Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift kulakta küpe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar
Yaklaşık 7-8 sene önce sol kulağımı deldirmiştim , sanırım o zamanlar 15 yaşında falandım ve bugüne kadar küpe takarak yaşadım.
Şimdide sağ kulağımıda deldirip çift taraflı küpe düşünüyorum ,
son zamanlarda "trendleri" takip eden biri değilim , benim zamanımda sağ tarafa takmak gaylikle bağdaştırılıyordu , ve tabi böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum :)

Sözün özü , bu zamanlarda erkek tarafından çift taraf küpe takmak birtakım barzo ahaliler tarafından sınıflandırılan , kötüye yorulan birşey mi ?

Sevgiler
Mesaj tarihi:
kimin ne diyeceğini bilemessin. ben solda 3 sağda 2yle gezdim bi kaç ay hiç bi şey görmemiştim yani. senin şansına ne gelirse. (artık küpe takmıyorum bu arada mülayim bi görünüm içerisindeyim böle gözlüklü falan hehe)
Mesaj tarihi:
Küpeyi sola takınca testesteron, sağa takınca da östrojen mi salgılıyo vücut? Ben anlayabilmiş değilim yıllardır o olayın mantığını. 80 döneminde takılsa heralde sağcı solcu diye ayırırlardı. Milletimiz sınıflandırmayı çok seviyor insanları. Fırsat bulsam ben de gidip iki kulağımı birden deldiricem. Kimin ne dediği açıkçası pek umrumda olmaz yani.
Mesaj tarihi:
öyle denirdi eskiden evet: "left is right, right is wrong"
ama yani kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum artık bu tip şeylerin. ya da yani en azından bi tek sağda olsa bile bile lades olur da ikisinde de olursa bişe olmaz herhalde.
şahsen benim sağda 5 solda 4 delik var, kimse gay demedi şimdiye kadar :PP
Mesaj tarihi:
Sağda da delik var, solda da var, kimse laf etmedi şimdiye kadar. Yığınla adam tanıyorum kulakları delik teşik, kimseye bir şey dendiğini de duymadım =)
Bir dek mix arkadaşımız sağ KAŞINI deldirdiğinde gay olduğunu bol bol ima ettik, ama geyikti o sdf.
Mesaj tarihi:
Bende hiç küpe yok bana bile diyen çıkıyor ;) Çok var o zihniyete sahip.Olduğu yere gömmek gerekiyor işte.
Cem Yılmaz,o sağa takanlara gay denilen dönemde bütün gösterilerinde yalnız sağ kulağına takarak çıkıyordu küpeyi.
Yani kendini nasıl hissettiğin önemli.
Durum bu.
Mesaj tarihi:
sanane ki barzoların yorumlarından. hastamısınız bu kadar ciddiye alıyosunuz. ben sabah aksam onların konusması, kıyafetleri, saçları ile dalga geçiyorum mesela. ama onlar ne kadar umursuyor ki? sağ kulak tek başına takarsan toto manasına geldiği iddia edilirdi ama ben ilk deliğimi sağ kulağıma açtırmıştım mesela. takmayın abi küpe mi kaldı bu devirde. takmayın küpe müpe zaten. erkek adam küpe mi takarmış sdlgkdssdh
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
benim 2 kulağımdada var ama şimdiye kadar kimse gay diyemedi hatta kızların ilgisini bile çekiyo

P.S:1.85 ve 110 kilo eski bodyci,amerikan futbolu oyuncusuyum "gay"sin diyenlere duyrulur:D

haha boy pos tam gay konsepti işte- yapılısında =) amerikano
Mesaj tarihi:
birisi takıyodu, adam esmer, bir de sarkan küpe değil, ufak 5 kuruş büyüklüğünde bi küpe takmıştı. bildiğim şempanzeydi adamın görüntüsü. aman diyim. tek tarafa takmak daha makul bence.
  • Yeni Oluştur...