Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bankası 10 Kasım reklamı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Çok büyük rezalet ama reklamın kalitesi rezaleti örtüyor. Atatürk gibi bu milletin benliğinde önemli bir yeri olan bir kişiyi, gerçek olmayan kurgulanmış bir olaya dayanan bir reklam filmiyle ticari meta haline getirmişler resmen. Daha öncede Atatürk'lü reklam filmleri vardı ama hiçbirinde Ataürk üzerinden bir kurgu yapılmamıştı. Bu reklamın içeriği hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmıyorum, ancak Atatürk'ün reklamda kullanılması açıkçası ağrıma gitti sonuçta reklamın amacı Atatürk'ü yüceltmek değil marka değerini yükseltmek.
Yarın öbürgün Atatürk Coca-Cola içip ohh serinledim hadi bağımsızlık mücadelesine devam derse reklamlarda ağlamayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Orda vurgulanmak istenen bankanın reklamı değil.
Reklamlarda verilen ve alınan mesajlar önemlidir. Sonunda çıkan isim değil.
Olaylar akılda kalır.
Verilen mesaj zaten bagımsızlıkla ilgili.
Burda Baykal gibi cıkıp hödö hödö yapmaya gerek yok.

Gayet güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Haluk bilginer açıkcası o kadar benzememiş bence ve bunu reklam yapımcıları da fark etmiş farkındaysanız reklamda hep yan profilden çekmişler haluk bilginer'i

marka için şu için geyikleri yapan arkadaşlarla tek bi sorum var bu reklamın olması mı daha iyi yoksa hiç olmaması mı ?Böyle reklamlar lazım bence insanların kafasına atatürk ü yeniden ve yeniden defalarca sokacak reklamlar lazım ama haklısın brrrr gibi kola içiyorum kendimden geçiyorum gibi bi reklam yapabilcek adam yok zaten ülke de olsa da fazla uzun bi ömür biçemem o adam için :D
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Çok büyük rezalet ama reklamın kalitesi rezaleti örtüyor. Atatürk gibi bu milletin benliğinde önemli bir yeri olan bir kişiyi, gerçek olmayan kurgulanmış bir olaya dayanan bir reklam filmiyle ticari meta haline getirmişler resmen. Daha öncede Atatürk'lü reklam filmleri vardı ama hiçbirinde Ataürk üzerinden bir kurgu yapılmamıştı. Bu reklamın içeriği hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmıyorum, ancak Atatürk'ün reklamda kullanılması açıkçası ağrıma gitti sonuçta reklamın amacı Atatürk'ü yüceltmek değil marka değerini yükseltmek.
Yarın öbürgün Atatürk Coca-Cola içip ohh serinledim hadi bağımsızlık mücadelesine devam derse reklamlarda ağlamayalım.

ben reklamda ticari markayı yüceltme anlayışı sezemedim. adamlar ölüm yıldönümünde seni saygıyla anıyoruz demiş. reklamda verilen mesaj da bankayla ilgili değil ki zaten, bizim milletimizle ilgili. nasıl böyle bişe çıkardın anlamadım. ben mi bişe kaçırıyorum acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...