ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 corp.fin.'den 105 aldım lan. oha 100 puanlık değilmiydi bu sınav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 organik 66. ikinci vizesi var mı yok mu belli değil. şehir efsanesine döndü, sınıfın yarısı var diyo, yarısı yok onun ödevi varmış diyor. sonuç olarak ggye yakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ardeth said: soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf konulariniz nelerdi ki? ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 vasat.. ama ingilizce yi baya geliştirdim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 7 saat sonra son finalime giriyor, 9 saat sonra ozgur oluyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dory said: Ardeth said: soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf konulariniz nelerdi ki? ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen. tonla konu vardı, aslında ilk vizeden de konular vardı (türkçeye çevirerek yazıyorum sdf) izomorfizmaların ve homomorfizmaların temel teoremleri komütatörler, jeneratörler sylow teoremleri dihedral gruplar bölüm grupları (factor/quotient groups) iç ve dış çarpım grupları (internal/external direct products) grup merkezleri ve otomorfizmalar group eylemleri (sdfs grup actions) Ben dersi sevdiğim için oturdum her konudaki teoremleri (sylow dışında sdf) kanıtladım tek tek fekat soru çözmeye vaktim kalmadı bu sefer. ilk sınavda daha az konu olduğu için ikisini de yapabilmiştim. sanırım uzun uzun teoremlerle uğraşmadan direk sorulara geçseydim daha hayırlı olurdu sana tavsiye olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 algoritma 96 hüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 normal gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Physics II => 30-70 Differential Equations => 60-90-? Digital Design =>30-50 Electrical Circuits =>2 ay oldu hala açıklanmadı. Discrete Computational Structures =>100 Advanced Object Oriented Programming =>80-80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 final gradeler girildi, abi 4.00 'a kalmisti ya dunku sinavdan sicinca B geldi biri :( COGS 1680 GR Human and Machine Learning A 1.000 CSCI 1490 GR Intro Combinatoral Optimizaton B 1.000 CSCI 2980 GR Reading and Research A 1.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vizelerin hiç birini kaçırmadım bu sefer hepsine vaktinde girdim sabahın köründe olmalarına rağmen. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ardeth said: dory said: Ardeth said: soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf konulariniz nelerdi ki? ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen. tonla konu vardı, aslında ilk vizeden de konular vardı (türkçeye çevirerek yazıyorum sdf) izomorfizmaların ve homomorfizmaların temel teoremleri komütatörler, jeneratörler sylow teoremleri dihedral gruplar bölüm grupları (factor/quotient groups) iç ve dış çarpım grupları (internal/external direct products) grup merkezleri ve otomorfizmalar group eylemleri (sdfs grup actions) Ben dersi sevdiğim için oturdum her konudaki teoremleri (sylow dışında sdf) kanıtladım tek tek fekat soru çözmeye vaktim kalmadı bu sefer. ilk sınavda daha az konu olduğu için ikisini de yapabilmiştim. sanırım uzun uzun teoremlerle uğraşmadan direk sorulara geçseydim daha hayırlı olurdu sana tavsiye olsun sdf hemen hemen ayniymis konularimiz. ben tam olarak oyle yapiyorum, soru uzerinden calismak kesinlikle daha faydali oluyor, diger turlu uygulamasini gormediginde canlandiramayabiliyosun en azindan ben yapamıyorum. simdi calisiyorum iste external direct pdct bitti. of son bi prooflari okumam ve son derste cozdugu sorulari tekrar etmem lazim. calistim ya insallah basaririm, 1. vizeye girememistim bundan iyi bi not alirsam sokucak, raporum yok cunku tamamen insafina kalmis durumdayim, ehu. 2. vizeler fisek gibin basladi, sonra yilbasi peşi sira finaller gelicek, orcun yardimcimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ATATÜRK İLK.VE İNK.TAR-I 96 MATEMATİK-I 98 DOĞRU AKIM DEVRELERİ 61 Temel Elektronik daha açıklanmadı ama ondan da tahminen bi 10 alırım. :)-D Elektrik/Elektronik bana göre değil galiba . :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 muhasebe 75. -.- 90+ bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hangi kitabı okuyorsunuz dory? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ne dersiniz, finallerde düzeltebilir miyim;? Alttan bırakmamam lazım, ortalamayı da 3 üstü hedefliyordum amma, şu anda bakkal hesabıyla ortalama 1.98 falan çıkıyor. Kredileri hesaba katmadım. Genel Kimyadan ödevim falan var, onu geçerim rahat da, mat ile edebiyat çok tersköşe oldu. Morale ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ortalamanı yanlış hesaplıyorsun ondan emin ol. hepsi 50 olsa 2.00 yapıyor bi kere ;) ayrıca 20ler için 70 alman gerek.alınmayacak notlar değil yani o derslerden. mat1 türev tamamen.türkdili de dilbilgisi yapmıştık biz paso,20 alınmaması gerekirdi yani ayıp etmişsin. kimya'da da orbitaller bağlar falan vardır en fazla.60 alsan ona da yetiyor.bence ders bırakmamak elinde ve rahat.ders bırakmazsan,50 üstü notlarının hepsinden 50 alsan 2,5'u yakalarsın. edit:benim alttan 13 taneçk baba dersim var ve ortalamam 1,54 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Türk dilinde dilbilgisi sormadı hiç yaa. Daha sözel, ezbere dayalı şeyler vardı. 3 soru zaten, karıştırmışım ne biliyorsam. Ortalama yanlış evet, bakkal hesabı dedim ya işte :) Düzeltmek şart ya. İlk dönemden de alttan bırakamam yani. Yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sene başında tırstığım derslerden iyi not alcam,kendime çok güvendiğim derslerdende kötü not alcam galiba :P demekki çok güven kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Düzeltirsin roket. tabi düzgünce çalışırsan. :P mat ve iktisat 30 benim de. limit çalışıyorum deliler gibi.. "60 alırım yeea en kötü. hani çok puan kırarsa o da. çizdim hacı grafikleri tabloları." dediğim iktisattan da 30 aldım -.- iyi ki çan 35lerde de çok bi üzülmedim. teselli etti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 çok hoş durumdayım notlar berbat bide bi sürü quiz kaçırdım ortalama yok yarım dönem gitti apdkfnmkpdsgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aa bir şeyi tutmuşsun! neydi o yaa,dilimin ucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3d0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gecirirse hoca gecirir yat uyu. unlu bir atasozudur arkadaslar.aklinizdan cikarmayin :) tabi calisana kapimiz her zaman acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İthalat ve İhracat mevzuatı 73 Gümrük Mevzuatı 50 Toplam Kalite 70 İşletme Bilimine Giriş [Alttan alıyorum] 77 Bilgisayar büro programları 70 Avrupa Birliği Ortak Politikaları ve Türkiye 65 Ticaret Hukuku 58 Toplam Kalite 70 Bankacılık ve Dış Ticaret Teşvikleri bugun açıklanacak.Genel olarak iyi durumum.Haziranda bitecek işallah okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Sonraki 17.sayfa (Toplam 24 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Eğitim Vizeler Nasıl Gidiyor? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vizelerin hiç birini kaçırmadım bu sefer hepsine vaktinde girdim sabahın köründe olmalarına rağmen. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ardeth said: dory said: Ardeth said: soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf konulariniz nelerdi ki? ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen. tonla konu vardı, aslında ilk vizeden de konular vardı (türkçeye çevirerek yazıyorum sdf) izomorfizmaların ve homomorfizmaların temel teoremleri komütatörler, jeneratörler sylow teoremleri dihedral gruplar bölüm grupları (factor/quotient groups) iç ve dış çarpım grupları (internal/external direct products) grup merkezleri ve otomorfizmalar group eylemleri (sdfs grup actions) Ben dersi sevdiğim için oturdum her konudaki teoremleri (sylow dışında sdf) kanıtladım tek tek fekat soru çözmeye vaktim kalmadı bu sefer. ilk sınavda daha az konu olduğu için ikisini de yapabilmiştim. sanırım uzun uzun teoremlerle uğraşmadan direk sorulara geçseydim daha hayırlı olurdu sana tavsiye olsun sdf hemen hemen ayniymis konularimiz. ben tam olarak oyle yapiyorum, soru uzerinden calismak kesinlikle daha faydali oluyor, diger turlu uygulamasini gormediginde canlandiramayabiliyosun en azindan ben yapamıyorum. simdi calisiyorum iste external direct pdct bitti. of son bi prooflari okumam ve son derste cozdugu sorulari tekrar etmem lazim. calistim ya insallah basaririm, 1. vizeye girememistim bundan iyi bi not alirsam sokucak, raporum yok cunku tamamen insafina kalmis durumdayim, ehu. 2. vizeler fisek gibin basladi, sonra yilbasi peşi sira finaller gelicek, orcun yardimcimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ATATÜRK İLK.VE İNK.TAR-I 96 MATEMATİK-I 98 DOĞRU AKIM DEVRELERİ 61 Temel Elektronik daha açıklanmadı ama ondan da tahminen bi 10 alırım. :)-D Elektrik/Elektronik bana göre değil galiba . :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 muhasebe 75. -.- 90+ bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hangi kitabı okuyorsunuz dory? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ne dersiniz, finallerde düzeltebilir miyim;? Alttan bırakmamam lazım, ortalamayı da 3 üstü hedefliyordum amma, şu anda bakkal hesabıyla ortalama 1.98 falan çıkıyor. Kredileri hesaba katmadım. Genel Kimyadan ödevim falan var, onu geçerim rahat da, mat ile edebiyat çok tersköşe oldu. Morale ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ortalamanı yanlış hesaplıyorsun ondan emin ol. hepsi 50 olsa 2.00 yapıyor bi kere ;) ayrıca 20ler için 70 alman gerek.alınmayacak notlar değil yani o derslerden. mat1 türev tamamen.türkdili de dilbilgisi yapmıştık biz paso,20 alınmaması gerekirdi yani ayıp etmişsin. kimya'da da orbitaller bağlar falan vardır en fazla.60 alsan ona da yetiyor.bence ders bırakmamak elinde ve rahat.ders bırakmazsan,50 üstü notlarının hepsinden 50 alsan 2,5'u yakalarsın. edit:benim alttan 13 taneçk baba dersim var ve ortalamam 1,54 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Türk dilinde dilbilgisi sormadı hiç yaa. Daha sözel, ezbere dayalı şeyler vardı. 3 soru zaten, karıştırmışım ne biliyorsam. Ortalama yanlış evet, bakkal hesabı dedim ya işte :) Düzeltmek şart ya. İlk dönemden de alttan bırakamam yani. Yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sene başında tırstığım derslerden iyi not alcam,kendime çok güvendiğim derslerdende kötü not alcam galiba :P demekki çok güven kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Düzeltirsin roket. tabi düzgünce çalışırsan. :P mat ve iktisat 30 benim de. limit çalışıyorum deliler gibi.. "60 alırım yeea en kötü. hani çok puan kırarsa o da. çizdim hacı grafikleri tabloları." dediğim iktisattan da 30 aldım -.- iyi ki çan 35lerde de çok bi üzülmedim. teselli etti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 çok hoş durumdayım notlar berbat bide bi sürü quiz kaçırdım ortalama yok yarım dönem gitti apdkfnmkpdsgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aa bir şeyi tutmuşsun! neydi o yaa,dilimin ucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gecirirse hoca gecirir yat uyu. unlu bir atasozudur arkadaslar.aklinizdan cikarmayin :) tabi calisana kapimiz her zaman acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İthalat ve İhracat mevzuatı 73 Gümrük Mevzuatı 50 Toplam Kalite 70 İşletme Bilimine Giriş [Alttan alıyorum] 77 Bilgisayar büro programları 70 Avrupa Birliği Ortak Politikaları ve Türkiye 65 Ticaret Hukuku 58 Toplam Kalite 70 Bankacılık ve Dış Ticaret Teşvikleri bugun açıklanacak.Genel olarak iyi durumum.Haziranda bitecek işallah okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar