MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MarcOConner said: ilk fb yi almamalılardı o zaman *0 ceker* sorry...
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 LucifeL said: @pwnbot biliyon demi fb de 34 hafta penaltı kullanmadığı sezonu da hatırlarsın umarım acaba fb nin kaç puanı yenmiş o maçata denizlide çalınan şampiyonluğuda koy denkleme şimdi mi anladınız ne kadar koyuyormuş hakem hatası bi takıma. bence sen şakasın :) denizliden kim çaldı şampiyonluğu sen takım tutma. aziz yıldırım para vermiş yazısını ciddiye alman ayrı bi ilginç.hakem hatası her takım için geçerli bi olay beşiktaşlılara gelince.batuhan orda %200 lük golü öldürür.sora hakem atalı olur. sinan engin geldi takımın huzuru bozuldu açık ve net yani.ben yıldırım demirörende bi hata göremiyorum.tek hataları ertugrul sağlamdı.ama taraftar kimseyi beğenmio maşallah.tigana boşu boşuna gitti.runje bile gitmemeliydi.delgado yu almış başkan.ricardinho tello vs bissürü transfer yapmış.demirören gitse yerine bşakası gelse yine aynı şeyler olucaktır.yine kimse beğenmicek. hakem hatası sadece turkiye'de olan birşey değil yani.cogu lig maçlarını takip ediyorum.gayet ofsayt olan goller.haksız kartlar açık ve net.ama kimse bu kadar ağlamıo
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Harbi Denizli'de ne şampiyonluğu çalındıysa. Adamlar oynadı mücadele etti puanını aldı. Ne yani maçı mı bıraksaydı ?
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Rewendor said: Mumu said: ezik ezik konuşmuş ya, geçen sene roma man utd den fark yedi onun da mı yeri yok cl de. salak salak konuşmuş arsene wenger ki zaten kendisi tükenmek üzere olan bi adam bence. yeter yani bassın gitsin arsenalin başından. Şu BJK ve Prag vs hakkındaki demeci eğer doğruysa katılmıyorum bu sözlerine ve evet saçmalamış bence. Ama ona tükenmiş demek de çok mantıklı değil. Adam Arsenal'e "Galaksi üstü futbol" oynattı uzun süre, dillerden düşürmedi, sonra Chelsea ve ManU onu geçebilmek için yüzmilyonlarca dolarlık transferler yaptılar. Takımın satılmazı denen Henry'i Barcelona'ya kaptırdı, ama umursamadı, 18 20 yaşında gençlerden harika bir takım kurdu, "dünya yıldızı" denecek adamların ve "dünya karması" statüsündeki takımların hepsine kafa tutuyor bacak kadar çocuklarla. Adam hem yetenek avcısı, hem inanılmaz iyi geliştiriyor oyuncularını hem de her maça çok iyi hazırlıyor takımını. Bu mu tükenmiş yahu yapmayın etmeyin. Yani tamam saçma bir demeç vermiş ama bu yüzden adamın menajerlik yeteneğine hakaret etmek kadar fanatizme gerek yok, adam belki de dünyanın en iyi teknik direktörü şu anda. eğer kalkıp da, büyük takımlardan fark yiyenlerin cl de işi yok diyebiliyorsa bir adam, ben onun değil futbol zekası, normal zekasından da şüphe ederim. değeri 250m eurodan başlayan takımlarla cl'de ilerliyor, 30-40m euroluk (hatta bu kadar bile olmayan) takımlara arada sırada fark atabiliyor diye kendisini başarılı sayan bir adam demektir. ayrıca inanılmaz başarılı olduğunu asla da düşünmüyorum arsenalin. son 2 sezon pek de iyi geçmedi onlar adına ama bu sene genç oyuncuların biraz daha premier lige alışmasıyla iyi oynuyorlar. liverpool'da namağlup gidiyordu ne var bunda. premier lig'de en sevdiğim ikinci teknik direktördü alex ferguson'dan sonra ama gerçekten yaşlanıyor falan heralde. ya da hırstan gözü dönmüş. neyse.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bahsettiğim yetenek de işte tam bu zaten Mumu, o 250 milyon dolarlık kadroyu adam onda biri fiyatına kurdu da değerini bu hale getirdi. O kadrodaki 20 yaşında gençlerin hangisini kim tanıyodu 2 sene evvel? Hepsini canavar gibi yaptı değerlerini 10a 20ye katladı. Bu da bence yetenektir.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Dememiştir böyle bişey ya, sacmalamayın. Arsene Wenger bu kadar vurdumduymaz bir adam değil. Ayrıca Türk futbolunu da sever diye biliyorum. Ben de Arsenal taraftarı olarak adamı seviyorum :) demez öyle bişey, yalan haber :)
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mumu said: 250m eurodan başlayan takımlarla cl'de ilerliyor, 30-40m euroluk (hatta bu kadar bile olmayan) takımlara arada sırada fark atabiliyor diye kendisini başarılı sayan bir adam demektir adam da onu demiş ya zaten, muhattap etmeyin beni dandik takımlarla. dandikten kastım bjk değil burda, genel olarak cl nin şu anki yapısı kötü gerçekten.
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 galatasaraylı biri olarak tek isteğim! fenerbahçenin liverpool ile bir maç yapması...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fenerli biri olarakda tek isteğim gs ile her hafta fb maçı olması euhe
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 KahnX said: galatasaraylı biri olarak tek isteğim! fenerbahçenin liverpool ile bir maç yapması... yenme şansımız diğer türk takımlarına göre çok çok daha fazla :) ayrıca, halt etmiş arsene wenger, adam olsun sdf
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Admin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 madem arsen wenger den girdik ingiltereden bjk ile ilgili bir başka anektod vereyim bende metro gazetesi var londra da orda gördüm sayfayı aldım fotoyu cektim bikaç gündür koyamıyordum simdi upload ettim tercüme etmemişim onu da ekleyeyim Çocuksu Türkler Beşiktaş Liverpool'a karşı 8-0 kaybetmeleri yeterli gelmemişcesine Türk takımı Fenerbahçeye karşı kaybettiği derbi sonrası boykota gitmeyi planlıyor. Kaybetmenin nedeni olarak hakemin kötü yönetimini suçlayan başkan Yildirim Demiroren(resimdeki), Sivasspor karşısına gençlerden kurulu bir takım çıkarmayı planlamakla birlikte taraftarların maça gelmemesini istedi. Sponsorlar memnun olmamaları halinde yaptıkları kontratları iptal edebilirler.
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bir akıllı kişide çıkıp "şampiyonlar ligi"nin adının illa o sene şampiyon olmuş takım degil zaten daha önce şampiyon olmuş takımların adından geldigini söylemedimi?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hiç kendi liginde şampiyon olamayan katılamıyor yani bu lige di mi? :)
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 AHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAAHHA YALANMI
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 mourinho'nun dili olsa da konuşsa.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 stormeagle said: Ekstra motive kaynağı olsun. http://neoblogismus.de/wp-content/uploads/2011/03/1222602833877.jpg.roflposters.com_.myspace.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 http://i.capsspot.com/s/25/1/905880.jpg
Öne çıkan mesajlar