eldar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çok büyük rezalet ama reklamın kalitesi rezaleti örtüyor. Atatürk gibi bu milletin benliğinde önemli bir yeri olan bir kişiyi, gerçek olmayan kurgulanmış bir olaya dayanan bir reklam filmiyle ticari meta haline getirmişler resmen. Daha öncede Atatürk'lü reklam filmleri vardı ama hiçbirinde Ataürk üzerinden bir kurgu yapılmamıştı. Bu reklamın içeriği hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmıyorum, ancak Atatürk'ün reklamda kullanılması açıkçası ağrıma gitti sonuçta reklamın amacı Atatürk'ü yüceltmek değil marka değerini yükseltmek. Yarın öbürgün Atatürk Coca-Cola içip ohh serinledim hadi bağımsızlık mücadelesine devam derse reklamlarda ağlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eldar yazmak için girdiğim şeyleri yazmış, çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gratz eldar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Orda vurgulanmak istenen bankanın reklamı değil. Reklamlarda verilen ve alınan mesajlar önemlidir. Sonunda çıkan isim değil. Olaylar akılda kalır. Verilen mesaj zaten bagımsızlıkla ilgili. Burda Baykal gibi cıkıp hödö hödö yapmaya gerek yok. Gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha süper olmuş. hep türk reklamcılığına laf sokardım, şimdi sustum, kalktım ve alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Madcat said: süper reklam olmuş ya. harbi insanın tüyleri diken diken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Haluk bilginer açıkcası o kadar benzememiş bence ve bunu reklam yapımcıları da fark etmiş farkındaysanız reklamda hep yan profilden çekmişler haluk bilginer'i marka için şu için geyikleri yapan arkadaşlarla tek bi sorum var bu reklamın olması mı daha iyi yoksa hiç olmaması mı ?Böyle reklamlar lazım bence insanların kafasına atatürk ü yeniden ve yeniden defalarca sokacak reklamlar lazım ama haklısın brrrr gibi kola içiyorum kendimden geçiyorum gibi bi reklam yapabilcek adam yok zaten ülke de olsa da fazla uzun bi ömür biçemem o adam için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eldar said: Yarın öbürgün Atatürk Coca-Cola içip ohh serinledim hadi bağımsızlık mücadelesine devam derse... dfsadasdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuşmalar fazla uzamış. Atatürk olmasını pek yadırgadım. Fatih Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kusura bakma Atam. Gül bahçeni yağmaladık 70 senede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eldar said: Çok büyük rezalet ama reklamın kalitesi rezaleti örtüyor. Atatürk gibi bu milletin benliğinde önemli bir yeri olan bir kişiyi, gerçek olmayan kurgulanmış bir olaya dayanan bir reklam filmiyle ticari meta haline getirmişler resmen. Daha öncede Atatürk'lü reklam filmleri vardı ama hiçbirinde Ataürk üzerinden bir kurgu yapılmamıştı. Bu reklamın içeriği hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmıyorum, ancak Atatürk'ün reklamda kullanılması açıkçası ağrıma gitti sonuçta reklamın amacı Atatürk'ü yüceltmek değil marka değerini yükseltmek. Yarın öbürgün Atatürk Coca-Cola içip ohh serinledim hadi bağımsızlık mücadelesine devam derse reklamlarda ağlamayalım. ben reklamda ticari markayı yüceltme anlayışı sezemedim. adamlar ölüm yıldönümünde seni saygıyla anıyoruz demiş. reklamda verilen mesaj da bankayla ilgili değil ki zaten, bizim milletimizle ilgili. nasıl böyle bişe çıkardın anlamadım. ben mi bişe kaçırıyorum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 din alıp satmanın karı azalmaya başladığı için tüccarlar şimdi atatürk alıp satmaya başlıyor. şaşılacak pek bişey yok. onun ticareti de ucuzlarsa bu sefer başka şey alıp satmaya başlarlar. ticaret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya biri bana bu reklamda nerde ticari amaç var gösterebilir mi? ciddi söylüyorum ben hiç bi ticari amaç göremedim, saflığımdan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cidden bu reklam filminde ticari mesaj nerede gizli bende çok merak ettim. Keşke bir çok kuruluş da bu şekilde reklam filmi çekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bizzat Atatürk tarafından kurulmuş bi banka olsanız bu tarz bi şey yayınlamak istediğinizde bunu belirtmezmisiniz? Yapan kuruluş haliyle kendi ismini koyacaktır. Vidyoda da sömürücü (hani abusive) bi yan göremedim. Ha kurgusal bi dialog o kısmı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Harika bir reklam... Abdullah Roseada iyi dayandırmışlar bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İzledim gayet güzel bir reklam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 çok güzel reklam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çok anlamı olmuş. Günümüzün şartlarına cuk diye oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iş sanat diyorum. harika düşüncelerle çıkıyorlar ... ve ayrıca haluk bilginerin mimiklerde cuk oturmuş... Atam İzindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya gözlerim doldu dolu izledim reklami yok boyle bisey. ataturku cok soyutlastirmisiz onu farkettim...onun somut halini bir nebze de olsun hissedebilmek dunyalara bedel oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mükemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hep porfilden çekmişler yandan evet super ama yüzü tam gösterdiklerinde uzak çekim ve puslu, sonuç; mükemmel ama net bi şekilde görmek siterdim büyük olasılıklada benzemicek.. ama çok güzel oynamış haluk abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bir banka kurucusunu anıyor.Ticari kaygı göremiyorum arayanlarada şüpheyle bakıyorum maalesef. Şöyle birşey olsaydı anlardım dediklerinizi "Biz Atatürk ün kurduğu bankayız.gelin paranızı bize yatırın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar