Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

dory said:
Ardeth said:
soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf

konulariniz nelerdi ki?

ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen.

tonla konu vardı, aslında ilk vizeden de konular vardı (türkçeye çevirerek yazıyorum sdf)

izomorfizmaların ve homomorfizmaların temel teoremleri
komütatörler, jeneratörler
sylow teoremleri
dihedral gruplar
bölüm grupları (factor/quotient groups)
iç ve dış çarpım grupları (internal/external direct products)
grup merkezleri ve otomorfizmalar
group eylemleri (sdfs grup actions)

Ben dersi sevdiğim için oturdum her konudaki teoremleri (sylow dışında sdf) kanıtladım tek tek fekat soru çözmeye vaktim kalmadı bu sefer. ilk sınavda daha az konu olduğu için ikisini de yapabilmiştim. sanırım uzun uzun teoremlerle uğraşmadan direk sorulara geçseydim daha hayırlı olurdu sana tavsiye olsun sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
dory said:
Ardeth said:
soyut cebirin ikinci vizesi bu sefer biraz kanırttı finalde karşı atak yapmam lazım sdf

konulariniz nelerdi ki?

ben de 2. vizemi bu cuma olucam da critlicek hoca muhtemelen.

tonla konu vardı, aslında ilk vizeden de konular vardı (türkçeye çevirerek yazıyorum sdf)

izomorfizmaların ve homomorfizmaların temel teoremleri
komütatörler, jeneratörler
sylow teoremleri
dihedral gruplar
bölüm grupları (factor/quotient groups)
iç ve dış çarpım grupları (internal/external direct products)
grup merkezleri ve otomorfizmalar
group eylemleri (sdfs grup actions)

Ben dersi sevdiğim için oturdum her konudaki teoremleri (sylow dışında sdf) kanıtladım tek tek fekat soru çözmeye vaktim kalmadı bu sefer. ilk sınavda daha az konu olduğu için ikisini de yapabilmiştim. sanırım uzun uzun teoremlerle uğraşmadan direk sorulara geçseydim daha hayırlı olurdu sana tavsiye olsun sdf

hemen hemen ayniymis konularimiz.
ben tam olarak oyle yapiyorum, soru uzerinden calismak kesinlikle daha faydali oluyor, diger turlu uygulamasini gormediginde canlandiramayabiliyosun en azindan ben yapamıyorum.

simdi calisiyorum iste external direct pdct bitti.

of son bi prooflari okumam ve son derste cozdugu sorulari tekrar etmem lazim.

calistim ya insallah basaririm, 1. vizeye girememistim bundan iyi bi not alirsam sokucak, raporum yok cunku tamamen insafina kalmis durumdayim,
ehu.

2. vizeler fisek gibin basladi, sonra yilbasi peşi sira finaller gelicek, orcun yardimcimiz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne dersiniz, finallerde düzeltebilir miyim;?

Alttan bırakmamam lazım, ortalamayı da 3 üstü hedefliyordum amma, şu anda bakkal hesabıyla ortalama 1.98 falan çıkıyor. Kredileri hesaba katmadım.

Genel Kimyadan ödevim falan var, onu geçerim rahat da, mat ile edebiyat çok tersköşe oldu. Morale ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

ortalamanı yanlış hesaplıyorsun ondan emin ol.
hepsi 50 olsa 2.00 yapıyor bi kere ;)
ayrıca 20ler için 70 alman gerek.alınmayacak notlar değil yani o derslerden.

mat1 türev tamamen.türkdili de dilbilgisi yapmıştık biz paso,20 alınmaması gerekirdi yani ayıp etmişsin.
kimya'da da orbitaller bağlar falan vardır en fazla.60 alsan ona da yetiyor.bence ders bırakmamak elinde ve rahat.ders bırakmazsan,50 üstü notlarının hepsinden 50 alsan 2,5'u yakalarsın.

edit:benim alttan 13 taneçk baba dersim var ve ortalamam 1,54 misal
Sosyal ağlarda paylaş

İthalat ve İhracat mevzuatı 73
Gümrük Mevzuatı 50
Toplam Kalite 70
İşletme Bilimine Giriş [Alttan alıyorum] 77
Bilgisayar büro programları 70
Avrupa Birliği Ortak Politikaları ve Türkiye 65
Ticaret Hukuku 58
Toplam Kalite 70

Bankacılık ve Dış Ticaret Teşvikleri bugun açıklanacak.Genel olarak iyi durumum.Haziranda bitecek işallah okul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...