz talep ve en fazla esneklik yetişiyor (hatırladığım kadarıyla). Hocanız grafik üzerinden anlatıyorsa bütün grafiklere çalış, arz talep dengesine vs. hakim ol, onları etkileyen faktörleri bil 100 alırsın.

elastiyetki geç, kayıtsızlık eğrileri bile işledi herif toplam 15 grafik ezberledim 100lük kagıt verdim 50 alırsam çok sevincem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın fizik vizesi var, konular aslında zor değil ama kadın biraz manyak cinsten. birim koymamadan, oklarını belirtmemeden falan kırarım kesin puan dedi hadi ona eyvallahta sorunun ilk cevabına bakarım yanlışsa sorunun işlemlerine bile bakmam dedi. sen git ara işlemlerde sayıyı farklı yuvarla, sonuç birkaç rakam fazla çıkınca tüm soru gitsin eh. kadın yuvarlama kurallarına vs hiç dikkat etmeden kendi kafasına göre yuvarlamasa sorun yokta neyse.

çarşamba herhalde bu seneki kalmam kesinleşen teknik resimden vize var. uygulama olmuştuk geçen hafta, şekli vs herşeyi yaptım 37 verdi adam. şekli tamamlamayan arkadaş bile 39 aldı komedi. zaten adam ilk günden bir takmıştı bir gıcıklığı var ama kalırsam t.resime yetemediğimden kalacağım adam yüzünden değil, keşke tam tersi olsaydı.

bunların dışında kimya vizesinin sonuçlarının sadece bir kısmını söyledi kadın, diğerlerini netten duyuracağım dedi bekliyorum (çan 60 mış) ama geçerim rahat diyorum. ayrıyetten teknik ing. den çok pis apıştı herkes. hazırlık vs okumuş olmama rağmen alakasız şeyler vs. zaten 2 sayfaydı vize kağıdı, ön taraf kimse yapmamış yapamamış eheh. temel bilişim teknolojilerinde de çok pis sıçmış vaziyetteyim zaten, word ü yapamadım kafayı yiyecektim. denklem yazma falandı komedi. neyse ilk kaldığım ders beden şu an zaten devamsızlıktan, perdeyi onunla açtım bakalım geride kalan üst sıraları hangileri paylaşacak eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

5. vize: Tourism Economics
Test yapsın lütfen. Lütfen. Ben bu kadar faranjitken essay messey yazamam.
zaten tarihteki lotomun sonucu 55, ne zaman barışıcam ben bu yök dersleriyle ya?
neyse, entrepreneurship, human resources ve accounting gayet hoş geçti, bi de turizm hukukuyla fransızca iyi geçsin kim takar tarihi.bitsin şu sınavlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...