adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 knight&merchantes mi ne böle bi ismi vardı ama tam hatırlamıyorum ismini strateji oyunuydu,herşey çok ayrıntılıydı buğdayları toplarken orağın sesini bile duyabiliyodun şarabı ayağıyla yapıyodu adam bi yer inşa etmek içn yol yapman gerekiyodu,silah dövülürken bile kıvılcımlar cıkıyodu ama oyun en fazla 98 yılının oyunu daha fazla değil yani win 98de çalışıyodu hatırlıyabilen varmı? aklıma geldikce oyunla ilgili şeyleri yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Knights and Merchants: The Shattered Kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hocam senin mekanın cennet hiç merak etme dünyada alabilceğin en güsel duayı aldın şuanda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bide XP de çalışmaz dimi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Herşey çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çok güzel oyundur. Geçen benim de aklıma gelmişti. Abandonware olmuştur diye umdum ama olmamış galiba. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arcane said: Herşey çalışır. planescape tormenti xp de calistiramiyorum. ozel mesaj bekliyorum yardim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 KnM güzel de inanılmaz yavaş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim de canım çekti şimdi ya. Wine'la da çalışıyor haberiniz olsun, ama videoları çalıştırmayı becerememiştim. Şimdi bir daha denersem bu konuyu güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Askerlere yemek taşırdı işçiler,çok uzun sürerdi olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Torment ı xpde çalıştırmak için özel bişey yapmaya gerek yok? En azından bende hiç sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Google bütün dertlere derman, arayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Oyun Seetlers çakmasıydı ama güzel bir çakmaydı. Galiba cd'si depo'da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yüklü bende şu anda hatta oynıcak oyun arıyodum lan unutmuşum bi bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Evrensel bir oyun değil yani şu an oynadığınızda keyif almazsınız, vaktinde keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gayet keyif alıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben de bir oyun arıyorum ama oyunu hayal meyal hatırlıyorum. Sanırım sadece demosunu oynamıştım (bi dergi vermişti). Yaklaşık 7-8 yıl önce olabilir. Belki daha az olmuştur. Hatırladıklarım şunlar: Tür strateji. Böyle gökyüzünde asılı ada parçacıkları var. Wow oynayanlar için, Netherstorm'a benziyor ada parçacığı dedim şeyler. Resim de koyayım: Tabi o zamanın grafikleriyle ve kuşbakışı. Bu adacıklar arasında köprü falan yapıyorduk. Eee.. bu kadarını hatırlıyorum (lol?). Çok zevkliydi ama. Var mı tahmin yürütecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 flashback? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yok yahu. Flashback platform oyunu ve çok alakasız. :) O kadar eski değil benim dediğim. Puzzle/Strateji tarzı bir oyundu. Bi de o bahsettiğim adacıklar mor değil, yeşildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @ Mirage : Aradığın oyunun ismi Netstorm. Muhteşem bir oyundu nette gavurlara karşı oynardım :> Thunder, Rain, Wind diye 3 ırk vardı. Birde Sun vardı generic ünitelerle. Priestin ile bina yapardın etraftaki mineral adalarına köprü ile bağlanıp mineral toplardın. Her ırkın birbirinden farklıydı. Nette oynarken lvlın luyordu. Önce Sun dandik üniteleri ile oynardın sonra başka playerların priestlerini sacrifice ettikçe ya direk teknolojilerini seçerdin yada level atlardın ve istediğini seçerdin tam hatırlıyamıyorum orasını >: Binalar çalışmak için enerji isterdi. Magic the Gatheringdeki mana gibi bunda da Rain Thunder Wind 3 renkli manaydı. Köprüler ile karşı tarafın etrafını sarardın falan ... off. Aylarımı vermiştim o oyuna 1v3ler flan. Çok pis canım çekti şimdi. Bakim Abandonware olmuşmu Edit : AALLAAHHHHH tutmayın lan beni http://www.netstormhq.com/news.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 netstorm ! level dergisindeki incelemesini hatırlıyorum dün gibi, of of of. süper oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Verdiğim linkten direk indirebiliyoruz arkadaşlar. Oynamayan top olsun ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kaede çok yaşa! Off çok mutlu oldum, epeydir aklıma geliyordu ama bu kadar az bilgiyle oyunu bulamam diyordum. Saolasın valla, cuk diye bildin. :) Netstorm hiyaa! (Bu arada 10 yıllıkmış oyun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben başladım bile campaigne ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Knights and Merchantsa göre SettlersII daha güzel bence. Knights and Merchants'ın Kapak resmi çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar