Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski pc oyunu

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

knight&merchantes mi ne böle bi ismi vardı ama tam hatırlamıyorum ismini strateji oyunuydu,herşey çok ayrıntılıydı buğdayları toplarken orağın sesini bile duyabiliyodun şarabı ayağıyla yapıyodu adam bi yer inşa etmek içn yol yapman gerekiyodu,silah dövülürken bile kıvılcımlar cıkıyodu ama oyun en fazla 98 yılının oyunu daha fazla değil yani win 98de çalışıyodu hatırlıyabilen varmı? aklıma geldikce oyunla ilgili şeyleri yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir oyun arıyorum ama oyunu hayal meyal hatırlıyorum. Sanırım sadece demosunu oynamıştım (bi dergi vermişti). Yaklaşık 7-8 yıl önce olabilir. Belki daha az olmuştur.

Hatırladıklarım şunlar:

Tür strateji. Böyle gökyüzünde asılı ada parçacıkları var. Wow oynayanlar için, Netherstorm'a benziyor ada parçacığı dedim şeyler. Resim de koyayım:

Tabi o zamanın grafikleriyle ve kuşbakışı. Bu adacıklar arasında köprü falan yapıyorduk. Eee.. bu kadarını hatırlıyorum (lol?). Çok zevkliydi ama. Var mı tahmin yürütecek?

Sosyal ağlarda paylaş

@ Mirage : Aradığın oyunun ismi Netstorm. Muhteşem bir oyundu nette gavurlara karşı oynardım :>

Thunder, Rain, Wind diye 3 ırk vardı. Birde Sun vardı generic ünitelerle. Priestin ile bina yapardın etraftaki mineral adalarına köprü ile bağlanıp mineral toplardın. Her ırkın birbirinden farklıydı.

Nette oynarken lvlın luyordu. Önce Sun dandik üniteleri ile oynardın sonra başka playerların priestlerini sacrifice ettikçe ya direk teknolojilerini seçerdin yada level atlardın ve istediğini seçerdin tam hatırlıyamıyorum orasını >:

Binalar çalışmak için enerji isterdi. Magic the Gatheringdeki mana gibi bunda da Rain Thunder Wind 3 renkli manaydı.

Köprüler ile karşı tarafın etrafını sarardın falan ... off. Aylarımı vermiştim o oyuna 1v3ler flan. Çok pis canım çekti şimdi. Bakim Abandonware olmuşmu

Edit : AALLAAHHHHH tutmayın lan beni http://www.netstormhq.com/news.php
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...