Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Saygımız ve sevgimiz asla bitmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Salıncaktaki resmi çok güzelmiş daha önce görmemiştim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İzindeyiz! Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! Ne mutlu Türk'üm diyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Atam Sana layik olamadık affet bizi atam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yok böyle karizma olamaz.Ne zmn baksam tüylerim diken diken olur yüzüme bi gülümseme gelir atatürkü görünce. Keşke daha uzun yaşasaydı,keşke hiç gitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 keşke izinde olmakla övüneceğimize onu aşmakla övünebilseydik. keşke "keşke yaşasaydı" diyerek iş tutmayı bilmeyen tembel yetim edasıyla ağlamasaydık her yıl. keşke rozetini takacağımıza, resimlerini taşıyacağımıza fikirlerini zihnimizde taşıyıp kurduğu ülkenin gelişmesi için çaba harcasaydık yok yere birbirimizi yemek yerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sam said: keşke rozetini takacağımıza, resimlerini taşıyacağımıza fikirlerini zihnimizde taşıyıp Ben hem rozetini takıp, hem resimlerini taşıyıp hem de fikirlerini zihnimde taşıyabiliyorum.. Biri olursa biri olmuyor mu anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 şekilciliğin birebir fikirlerine ters olması nedeniyle evet, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya sam bi git diyorum, bi git ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Resmini görmek bile huzur ve güven yüklüyo içime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Putdiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 şu topicte bari tartışmayın.. Atatürk hakkında duygularınızı yazın sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Eğer hala müslümansak bu sen ve komuta ettiğin ordu sayesinde, ama bunu çarpıtanlar işine göre yontanlar var hala ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kurtuluş savaşı müslümanlık için değil türkiye için verildi türkiye de müslüman bir ülke değil, halkının çoğu müslüman olan bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Putdiyorum Ya bişey yazmayayım diyorum ama bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sam bunların hepsini yapıyorsun sen sanki de gelip burda öğüt verircesine yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 son resimdeki hali gercekten herseyi acıklıyor.kac yılında cekildigine dair bilgim olmamasına ragmen saglıgının kotuye gitmeye basladıgı yıllar oldugunu dusunerek sunu soyleyebilirim ki;daha yapacak cok is vardı,neden neden ?? ben de soruyorum burdan NEDEN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bü ülkede bir kısım hayvanlar yüzünden neredeyse Türk demek, Atatürk demek ayıp olur hale geldi ya ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Editlesemiydik adamı immortal şeklinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sadece benim yapmamla bitse olay keşke ama öyle olmuyor maalesef. said: Benim naciz bedenim elbet birgün toprak olacaktır, fakat TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır! cumhuriyetin ilelebet ayakta kalması onu geliştirmek, ilerletmek ve kalkandırmak ile mümkünse ancak, ilerici, çağdaş ve açık fikirli yaklaşmalıyız önümüzdeki sorunlara. atamızın gölgesinde kalmakla yetinmemeliyiz ama nedense bunu övünç kaynağı olarak görüyoruz öteden beri. onun fikirleri ve düşünceleri onun vardığı noktaya ulaşmamızı ve ötesine geçmemizi sağlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Atatürk'ün salıncağa bindiği resim hep bana sempatik gelmiştir. Bana O'nun ne kadar mülayim ve iyi bir insan olduğunu hatırlatır. Bu 10 Kasım'da sen burada olmadığın için her zamankinden daha hüzünlüyüz. Rahat uyu ey atam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Editlesemiydik adamı immortal şeklinde ? şunu quotelayım dedim. olur da, mesaj silinir, banlanır birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Düşünce özgürlüğü var diye biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar