deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ne iki haftası 10 gün kaldı xD . İlk hafta 4 ikinci hafta 8 sınavım var böyle sınav tarihi ayarlayan zihniyetin ben taaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 histolojiden kalabilirim 100 de gelebilir testte loto oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 mat. iyiydi ing. fena değil bol bol salladım. öyle ki yaptığım alıntının tezimi destekleyip desteklemediğini bile çözemedim :S doğa bil. testte loto oynadım neredeyse. oradan göçebilirim fena değil gibi gelmişti çıktığımda bilmiyorum tarih. Allah yardımcımız olsun facia ile sonuçlanabilir. insan ve toplum. tarihten daha beter durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sabah 9'dan 4'e kadar sürdü aralarla beyin falan kalmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Uludağ üni. ingilizce öğr. bugün son:) Diğerleri iyiydi ki zaten toplamda 4 sınav vardı ama en zor sınav bugün yaa, sınava gidiyorum şimdi iyi geçer inş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Efsane valla. 5'te 5 yaptım sanırım asjkfsd. Pazar günü veri yapıları vizem var, bakalım, ondan geçebilirsem iyi, geçemezsem 6'da 6 ile rekor kıracam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 analiz faciasını kazasız(58 ort33) atlattıktan sonra önümüzdeki final haftasına kadar derse ara verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yarın elektrik elektronik var soora malzeme soora da dinamik ondan sora mukavemet var elek. elektr. ve malzemeyi veririrm rahat da dinamikle mukavemet noolcak hiç bilmiorm valla calısmam lazım calısamıyorumda o da ayrı bişi yaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Evet 3.vize sonucu da belli oldu. Sosyolojiden 13/25 almışım. Curve yaklaşık 12.2222 çıkıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hazırlık öğrencisiyim bende 91-95-67 şeklinde gidiyor,bir tanesi haftaya çarşamba açıklanacak :) 4 vize ortalaması gayet iyi geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben ilk vizemi bilgisayar teknolojileri dersinden oldum.85-90 arası alırım.Diğerleride haftaya olacak.En çok korktuğum Medeni Hukuk.Hadi bakalım hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bilgisayar - I vizesi vardı bugün. Ctrl + N'yi sormuş... Güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu hafta 4 vizem var gecen hafta prob vardi fena deildi o, fakat bu 4 vize + 3 odevi nasi yapıcam bi hafta içinde pek fikrim yok.bide cumartesiye sınav koymayın yaa ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 dory said: berbat gidiyor yine depresyon mode yine düşük notlar difden 60 aldim bildigim tek notum bu advance ve lineerden düşük bekliyom oyle işte Matematik bölümünde diften 60 gayette şık bir not bence. Salı,çarşamba,perşembe ve cuma olmak üzere 4 adet sınava girecem. Kısmi dif,soyut,komplex analiz, dönüşümler ve geometri. Yarında ales var. İyi geçerse sınavlar süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 topografik anatomi soru sayısı:10 süre:10 dk 25 falan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 deadwoll said: İktisada giriş çerez ders, zaten vizelere genelde arz talep ve en fazla esneklik yetişiyor (hatırladığım kadarıyla). Hocanız grafik üzerinden anlatıyorsa bütün grafiklere çalış, arz talep dengesine vs. hakim ol, onları etkileyen faktörleri bil 100 alırsın. elastiyetki geç, kayıtsızlık eğrileri bile işledi herif toplam 15 grafik ezberledim 100lük kagıt verdim 50 alırsam çok sevincem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eh .. projeler daha iyi gidiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Asistanımı çok seviyorum. Bu kadar süper bir insan görmedim ben hayatımda. "adamım" benim ya :) Experiment'ıma 95 vermiş ohoho :) ps: biraz geç okudu ama olsun bu nota değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yarın fizik vizesi var, konular aslında zor değil ama kadın biraz manyak cinsten. birim koymamadan, oklarını belirtmemeden falan kırarım kesin puan dedi hadi ona eyvallahta sorunun ilk cevabına bakarım yanlışsa sorunun işlemlerine bile bakmam dedi. sen git ara işlemlerde sayıyı farklı yuvarla, sonuç birkaç rakam fazla çıkınca tüm soru gitsin eh. kadın yuvarlama kurallarına vs hiç dikkat etmeden kendi kafasına göre yuvarlamasa sorun yokta neyse. çarşamba herhalde bu seneki kalmam kesinleşen teknik resimden vize var. uygulama olmuştuk geçen hafta, şekli vs herşeyi yaptım 37 verdi adam. şekli tamamlamayan arkadaş bile 39 aldı komedi. zaten adam ilk günden bir takmıştı bir gıcıklığı var ama kalırsam t.resime yetemediğimden kalacağım adam yüzünden değil, keşke tam tersi olsaydı. bunların dışında kimya vizesinin sonuçlarının sadece bir kısmını söyledi kadın, diğerlerini netten duyuracağım dedi bekliyorum (çan 60 mış) ama geçerim rahat diyorum. ayrıyetten teknik ing. den çok pis apıştı herkes. hazırlık vs okumuş olmama rağmen alakasız şeyler vs. zaten 2 sayfaydı vize kağıdı, ön taraf kimse yapmamış yapamamış eheh. temel bilişim teknolojilerinde de çok pis sıçmış vaziyetteyim zaten, word ü yapamadım kafayı yiyecektim. denklem yazma falandı komedi. neyse ilk kaldığım ders beden şu an zaten devamsızlıktan, perdeyi onunla açtım bakalım geride kalan üst sıraları hangileri paylaşacak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Çok gerginim...Chemical Process Calculations(a.k.a. Industrial Stochiometri) vizesi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Spor ve Rekreasyon Yönetimi dersinden 100 aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bugun başlıo hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 5. vize: Tourism Economics Test yapsın lütfen. Lütfen. Ben bu kadar faranjitken essay messey yazamam. zaten tarihteki lotomun sonucu 55, ne zaman barışıcam ben bu yök dersleriyle ya? neyse, entrepreneurship, human resources ve accounting gayet hoş geçti, bi de turizm hukukuyla fransızca iyi geçsin kim takar tarihi.bitsin şu sınavlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 doğa bilimi I(fizik): 84 finali zor yapacağız filan diyordu hoca sınavda. bu notla da kurtulmaz ki final. bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar