Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bunlar napıyor, forum dışında konuşan görüşen var mı? karakedi, hired_gun, dark-dr, wastiee, StRencher, FiXxXer, Narsil, Sanrey, Eno, Lixad ve bunun gibi foruma uğramayan kişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sharky facebooktaydı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dark en son wow oynuordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Taksimde dürümcü kurmuşlar topluca. Karakedi ayrı olaraktan bi kokoreç tezgahı açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Narsili gordum gecen buralarda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 karakedi geçen önümden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yapıcak daha önemli ve zevkli işler buldukları kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 özledim karakediyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bir bakayim neler var diye geldim, ismim en son 9 ay once gecmis. hatirlayan ve taniyanlar hala burada varsa ve okuyorsa hepsine selam :). msn ayni ulasabilirler... degisik bir is yok wow var bizde de... ;) biraz eski topic up'lamis olduk ama idare ediverin 2 senedir msg 'im yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu saydıklarınızın yanısıra Diablo Tyrael ve General Guderian isimli üyeler de uzun zamandır ortalarda görünmüyorlar. Ben de onları merak ettim. Diablo Tyrael ve General Guderian isimli arkadaşlardan haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sharky'nin en son adventure oyunları başlıklarında mesajları vardı geçen gün. dark'ı da aoc oynarken gördüm en son iki ay önce, bir gün ansızın gitti bişi söylemeden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dark dün MH yapıyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 alomatik vardı bide yaa deme chemical ne yapıyor bide adam bilim adamı oldumu yada yeni bi icat yapıp uzayda falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 alomatikle chemical msnde her gun dojorel nerdedir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sam said: sharky'nin en son adventure oyunları başlıklarında mesajları vardı geçen gün. dark'ı da aoc oynarken gördüm en son iki ay önce, bir gün ansızın gitti bişi söylemeden. (:P)şarki giriyor gene baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar