Odinn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Selam arkadaşlar Yaklaşık 7-8 sene önce sol kulağımı deldirmiştim , sanırım o zamanlar 15 yaşında falandım ve bugüne kadar küpe takarak yaşadım. Şimdide sağ kulağımıda deldirip çift taraflı küpe düşünüyorum , son zamanlarda "trendleri" takip eden biri değilim , benim zamanımda sağ tarafa takmak gaylikle bağdaştırılıyordu , ve tabi böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum :) Sözün özü , bu zamanlarda erkek tarafından çift taraf küpe takmak birtakım barzo ahaliler tarafından sınıflandırılan , kötüye yorulan birşey mi ? Sevgiler
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kimin ne diyeceğini bilemessin. ben solda 3 sağda 2yle gezdim bi kaç ay hiç bi şey görmemiştim yani. senin şansına ne gelirse. (artık küpe takmıyorum bu arada mülayim bi görünüm içerisindeyim böle gözlüklü falan hehe)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çiftten başına gelecek iş tekten de gelir başına gelecek olduktan sonra.
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Küpeyi sola takınca testesteron, sağa takınca da östrojen mi salgılıyo vücut? Ben anlayabilmiş değilim yıllardır o olayın mantığını. 80 döneminde takılsa heralde sağcı solcu diye ayırırlardı. Milletimiz sınıflandırmayı çok seviyor insanları. Fırsat bulsam ben de gidip iki kulağımı birden deldiricem. Kimin ne dediği açıkçası pek umrumda olmaz yani.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi insanların ne düşündüğü değil de, senin nasıl rahat ettiğin önemli olmalı bence.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kulak yapın güzelse bide kafanı dazlak yapmıcaksan cift kulakta küpe bence erkeğe güzekl diyorur bende takmıştım zamanında
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 öyle denirdi eskiden evet: "left is right, right is wrong" ama yani kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum artık bu tip şeylerin. ya da yani en azından bi tek sağda olsa bile bile lades olur da ikisinde de olursa bişe olmaz herhalde. şahsen benim sağda 5 solda 4 delik var, kimse gay demedi şimdiye kadar :PP
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sağda da delik var, solda da var, kimse laf etmedi şimdiye kadar. Yığınla adam tanıyorum kulakları delik teşik, kimseye bir şey dendiğini de duymadım =) Bir dek mix arkadaşımız sağ KAŞINI deldirdiğinde gay olduğunu bol bol ima ettik, ama geyikti o sdf.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bende hiç küpe yok bana bile diyen çıkıyor ;) Çok var o zihniyete sahip.Olduğu yere gömmek gerekiyor işte. Cem Yılmaz,o sağa takanlara gay denilen dönemde bütün gösterilerinde yalnız sağ kulağına takarak çıkıyordu küpeyi. Yani kendini nasıl hissettiğin önemli. Durum bu.
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sanane ki barzoların yorumlarından. hastamısınız bu kadar ciddiye alıyosunuz. ben sabah aksam onların konusması, kıyafetleri, saçları ile dalga geçiyorum mesela. ama onlar ne kadar umursuyor ki? sağ kulak tek başına takarsan toto manasına geldiği iddia edilirdi ama ben ilk deliğimi sağ kulağıma açtırmıştım mesela. takmayın abi küpe mi kaldı bu devirde. takmayın küpe müpe zaten. erkek adam küpe mi takarmış sdlgkdssdh
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 salla, zaten tek kupe estetik durmuyor. takma milleti..
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 benim 2 kulağımdada var ama şimdiye kadar kimse gay diyemedi hatta kızların ilgisini bile çekiyo P.S:1.85 ve 110 kilo eski bodyci,amerikan futbolu oyuncusuyum "gay"sin diyenlere duyrulur:D
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap dostum,kimiine 2 kulak küpe yakışıyo kimine yakışmıo ama..
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 marlo_on said: abi insanların ne düşündüğü değil de, senin nasıl rahat ettiğin önemli olmalı bence.
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lanmaliiiiiiik laaan bldm kanka seni :D gothic_angel ben haha :D
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Benim amca yolda görmesin söker alır küpeni kulağından, üstüne etekte giy bari der. Eski toprak işte :d
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Takmak istiyorsan deldir tabii. Kimsenin ne dediği pek önemli değil şimdilerde.
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adamınbiri said: benim 2 kulağımdada var ama şimdiye kadar kimse gay diyemedi hatta kızların ilgisini bile çekiyo P.S:1.85 ve 110 kilo eski bodyci,amerikan futbolu oyuncusuyum "gay"sin diyenlere duyrulur:D haha boy pos tam gay konsepti işte- yapılısında =) amerikano
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bendede bi delik var 2. ci deldirmeyi dusunmuyorum bole rahatım...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 dual tak hacı. ne derlerse desinler. tek takıpta çifte laf edene yakın köprülerden birisini tarif et.
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 birisi takıyodu, adam esmer, bir de sarkan küpe değil, ufak 5 kuruş büyüklüğünde bi küpe takmıştı. bildiğim şempanzeydi adamın görüntüsü. aman diyim. tek tarafa takmak daha makul bence.
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 En güzeli orta büyüklükle beyaz taşlı küpe sol kulak tek delik.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 saçma bi konu arkadaşım.. nasıl istiyorsan öyle yap.. kim ne derse desin?!
Öne çıkan mesajlar