Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 This code was very complex, very hard to crack. It was built by ancient enlighted scientists with global outlook, universal comprehension and love. So, you can say it come from God, not from men. Vedas declare that they were impersonal Teşekkürler
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 "uğraşma benimle kıramazsın beni,beni ne mimarlar ne mühendisler yaptı senin haberin varmı lehn defol" diyo yani türk olsa böle derdi
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Saçmalığını garbage'da yap..Gereksiz gereksiz konuşma
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Vericeksen çeviriyi yapıvereyim 17-f arkadaşım. Vermiceksen uğraştırma.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gereksiz konuşmadım ki türkçeye cevirdim
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Counterspell said: This code was very complex, very hard to crack. It was built by ancient enlighted scientists with global outlook, universal comprehension and love. So, you can say it come from God, not from men. Vedas declare that they were impersonal Teşekkürler Bu kod, oldukça karışıktı, kırılması çok zordu. Çok eski aydın bilim adamları tarafından geniş çaplı bir bakış açısıyla, evrensel kavrayış ve sevgi ile üretildi. O halde tanrıdan gönderildiğini, insan yapımı olmadığını kabul edebilirsiniz. Vedas, bunların kişisel anlam taşımadığını bildiriyor. Yanlışım olabilir.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Adamınbiri gayet iyi çevirmiş yani boşuna laf sölemişin :P.DoruK ta resmi çeviriyi yaptı.
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Sizden yardım isteyende suç,allahım sabır bu gereksizlere akıl ver. Doruk : teşekkürler geç oldu ben çeviriyi yaptım ama yinede çok sağol en azından uğraşmışsın ;)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adama anlayacağı dilde çeviri yapıyorum bide hakaret işitiyorum neyse ok by
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Oha çok güzel yeniler ayarlaşıyor . Çiçek açma mevsimi .
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adamınbiri said: adama anlayacağı dilde çeviri yapıyorum bide hakaret işitiyorum neyse ok by Kendi zeka seviyene göre çeviri yapmışsın üzgünüm 5-10 gömlek yukardayım.GG BB.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bak şimdi beenn beeeennn senin sen sen (eliyle gösterir) seviye se-vi-ye heh seviyene göre çeviri yappp-tımmm been tamam?((tu)?) yine anlamadıysan valla kusura bakma istersen ingilizce de yazarım
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 paticikde ilk ciddi tartışmam banlandı hükmen 3-0 galip ilan ediyorum ben kendimi
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ilk önce bi frozen ettim adamı sonra böle bi üstüme gelmeyi başladı ne dion lehn sen dedim bi fireblast koydum stun oldu hafiften o sırada ufak çapta bi fireball hazırladım el emeği göz nuru onu güselce bi yedi bana mısın demiyo ama geliyo halen üstüme blink oldum bi yukarı mahalleye ordan pyroyu çaktım öldü
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çar banlatmasına pvp öyle olmaz. dersin ki, ciyem bizi arenaya koydu. önce uscuklarla başladık, daha sonra kavgamız inporlarla hiddetlendi, manası bittiğinde fırsatını bulup innoksu çaktım! çaktığım gibi katanayı alıp bam bam vurdum! o da bana kris ile vuruyodu canım yarıya indi ama sonunda öldü!
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 benim dediğimde fena değil ama hakkımı yeme:D
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bunlar yeni uscuk bilmezler, an ex vas ort corp porcu, poi armor ignore hit lightningci yeni patiler xD
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ginaly said: of çok eelenceli olm mısırları kap getir be :D ahaha spellbook efsaneleri :D
Öne çıkan mesajlar