kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abazan, abaza değil. DFFFDS (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yağmasın kar mar ya , trafik felç , hayat felç . Çekilmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Redeagle said: İstanbul Kartal/Yakacık'ta dün dolu yağdığını ve kafamı gözümü yardığımı biliyor muydunuz? bana teğet geçmiş demekki /maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eheh camdan ses geldi çat çat diye. Açtım baktım gece gece ne oluyor diye. Ölüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kingpin said: selen selam. (:D hahah yarıldım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oper offf.buralarda kar yağmaz ne asgljasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ankara kar altinda ! :p yildiz: kar vardi demin suan varmi bilmiyorum useniyorum bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ankara yenimhalle kar yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya da vazgeçtim yağmasın Bursa'ya :)Sevgilim gelemez ki o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Az önce vardı Aykan, üzülme yağar tekrar :D kingpin, şansına küs abi, sevgilisi varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eryamana da yağdı ama durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 pekaziz said: Az önce vardı Aykan, üzülme yağar tekrar :D kingpin, şansına küs abi, sevgilisi varmış :( yok ben kaçırmışım hava 2 derece ama kar yok yağsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 off topic: arda bey? hı hı aykan seni gördüm yine yarıldım gülmekten efsane birisin sen aehfuaehufaehufaehufaehufaehufaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 öleyim eyw. Unutun artık yeter 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yahu madem bu kadar ankaralı var, neden buluşmaya az insan geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Abidikpaşa? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kingpin said: yahu madem bu kadar ankaralı var, neden buluşmaya az insan geliyor ? pısırık insanlar, insanlardan korkuyolar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ayrıca çok çirkiniz, ucubeyiz, aslında ne var biliyo musunuz? HEPİMİZ ZENJİYİZ! ühühü belli olmasın diye yapıyoz böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 buluşmalardan haberimiz olmuoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oper said: kingpin said: yahu madem bu kadar ankaralı var, neden buluşmaya az insan geliyor ? pısırık insanlar, insanlardan korkuyolar ondan. Örneğini vermiştik biz bunun asosyaliz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Aykan said: buluşmalardan haberimiz olmuoki bulusma event diye bir alan var, mesela dun vardi bir bulusma, onumuzdeki hafta iki kere olmasi olasi, ondan sonraki haftada olucak, ankara bulusuyor surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 şu abidikpaşaya pek bir takılmış millet.buralarda oturanlar abidikpaşa derler bende azığ ve el alışkanlığı direk o şekilde yazdım bir yanlışlık yok.burada halen hafif hafif atıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Aykan said: buluşmalardan haberimiz olmuoki yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ANTALYAYADA YAĞDI KAR!!!! demek için çok şeylerimi verebilirdim, ama sabah dersaneye yürürken rüzgarda havalanıyodum nerdeyse, yüzüm gözüm çatladı, bikaç güne ellerim yarılırcasına acımaya başlar artık =( of bukadar kuru rüzgar olacağına yağmur olsun kar olsun ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 uçuyoruz/ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar