Repair yaparsan düzelebilir.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Patch 2.3 Live Yorumları Buraya
Uçak süpermiş... Saatlerdir oradan oraya uçuyorum... =D
Adamantite Shell machine olayıda harika, tek slotta 1000 mermi taşıyoruz, hoş 24 slot mermilik gelmiş onada el atmak lazım...
Adete Eng. ve Hunter Patch'i olmuş =)
Adamantite Shell machine olayıda harika, tek slotta 1000 mermi taşıyoruz, hoş 24 slot mermilik gelmiş onada el atmak lazım...
Adete Eng. ve Hunter Patch'i olmuş =)
@ Marveloth
sen pve takılmıosun sanırım pek eheh.. ayrıca bkz: clicker mage ftw lol
sen pve takılmıosun sanırım pek eheh.. ayrıca bkz: clicker mage ftw lol
Eğer pvp'de click spell'in varsa çok yanlış şeyler vardır sende, değişmelisin hemen Marveloth. Click = ölüm.
sakalın yoksa arenada dövüyolarmış.
köse=ölüm
köse=ölüm
Hai
I disgaree with your former statement. And we believe we have the necessary proof that your claim turns out misdirecting abd false, newbie.
clickler mage derken neyi kastettiğini tahmin edebiliyorum ama clickliycek birşeyim yok benim.
Frost mage olsam neyse. Kullandığım büyüler klavye -1-2-3-4 vs.. macrolarım da yerli yerinde.
Pve hiç yapmıyosun dan kastınızı da anlamadım? Lol laf atarken lütfen açıklayıcı olun ki doğru dürüst savunma yapalım.
Frost mage olsam neyse. Kullandığım büyüler klavye -1-2-3-4 vs.. macrolarım da yerli yerinde.
Pve hiç yapmıyosun dan kastınızı da anlamadım? Lol laf atarken lütfen açıklayıcı olun ki doğru dürüst savunma yapalım.
Lan partiyi öne sürüyorum sıteytmınt olarak. Yeşilli bi lockla teketek kapıştı, lock laga girdi anca öyle alabildi bizim kösedin. Frost mage saks olmadığına göre sakalı olmayanlar saks.
Tuşlarını karakterini ortalicak şekilde dizdiğin için dışarıdan bakınca bind etmeden sadece mouse click ile oynuyormuş gibi bir hava var.Pvpde saniyelerin önemi olduğu için uyarmışlarda pve kısmını bende anlamadım =)
PS : Anladım anladım hiç mana potun yok ondan takılmış heralde dragonmax =>
PS : Anladım anladım hiç mana potun yok ondan takılmış heralde dragonmax =>
tek canımın sıkıldıgı konu su druid formlarının direk degismesi tus atiyinca. Mesela ayıyken kedinin keybindina basinca direk kedi oluyor yine ayni mana gidiyor ama cok sacma artik onu el hizliligiyla yapabilenler yani skilli olanlarin bir onemi kalmadi cok sacma olmus ayrica formdayken NE ya da tauren modunda atilan spelle basinca direk o forma gecip atiyor cok kotu olmus bende skillin getirdigi hicbirsey kalmamis.
Skilled player sadece hızlılık değilki sıkma canını fark her zaman anlaşılır ;)
Ayrıca Türkiye gibi bağlantısı şahane bir memlekette sevinmen lazım yaptığın aksiyonda "lan aceba bastım mı?" diye sormazsın kendine =)
Ayrıca Türkiye gibi bağlantısı şahane bir memlekette sevinmen lazım yaptığın aksiyonda "lan aceba bastım mı?" diye sormazsın kendine =)
freedomdan beri o soruyu bayagadir sormuyorum:P bakalım gorecez druidde el hizliligi onemlidir cunku
Orda Fade'out kullandığım 7 tane bar var. Raid i günde 1 kere 3 saat süreyle yapıyoruz. Ben günde 12+ saat wow oynuyorum. Devamlı açık tutmam barlarımı.
AP+POM+Pyro
stopcasting+blink
Trinket+frostnova
gibi 3 macro kullanırım. Zaten fazlası da gerekmiyo. Bazen ap+missile ı tek başına da kullanmak isteyebiliyorum
Bazen de instant frostbolt :)
Frost ve fire vard zaten macro olmaz.
Bloodelf'in racial abilitie'leri de macroya koymaya deymez. Mana Shield, counterspell fln zaten f tuşlarına gömülü.
O yüzden yargısız infaz yapmayalım :) Şayet ki clicker bile olsam addon ve panellerimle döverim sizi lol.
Bu arada ortadaki kare şeklinde 4 paneli bartender'dan kullandım. Trinity değil, addon tasarrufu olsun diye, bir de bartender ile trinity yi aynı anda kullanınca karışabiliyo.
AP+POM+Pyro
stopcasting+blink
Trinket+frostnova
gibi 3 macro kullanırım. Zaten fazlası da gerekmiyo. Bazen ap+missile ı tek başına da kullanmak isteyebiliyorum
Bazen de instant frostbolt :)
Frost ve fire vard zaten macro olmaz.
Bloodelf'in racial abilitie'leri de macroya koymaya deymez. Mana Shield, counterspell fln zaten f tuşlarına gömülü.
O yüzden yargısız infaz yapmayalım :) Şayet ki clicker bile olsam addon ve panellerimle döverim sizi lol.
Bu arada ortadaki kare şeklinde 4 paneli bartender'dan kullandım. Trinity değil, addon tasarrufu olsun diye, bir de bartender ile trinity yi aynı anda kullanınca karışabiliyo.
Orda Fade'out kullandığım 7 tane bar var. Raid i günde 1 kere 3 saat süreyle yapıyoruz. Ben günde 12+ saat wow oynuyorum. Devamlı açık tutmam barlarımı.
AP+POM+Pyro
stopcasting+blink
Trinket+frostnova
gibi 3 macro kullanırım. Zaten fazlası da gerekmiyo.
sdfdgf tam bir örnek gibi geldi su yazdıkların :P
Ben mage oynarken IB / CS / Wardlar / FN falan hep /stopcasting macrolu key bind atılmış abilitylerdi çünkü kağıt bebek olduğunuz için genelde yerinizde durmazsınız ve tuşa basmak ile mouse click arasında hareket halindeyken ciddi fark vardır.Gerçi sende biliyorsundur ama ne biliyim yazasım geldi.
"Stopcasting macrolarina gerek kalmadi" gibi bisey okudum bu patch sanki, ama cok da iyi hatirlamiyorum.
Ben mage oynarken IB / CS / Wardlar / FN falan hep /stopcasting macrolu key bind atılmış abilitylerdi çünkü kağıt bebek olduğunuz için genelde yerinizde durmazsınız ve tuşa basmak ile mouse click arasında hareket halindeyken ciddi fark vardır.Gerçi sende biliyorsundur ama ne biliyim yazasım geldi.
IB yok. CS zaten +stopcasting li.. SS i görüp de konuştuğunu düşünersek daha dikkatli baakrsan altında counter yazısı iliştirilmiş. Yani macro yaptığımı kanıtlamak için büyülerin icon'unu değiştirmek zorunda değiliz öyle değilmi :)
Ward lara stopcasting koymak aklıma gelmemişti, onları da yerleştirim. Stopcasting hayati bi komut. Özellikle iki caster karşılıklı kapışıyosa.
Dipnot: inan olay sadece pompyro ya baksaydı o kontoller'a bile ihtiyaç yoktu. Zaten pom denen olay 4 macrodan oluşuyo. 2 talent 1 trinket ve pom. Hepsini bir tuşa macro yaptığınızda olay bitiyo. Ama o mage kontroller resmini vermek istediği mesaj önemli :)
Eskiden ct mod ile targets target ve raiddekilerin ve kendimin hp manasını barlarında görüyordum şu an sadece bu çalışmıyor. hanigisi yapıyordu ctmodlardan bu işi? Unit frames mi? eğer o ise yenisi veya onun yerine ibşi varmı?
manası biten enhancement shamanı dövüyolar bu yamadan sonra
ct_unit frames yapyodu abso. ama kaldırmıslar downloadlardan cunku blizzard bu konuda yeni eklemeler getirmiş aynı işlevi yapan. geliştirip tekrar sunacaklar galiba.
blizzard su anda unitframes'in hangi ozelligini bize sunuyor bilmiyorum da target of target önceden de ayarlanabiliyordu.
interface options'a girip onu ayarlayabiliyosun. senin targetının portaitinin altında onun target ı cıkıyor, ufak bi şekide.
blizzard su anda unitframes'in hangi ozelligini bize sunuyor bilmiyorum da target of target önceden de ayarlanabiliyordu.
interface options'a girip onu ayarlayabiliyosun. senin targetının portaitinin altında onun target ı cıkıyor, ufak bi şekide.
İşte blizzinkini sevmiyorum cunku minicik ve ilginç şekilde her zaman çıkmıyor bende nedense :)
valla bende de her zaman gayet guzel calısırdı, senin dediğin olay patchten sonra olmaya basladı. cogu zaman kacırıyorum aggroyu da allahtan sm yapıyoruz daha sorun olmuyo eheh :)
ben ct nin yaptıgını bilmiyodum, core olabilir belki.
@nameless
manası biten enhancement shaman konusunda ne degisti bu patch ile de dövüyolar?
ben ct nin yaptıgını bilmiyodum, core olabilir belki.
@nameless
manası biten enhancement shaman konusunda ne degisti bu patch ile de dövüyolar?
bitmiyo yav mana ondan diyorum hehe
bir de shamanistic rage artık alınan damage ı %30 düşürüyormus kullanıldıgında. yeme de yanında yat, ben bi de veriyim mi vermiyim mi diye dusunuyodum.
Öne çıkan mesajlar